Superpacientele superoptimiste ale Dr.Moisa - 13
Raspunsuri - Pagina 10
Amely spune:
Fetelor am intrat sa va zic ca azi mi-au venit rusii, la 30 de zile, nu la 28 fix cum eram obisnuita inainte de sarcina...Totusi ma bucur ca nu au intarziat mai mult, ca si asa am destule probleme, asta imi mai lipsea, sa ma mai dereglez, Doamne fereste...
Cata am uitat sa-ti zic... si eu am fost la Tutunaru, acum cativa ani, nasa mea e amica lui din copilarie... E un tip super si imi place ca merge pe metode noi, dar nu forteaza. Mi-a pus o mie de intrebari: de la ce imi place sa mananc pana la ce factori de stres imi afecteaza viata... Pe vremea aia inca nu-mi doream bb ca aveam vreo 20 de ani, in schimb m-a vindecat de o candida de care nu mai scapam nici cu slujbe, si asta prin regim alimentar si plante...Si pe mine ma bate gandul sa-l sun, dar mai astept vreo cateva luni, cu Moisa deocamdata, sa vad ce se mai intampla, iar daca raman din nou si mai pierd o sarcina cred ca o sa apelez la el...Bafta multa, sa te programeze repejor si sa ne spui cum ti se pare 
Va pupicesc pe TOATE-TOATE...
Mit spune:
buna ziua!
spuneti si mie va rog cine este D-l Tutunaru,
si daca sa poate numar de telefon la cabinet
vreau sa stiu si eu inca o parerea pentru situatia mea
va multumesc
utocatalina spune:
Amely ma bucur ca ti-a venit chiar daca cu 2 zile mai tirziu..e bine..cit priveste T.eu nu stiam ca este asa de tinar, am crezut ca este batriior...se pare ca m-am inselat...asta seara il sunt sa vad ce si cum...sper ca sapt. viitoare sa bifez mai multe lucruri
...
Mit ti-am scris pe pm...
Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata
Roxee spune:
Salut fetele 

!
Aileen , Amely, multam' si voua de incurajari si de cuvintele frumoase
.
M-am intors la serviciu inca de miercuri- saptamana trecuta-, insa n-am avut ocazia sa va scriu pana astazi pentru ca am fost plecata in delegatie joi si vineri.
Despre mine, ce sa va scriu? Sunt cat se poate de bine, avand in vedere situatia data.
Ma gandesc sa fac pauza vreo trei luni, dupa care am sa incerc din nou. Sper sa fie bine data viitoare
.
La medic merg la control sambata, adica la doua saptamani de la chiuretaj. Sper sa fie O.K. N-am avut nici un soi de neplaceri dupa interventie, ceea ce e foarte bine.
Va pup cu drag pe toate-toate,
utocatalina spune:
Roxee ce bine ca acum esti bine...dar zi-mi si mie, pauza de 3 luni de ce o iei? Ca sa rezolvi ceva cu tiroida sau de ce? Mai faci si alte analize? Eu te pupic si-ti urez forta si multa sanatate...
bety spune:
Fetele dragele - printre stranuturi, va transmit
-ici pe net, ca altfel, v-as fi trimis ceva virusi de gripa. De unde, Doamne, m-am mai pricopsit si cu asta, zau ca habar n-am. Si cand ma gandesc ca martea viitoare imi iau iubi de la aeroport...Na' Daca ma pleznea duminica viitoare? Tot raul spre bine, nu?
Cata - eu mai vizitez site-ul doctorului de care ai pomenit tu, si sunt sigura ca i-ai pus si intrebari ca doar o Utocatalina cunosc. Asa ca intrarea e facuta!
Pana la urma, daca sufletelul tau este indoit, mai bine ceri si a doua parere. Dar sa ne mai vizitezi, daca totusi si iti schimbi doctorul.
Indy - si eu cred ca e bine sa vorbesti si cu un endocrinolog. Iti tin pumnii in continuare.
Danama38 - ti se face o internare doar pentru 1 zi, nu te tine si seara acolo. Este dureroasa daca ai ceva probleme cu trompele. Daca ele sunt Ok, nu te doare nimic. Vei simti o oarece jena cand iti prinde colul. Oricum, ti se dau 2 supozitoare pentru relexarea musculaturii. Poti sa ai la tine, ceva de durere, preventiv: nurofen sau algocalmin. Sunt multe povestite despre HSG pe forum. Cauta cel mai bine la "scurtaturi - subiecte fierbinti". Succes!
Aileene - chiar ma intrebam ce mai faci; pana pe 28 mai este ceva timp in care sa te gandesti ca totul va fi bine. Vei vedea. O sa te trezesti usor dupa anestezie. La prima, imi aduc aminte perfect ca auzeam ca ma stiga sa ma trezesc, ii auzeam vocea si a fratelui meu, dar eu parca veneam din alta parte, undeva unde era mai multa lume si multa-multa lumina. A doua oara stiu ca asa cum am adormit - brusc, vorbind cu anestezistul - ce senzatie naspa: s-a rupt filmul, chiar cand vorbeam, de am ramas cu vorbele in vant; iar cand m-am trezit, tot cu el vorbeam: am spus clar, de i-a bufnit rasul: "nu algocalmin!"
Anca - tu ce faci luna asta? Ce ai decis?
Liliana - ce vesti ne aduci?
Musete - ai zis la un moment dat ca ai fost uitata: nu, draguta fata, chiar sunt curioasa sa aflu mai multe noutati despre tine.
Teo - lasa, nu mai plange, ca noi doua doar trebuie sa-i dam la scoala in acelasi timp. Noi ne multumim si cu cate un bb, nu vrem gemeni: cate unul la fiecare si bun.
Shilily - grecii vor robotei: sper ca nu te transformi in asa ceva; te astept cu drag, sa-mi mai povestesti de tine; pana atunci, spor la munca si sa-i dovedesti pe toti de acolo!
Deca - e vremea pranzului...dimineata erai suparata si ai fi vrut sa te binedispui...ai reusit? Imi pare rau de sciatica...poate gasesti ceva pozitii...ce zici?
Amely - bine ca te-ai linistit in privinta CM; de acum, tot inainte!
Roxee - probabil ca vei mai veni in vizita la noi: iti trimit o
cu mult drag.
Daca am uitat pe careva, scuze multe, dar ma doare si capul. Pana maine, voi fi ca noua!
fara virusi pe toate-toate.
"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Roxee spune:
Cata, acum astept trei luni nu pentru analize, ci pentru ca ma gandesc ca e mai bine asa. Pentru mine. Si din punct de vedere fizic si psihic.
Medicul mi-a zis ca, in ceea ce priveste decizia de a obtine o noua sarcina, aceasta depinde de disponibilitatea mea de a o face, pentru ca in ultima instanta, organismul este cel care decide cand este pregatit. Daca e sa ma gandesc la sarcina precedenta, am obtinut-o fara efort, dupa numai o luna de pauza. Asta inseamna ca organismul era pregatit.
Acum depinde de mine din punct de vedere psihic, cat de repede sunt dispusa sa hotarasc ca vreau sa raman din nou insarcinata pentru ca, asa cum imi spunea el, garantii nu poate sa-mi ofere nimeni.
M-a trimis sa-mi fac anticorpii antifosfolipidici. Cam atat, din punct de vedere al analizelor.
Bety , da. Am sa mai vin pe la voi pentru ca-mi place in
vostru. Sunteti toate dragute si mi-a folosit sa stiu ca cineva se gandeste la mine si-mi este alaturi.
Pentru asta va multumesc inca o data si va pup cu drag,
utocatalina spune:
Betica timpul zboara..si uite acum peste citeva zile iti vei lua in brate sotul drag...e adevarat ca l-am mai intrebat pe T. cite ceva si abia astept sa scap de la serviciu sa-l sun..sper sa corespunda programul amindurora! Te pupic si sa auzim numai de bine!![]()
Anca Wish spune:
Roxee, au gasit vreo explicatie pentru aceste ghinioane????
Ma gandesc la tine, saracutza..imi inchipui ca e cumplit. mai bine sa nu ramai decat sa traiesti aceasta bucurie si pe urma sa vina nenorocirea.
Oricum ar fi, noi suntem alaturi de tine.
anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish
utocatalina spune:
Roxee cum crezi tu ca este mai bine..cum simti...ca va fi o luna sau mai mult, sunt sigura ca vei face ceea ce vei simti...eu sper ca atunci cind vei fi pregatita si vei trece la treaba sa fie bine si sa nu mai ai nici o problema, daca se poate...La anticorpii antifosfolipidici cind iti da rezultatul si cum trebuie sa iasa? te pup dulce!