Superpacientele superoptimiste ale Dr.Moisa - 13

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bety spune:

Stai ca mai am: chestia asta cu alergia se transmite, adica se mosteneste. Cu tratament sau nu, bb-ul meu (daca-l voi avea candva) va fi si el sensibil la alergeni. Iar maine, trebuie sa-mi fac din sange, analiza Ig E (imunoglobulina) - ce-o mai fi asta?!

"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Da Betica asa este..ce sa-ti fac daca esti o blonduta alergica...Din lac in put, dar si cind o sa iesi la suprafata cu bebe in burtica sa vezi ce bine o sa fie!O sa treci si peste ca asta-i situatia...si oricum trebuie! Fruntea sus sensibilo...fi barbata marinarica mica si o sa rezolvam noi cumva!

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Buna frumoaselor!
Ralu ti-am trimis PM.
Bety IgE este o substanta glicoproteica numita imunoglobulina care este produsa la contactul cu substanžele alergene. Are rol de anticorp. Of, cred ca ne luam de manuta cu atatea bube: mai multe HSG la activ, 2 laparoscopii, eu am si sinuzita cronica combinata cu rinita alergica + probleme cu tiroida+ hipercoagulabilitate+probleme cu coloana. Uite ca altele nu-mi mai amintesc acum!
Dragutele mele, vad ca bate un vant de tristete pe aici. Va dau din optimismul meu numai sa nu mai fiti suparate! Stiti voi "unde-s doi puterea creste", noi suntem mai multe aici deci va dati seama ce puternice suntem? Cel de Sus ne va da tarie sa trecem peste toate necazurile si vom avea si noi parte de bucurii. Jos cu pesimismul! Hai ca fac propaganda antipesimism!
Si pentru voi, special, , pentru ca asa vreau sa va vad de acum incolo, da?

Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Moisici, am o problema.
V-am povestit ca in urma stimularii am avut 5 foliculi, dintre care care doar doi erau mai babani. Si din aia 2..doar 1 a bubuit
Moisa zicea ca ar trebui sa se elimine ca primul ciclu....dar: aici e problema.

Ciclu meu, abundent (de regula) cu cheaguri..si tot tacamu'...acum mi-au ajuns 2 tampoane in 3 zile (iertare, ca intru in detalii, dar asa va puteti da seama). Iar de gheaguri nici nu poate fi vorba.

Credeti ca e indicat sa iau anticonceptionale ca sa le elimin. Pentru orice eventualitate?

anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish

Mergi la inceput

Anca dupa stimulare am ramas si eu cu un chist ( am avut test de sarcina slab pozitiv, iar la eco vaginal s-a vazut ca era chist, apoi au sosit si musafirii, in cantitate mica si doar 2 zile). Eram in prima luna dupa ce facusem si SE si am renuntat sa mai fac vreo investigatie. Am spus ca fie ce o fi si am facut pauza din sept. 2004 pana in feb. 2005. Spre norocul meu, la prima eco facuta de Moisa chistul nu mai era. Urmatoarea luna foliculul frumos se transformase in chist pe care l-a rezolvat la laparo. Nu prea stiu ce sa iti spun, poate se va retrage singur, poate nu. Nu ai vrea sa mai faci un eco dupa ce termini cu CM? Stiu ca vrei sa faci o pauza, dar poate ai sta mai linistita daca ai face eco. Parca nici sa iei anticonceptionale de capul tau nu ar fi bine. Cum crezi.

Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chi spune:

MRL, esti o draguta ! Stiu ca esti multumita de homeopata ta, dar as fi vrut amanunte si despre celalalt/cealalta.

Betty, singulaire, si aerius sunt compensate 50%, reteta la care ai dreptul daca te incadrezi in 6 mil salariu.Daca nu si ai un medic de familie cumsecade, poate iti trece macar singulaire pe reteta vreunuia din parinti, ca sa scutesti macar jumatate din suma - mai ales ca tratamentul probabil este pe termen lung.

Anca, esti sigura ca nu a fost un ciclu fals ? Adica, intelegi ...ce vreau sa spun ?!
De unde stii ca al doilea folicul nu s-a rupt ? Si de ce, anticonceptionale ? Duphastonul ce-are ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Fetelor am intrat sa va zic ca ma maninca sinii...cind unul cind altul..doar atit...

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

Multumesc de lamuriri.
Teo si Chi din toata inima.
Teo - probleme legatate de tiroida si hipercoagulabilitate inca nu am, dar cu coloana da si sunt ale mele si sa-mi "traiasca".
Deci...daca la astea ne asemanam, mcar bb-ii sa-i facem in acelasi timp...scuze...eu mai am de asteptat o luna, pe cand tu, sper sa mi-o iei inainte...ideea ca vom fi intr-un final imi surade.
Chi - cu salariul ma incadrez, dar cum se face ca la farmacie, m-am uitat cu farmacista pe lista cu medicamente compensate si singulaire-ul nu era compensat decat cel de 4 mg, care-i pentru copii? De aerius stiam ca-i compensat 50%, dar oricum, e mai ieftin.
Cata - asa e, trebuie sa fiu barbata in continuare; ce mi-e put, lac, mare, ocean...ca tot bataie de cap mi se pare, de parca nu se mai termina o data si parca vin toate gramada.
Anca - eu cu antionceptionale fara sfatul medicului nu as incepe; tare greu m-am obisnuit cu ideea sa iau in aceste 3 luni de asteptare, ca nu am luat niciodata si ca am o teama de ele (poate suna aiurea) stiind ca toate sunt pe baza de hormoni. Iar in legatura cu CM - o luna la mine e abundent, cu cheaguri, dureri si tot tacamul, de consum tampoane multe pentru ca ma tine si mai mult si o luna nu am probleme de genul asta. Asa a fost de cand ma stiu si chiar si dupa cele 2 laparo. Deci, mai bine intreaba medicul (la care te hotarasti sa te duci).
In fine! Eu o sa ma mobilizez, ca doar nu am ce face!

"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice

Mergi la inceput

Bety, fiind eu in ziua 20, mai am de asteptat pana dupa Pasti, pe 3-6 mai poate. Tu in ce zi esti?
Cata parca esti in ziua 25, nu?

Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Nu vreau sa iau aiurea anticonceptionale. La penultima inseminare, am patit fix acelasi lucru, iar Moisa mi-a dat Novynete (nu stiu daca asa se scrie)
O sa ma duc la un eco...dupa ce-mi trece de tot.

anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish

Mergi la inceput