Superpacientele superoptimiste ale Dr.Moisa - 13

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Da Teo sunt in ziua 25 cu temp. in cadere libera de 2 zile..sin in asteptare..sa vedem maine ce va mai fi..Anca si eu as intreba-o pe Moisa de anticonceptionale...astfel de unde stii ce anume sa iei si cit? Eu am luat 6 ani Logest...am facut bine..am facut rau...nici un nu stiu..dar cind am auzit ca femeile care iau mai mult de 5 ani anti le creste riscul de cancer la sin de peste 50% m-am oprit..nu as mai lua decit daca trebuie si pe termen foarte scurt...

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput

Neata fetelor...hai ca am ajuns si in ziua 26 si inca nu au venit uritii....temp. a crescut cu 0.1 fata de ieri, dar stiu ca orice se poate intimpla...nu ma mai maninca sinii si burtica colcaie, dar parca mai putin...acum ce-o fi o fi...oricum weekendul se anunta incediar...sa vedem ce se va mai intimpla...eu o sa am treaba la scribici dupa ora 9:30...asa ca, cum scap intru sa va tin la curent si sa aud despre voi, sper eu numai de bine..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Buna!
Ce liniste! Probabil aveti multa treaba. Si eu, dar am intrat sa vad ce mai faceti.
Cata nici nu indraznesc sa-ti spun decat ca sper ca totul va fi in regula.

Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

Da...ce liniste...atentie se lucreaza!!!!
Teo - parca dupa calculele mele (mi le-am facut mai de mult), daca totul decurge ok, in jur de 10-12 mai merg la eco de ziua 10. Asa ca mai este destul la mine.
Va pupicesc pe toate-toate.

"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Bety inseamna ca bb meu va fi mai mare cu o saptamana decat al tau, dar las' ca la scoala vor merge impreuna .

Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musete spune:

hei, gagici! De mine ati uitat complet se pare... Sunt tare necajita. Rusii n-au venit nici akum si sunt tare suparici. De ce Dumnezeu m-am dereglat, nu stiu. Stiti, asa am patit si luna trecuta si eram ferm convinsa ca intarzierea s-a cauzat pentru ca papasem napraznic, insa, si luna asta vad ca se intampla la fel. Sunt disperata. Sunt in a 34-a zi!!. O fi de la laparoscopie?
Pupici, Musete

Mergi la inceput

Musete nu am uitat de tine...eu stiu de la ce sa fie intirzierea? Pe Moisa ai intrebat-o? Poate ca este de la laparo...dar eu chiar nu stiu...
Eu sunt precum ma stiti...nici un semn nici ca vin nici ca nu vin rusii, dar mai am 2 zile pina la ziua critica..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns INDY spune:

Bună fetelor!
Musete, tu ai 34 zile de la ultima menstruație, sau de la laparoscopie?
După orice fel de operație (ginecologică), începi să numeri zilele începând din ziua operației. Deci, câte zile au trecut de la operație? Nu știu dacă m-am făcut înțeleasă...

...și ... pentru toate fetele și pentru Roxee în mod special... mă să poți trece și peste asta și să mergi mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Cata, cum crezi tu ca poate s-o sune pe Moisa si sa-i zica "am facut laparo cu Tututnaru si nu-mi mai vine ciclu..credeti ca e de la asta????"""

Musete e in ziua 34 de la laparo.

Eu nu cred ca e de laparo. Si luna trecuta ai avut intarziere...
Calmeaza-te ca o sa vina.

Indy, tu ce faci? Cum te simti?

anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish

Mergi la inceput

Musete atunci suna-l pe T..ceva tot trebuie sa-ti zica cineva!

Mergi la inceput