Superpacientele superoptimiste ale Dr.Moisa - 13
Raspunsuri - Pagina 9
INDY spune:
Bună dimineața fetelor!
Veștile nu sunt așa de bune în ceea ce mă privește. A început să mă doară burta (ca de ciclu) și să am ușoare sângerări. Deci...
vine!!!!!!!
Asta este. Mă pregătesc de a 6-a inseminare...
, care probabil că va fi la sfârșitul lunii. Asta dacă Dr. nu are vreun program de Paște.

... și 

... pentru toate fetele curajoase care vor fi...
.
deca spune:
Buna dimineatza fete dragi! Ploua cu galeata si eu ma apropii de ziua ovulatiei maine-poimaine dar ..... am o criza de sciatica de imi vina sa urlu, abia ma asez si merg strimba

Nu stiu ce sa fac, sa continui sa prestez, sa nu, sunt disperata de ce mi se intampla.
Ma apuc acum sa citesc ce ati mai facu voi, poate ma mai bine-dispun.
Va urez o saptamana frumoasa si sa auzim numai de vesti bune!
PS: ma bucur sa aud ca Amparo o sa aiba gemeni! Si eu am un frate geaman si pot spune ca e super sa ai un frate geaman. Si eu tot gemeni imi doresc.
Va pup cu drag!
Carmen
utocatalina spune:
Buna fetelor..vad ca nu avem vesti prea grozave..eu sunt in ziua a3-a..ca mi-a venit simbata...bine macar ca mi-a venit ceas si nu m-am dereglat...azi il sun pe Tutunaru sa ma duc si la el sapt. viitoare, ca de cind am auzit ca si-a deschis cabinet abia astept sa il cunosc personal...daca zice laparo...o sa fac si eu in mai, sa scap de o grija...
Aileene mai ai putin pina pe 28..vreo 10 zile, sper sa fie bine si chiar daca nu stii la ce sa te astepti dupa 6 ani eu sper sa fie exact cum trebuie...fi optimista cum te stiu si va fi bine...vezi ca si acum astept o poza cu tine..sa cunosc si eu frantuzoaica...
Amely iti tin pumnii sa treci peste sap.grele si sa vina si cele usoare...asa este rusii vin si trec pina nu o sa mai vina vreo 9 la toate, nu-i asa??
Indy rau de tot imi pare ca vin rusi...mama lor...off....deja ai bifat 5..ce sa zic...decit sa sper ca a6-a va fi cea cu ochisori...sper sa o poti face luna asta...adica programul lui Moisa sa perimta si luna asta inseminarea cind trebuie..
Deca mai ca ma doare pe mine cind te aud cu criza de sciatica...parca te vad cum umbli cocosata prin casa..si eu am mai patit-o asa ca-mi dau seama ce greu iti este...ai luat ceva.,,pastile sau unguent? Eu sper sa te lase durerea mai ales ca vine ovulatia! Nici nu stiu cum este cu prestatul...daca te doare..mai bine nu, daca crezi ca poti atunci fa-o...oricum sa dea Domnul sa te lase durerea cit mai repede...
Amparo sincere felicitari!!!2 minuni...beton!
Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata
danama38 spune:
Buna dimineata tuturor!
Va citesc de mult timp dar pana acuma n-am indraznit sa intru in direct.Sper sa ma primiti in randul vostru chiar daca nu sunt o pacienta a dr. Moisa.
Maine sunt programata la un HSG si am niste nelamuriri. E necesara internarea in spital pana a 2-a zi? Se face cu anestezie? E dureroasa?
Multumesc anticipat pentru lamuriri.
Anca Wish spune:
Indy, imi pare rau, dar pana nu vine ca lumea, mai exista o sansa.
Chiar nu intzeleg de ce D-zeu nu ies inseminarile astea, mai ales la tine unde absolut totul e ok.
Deca, ai mari sanse sa faci gemeni. Sa-ti ajute Dumnezeu. Cred ca e foarte greu sa cresti gemeni, dar satisfactiile sunt duble.
Thea, iti tin pumnii si da-mi de stire cand esti pe aproape.
anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish
INDY spune:
Anca, la mine nu e absolut totul OK. Cea mai mare problemă este rezerva ovariană pe sfârșite. Apoi ovarele micropolichistice, și nu în ultimul rând progesteronul sub limita minimă. La soțul meu este totul absolut OK. Dar nu este suficient...pentru un copil.
Anca Wish spune:
Indy, stiam de ovarele tale polichistice, dar parca spuneai ca ai facut laparo. Acolo nu se rezolva aceasta problema???
anca...poate intr-o zi
INDY spune:
Anca, ba da... s-a rezolvat pentru primele 2-3 luni de la laparo. Apoi au apărut din nou, și pentru că am făcut stimulare cu clostilbegyt... unul dintre chisturi a crescut până la 32 mm, pentru care am luat anticoncepționale Rigevidon timp de o lună. Noroc că am scăpat de el. Dar de chistulețele mici nu pot scăpa. Așa mi-a spus Dr. Ovarele mele produc aceste chisturi, dintr-o dereglare hormonală.
Stii cumva vreun endocrinolog bun? M-aș duce să văd dacă nu se poate rezolva așa. Dar nu știu dacă problema mea este de endocrinologie.
Nu știu ce să mai fac... ce analize... ce investigații... Când am întrebat-o pe Dr. mi-a spus că nu mai am ce analize să fac.
utocatalina spune:
Fetelor eu am luat taurul de coarne si diseara il sun pe Tutunaru...macar sa ajung sa vad ce zice si el de analizele mele..daca-mi da sa fac laparo..in mai fac..ca sa scap de obsesia cu ovulatia pe partea unde am trompa mai proasta!
Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata
Anca Wish spune:
Indy, stiu un endocrinolog. Iti scriu telefonul pe PM.
anca...poate intr-o zi