Superpacientele superoptimiste ale Dr.Moisa - 13

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns INDY spune:

Anca, eu nu simt nimic special față de lunile trecute, în plus sunt aproape sigură că voi face și a 6-a inseminare. Asta nu înseamnă că sunt neapărat pesimistă, ci că nu mai vreau să trec prin șocul eșecului în fiecare lună.

Sper să fiu plăcut surprinsă luna aceasta... dar nu se știe.
Salutări și succese moisistelor optimite care nu se lasă doborâte (Bety, MRL, Cătălina, Aileene, Thea_M, Amely,... și celorlalte).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musete spune:

Indy, eu sunt in a 34-a zi de la CM. De la laparo, nu am decat 22 de zile. Multumesc Cata si Thea din suflet pentru incurajari!
Pupici dulci, tuturor!
Musete,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Fetelor, am intrat sa va salut si sa va trimit cate un pupic dulce la fiecare in parte. Eu nu am nici o noutate. Cum apare ceva cum va anunt.
LilianaM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Fetelor...sunt in ziua 27..temp. este tot 37...dar testul de sarcina Barza facut azi dimneata clar NEGATIV!

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns INDY spune:

Buna fetelor!
Musete...ai 22 zile de la laparo. La cate zile iti venea CM in mod normal? Ai inteles ca nu ai de ce sa te sperii. Mai ai putin de asteptat. Probabil ai CM de intre 25 si 28 zile.

... si ... pentru toate fetele curajoase... si nu numai.

Mergi la inceput

Ancuta, tu ai luat ceva de stimulare s ovarelor inainte de ovulatie. Dupa inseminare dr. ti-a recomandat sa iei si altceva pe langa thrombo ass, sau ai luat tu ceva fara sa o intrebi?
Pupicei pentru toate-toate fetele
LilianaM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

hey ajutati o fata batrana si cu mintea dusa...
Amparo nu facea parte din gasca? De ce e suparata ca are gemeni (sau nu am inteles eu tonul ei de la legislative?)

Marina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Liliana, am luat clostylbegi si estrofem.
Dupa nu am mai luat nimic in afara de trombo ass.

Luna asta a fost chiar ciudat. Ciclu a avut o culoare inchisa si foarte putin.
Poate o sa ma mai duc la o eco.

anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musete spune:

Indy, mie in mod normal, imi venea la 30 de zile. Luna trecuta a fost o exceptie, la 35. Luna asta nu stiu ce se intampla. De aseara, am cateva picaturi maronii, vad ca si astazi de dimineata mi s-a murdarit tamponul, insa foarte putin si maro. Doamne, sa nu intru la menopauza ca innebunesc!!!
Pupici, Musete

Mergi la inceput

musete, nu te mai framanta ca mai ai mult pana la menopauza. Eu cred ca in curand o sa fi vizitata de toata trupa de rushi. Ai putintica rabdare ca trebuie sa se refaca ceva pe acolo.
Ancuta, multam' fumos de informatii. Parearea mea este sa mergi sa faci un eco ca sa fi sigura ca totul este in regula.
cata, imi pare rau ca esti dezamagita si luna asta. Tu trebuie sa ramai la fel de optimista asa cum te stim noi.
Indy, cat mai ai de asteptat? Pana acum crezi ca totul este OK?
Marina, nu stim nimic de amparo. Poate ne viziteaza sa ne spuna si nou cate ceva.
Vad ca celelalte fete sunt ocupate pana peste cap cu treburi pe la scarbici.
Pupici dulci pentru fiecare fata in parte si un sfarsit de saptamana cat mai productiv
LilianaM

Mergi la inceput