Superpacientele superoptimiste ale Dr.Moisa - 13

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Indy, pt o perioada vreau sa ma axez numai pe tratament homeopat. Asa cum am mai scris, pb sotului trebuie rezolvata.
Nu mai vreau inseminari.

Sa aveti o zi usoara!

anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Buna fetelor..nu stiu daca este chiar asa de buna...ca am auzit vestea cu Roxee...ma ce rau imi pare...off Doamne de ce????!!!! Roxee sper sa treci peste si sa te refaci repede ca tu esti o luptatoare si trebuie peste putin timp sa o iei de la capat...noi toate suntem alaturi de tine si te iubim mult de tot...stii asta, nu?
Si vestile din partea mea sunt triste..sunt in a 25-a zi si temp este in continua scadere..azi am avut 36.9...burta colcaie asa ca astept stiti deja ce...Dar imi stabilesc deja strategia pentru luna care vine si sper in continuare ca pina la urma voi reusi si eu...si noi...va pup si va doresc o zi frumoasa ca sufletele voastre...

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chi spune:

Roxee, draga noastra, fii curajoasa ! Ai un pic de rabdare si totul se va termina cu bine.

Nu cred ca numele acestei doctore homeopate (chiar este?) ar fi reclama, asa ca va rog sa-l postati. Am mare incredere in tratamentele alternative; in ce nu am incredere, sunt oamenii care o practica.Dupa cum se spune: multi chemati, putini alesi!
Probabil ca in costul consultatiei intra si tratamentul, care de regula se da pe mai multe luni.Daca e asa, e rezonabil.

Daca descoperiti vreo doctorita sau doctor (in afara lui mister T) care binevoieste sa stea de vorba cu pacientii si sa le explice in detaliu ce se intampla cu persoanele pe post de cobai, dati-mi de stire !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxee spune:

Buna fetele mele dragi !

In primul rand, va multumesc tuturor - Cata, Anca, Indy si tuturor fetelor - pentru ca v-ati gandit la mine si pentru cuvintele frumoase.

Din pacate, dupa cum v-a spus Thea, mi s-a intamplat ca data trecuta. Sarcina oprita in evolutie pe la 7-8 saptamani.
Cand am fost joi la control, medicul mi-a spus ca dupa dimensiunile embrionului concluzioneaza ca sarcina se oprise din evolutie cu o zi -doua in urma.
Mi-a mai spus, ca si data trecuta, ca nu se cunosc cauzele pentru care se intampla asa.
Asta e.
Oricum, sa stiti ca am ramas la fel de optimista si am sa lupt in continuare. Am incredere ca va fi bine si sunt sigura ca voi avea copii.

cu drag pe toate,

Mergi la inceput

Roxee desi nu as fi vrut sa te vad la aspirante decit in vizita se pare ca in viata trebuie sa treci si tu prin niste experiente grele dar sunt sigura ca pina la urma va fi exact asa cum trebuie, adica nu numai sa ramai, dar sa si dai nastere la un bebe sanataos...exact cum meriti..imi pare rau ca nu s-a aflat cauza...dar cred ca de multe ori este asa...greu de spus de ce si pentru ce! Oricum suntem iar impreuna si sper sa ne vedem si noi visul cu ochii...tot pe baricade!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Chi, uite adresa si nr. telefon a dr. homeopate la care merg eu. dulci
Dr. Mariana Trifa
Str. Piata Amzei nr. 10-22, scara B, ap. 2, interfon 002.
Telefon: 021/212-7869 sau 0744-635-258

Roxee, nici nu stiu ce sa iti spun. Pe mine una m-ai lasat nedumerita. Sunt alaturi de tine si sper din suflet sa gasesti raspunsurile si solutiile cele mai bune ca sa intri din nou in randurile mamicilor.

Eu nu am nici o noutate asa ca va pup pe toate
Pupicei dulci pentru toate-toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

Of!
Roxee - regret enorm ce ti s-a intamplat, nu am cuvinte...trebuie sa fi curajoasa, sa poti sa o iei de la capat, sa speri si sa nu uiti ca aici sunt suflete care-ti doresc sa se indeplineasca visul de a avea un bb minunat.
Ce mai...primavara asta e plina de surprize...neplacute!
Alergia mea isi face de cap, ieri am fost la alergolog, mi-a zis ca nu a mai vazut om care sa le aiba chiar pe toate (rinita alergica, astm bronsic, intoleranta medicamentoasa, angioedem) + pitici la creier; trebuie sa fac tratament lunar, iar un medicament - singulair - nu costa nici mai mult nici mai putin decat 2.600.000 lei (30 pastile) si nu e compensat; altul - aerius - costa 7 pastile, 178.000 lei; adica, fetele, am pus-o bine de tot. Majoritatea acestor tipuri de medicamente contin cortizon, care inhiba nu stiu ce glanda care produce nu stiu ce hormoni ce stau la baza ovulatiei. Exact ce-mi lipsea. Deci, a trebuit sa-mi prescrie medicamentatie care sa nu afecteze problema mea de a avea copil. Plus ca toate sunt contraindicate in timpul sarcinii.
Asa ca...sunt asa de bine dispusa...
Va pe toate-toate si v-am mai spus: sanatatea inainte de toate; eu am neglijat toate aspectele legate de alergie, pana am facut prima criza de astm, exact cand m-am apucat de rezolvat problemele mele de "sterilitate", adica tot in 2000-2001. Tandem nereusit si prost inspirat.

"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shylili spune:

hei dragalasele va pupic si io de aci, de la muncile mele cele noi
m-am suparat rau cand am auzit de roxee-Dumnezeu are un motiv pentru care ne da incercari asa de grele, important e sa avem credinta ca totul va fi bine si sa luptam mai departe
thea ma bucur ca esti bine si sper sa vorbim mai mult
imi pare rau sa vaz ca vin rusii astia la noi...dar ce sa facem, mai schimbam doctorii, ne mai hodinim,nimic nu e usor pe lumea asta si asa ne-a fost dat noua, sa ne luptam pentru implinire
eu ma bucur ca va am langa mine pe acest drum, singura ar fi fost mult mai greu sa rezist la toate si sunt sigura ca vom reusi sa ne implinim visul
pupici dulci la fetele frumoase si curajoase

Mergi la inceput

Mai Betica ai venit si tu cu vesti "bune"! Nu stiu ce sa mai cred...e primavara...alergiile isi fac de cap..vad ca medicamentele pe care trebuie sa le iei costa si un purcoi de bani si mai sunt si contraindicate in sarcina...m-ai lasat masca..deja a2-a oara pe ziua de azi..ce sa-ti zic..daca trebuie..trebuie...macar sa scapi cit mai repede de problema, nu?
Shylili te salutam si te asteptam in lupta pe care o ducem toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

Cata - partea "frumoasa": la mine s-a cronicizat, nu voi scapa niciodata de ea (din aprilie si pana in octombrie - ca si atunci cica mai polenizeaza unii arbori), ca pot doar sa o tin din scurt si daca nu tin un tratament poate fi si mai rau.
Si eu care o sa am flori cu flori pe balcon...
In alta ordine de idei, se pare ca la femeile gravide, organismul devine mai puternic si scad sansele de a face crize de astm; eu cel putin asa am inteles.
Dar pana la a ajunge eu la starea de a fi mai este hat si pana atunci trebuie sa fiu atenta la medicamentatie, adica ce face bine la una, nu face bine la alta .
Cum s-ar zice: din put in lac.

"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice

Mergi la inceput