Superpacientele superoptimiste ale Dr.Moisa - 13
Raspunsuri - Pagina 3
Anca Wish spune:
Multumesc, fetelor.
Liliana, la Trifa vreau sa ma duc si io. Am intzeles ca are cabinet in P-ta Amzei.
Mai stiu un medic homeopat la care trimite Tutunaru, dar consultatia e 1.200.000 si mi se pare exagerat de mult.
Cata, tie iti dau bataitza daca nu-ti revii. Chiar nu e cazul sa te panichezi. Incerci din noiembrie. Ca sa nu mai spun ca totul e in regula la voi. Deci e o chestie de timp.
Uita-te la Thea cate pb are si e optimista!!!
anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish
Relya spune:
thea_m
, ma bucur tare mult a ai revenit si ca ai vesti bune. Tare ma intristasem cand am auzit de rezultatul de la laparo. Sa dea Dumnezeu sa fie bine si sa se lase cu okisori !!!
aileene
, coelioscopia ( in traducere romaneasca celioscopia ) e acelasi lucru cu laparoscopia. De fapt ceea ce facem noi ( pentru uter si ovare ) se numeste coelioscopie ( celioscopie ). Metoda de interventie e laparoscopica ( adica nu clasica ). Te poti opera laparoscopic de multe altele...
Bafta maxima !!!
dulce !
Relya
thea_m spune:
Bety,
pentru fata plimbareata. Hmmm, ce dor mi-e si mie de munte, dar cu scarbiciul asta...
Relya
multumesc pentru intampinare. Tu ce mai faci?
Vezi Anca, de asta sunt eu optimista, pentru ca ma iubiti voi!
Indy cum te simti?
Liliana in ce zi esti?
Mai fetelor, da' noi nu ne mai intalnim? V-ati razgandit? Uite a dat coltu' ierbii, soarele ne zambeste...Vreau si eu sa cunosc fetele dragute care m-au sustinut.
Teodora
Relya spune:
Thea_m, multumesc de intrebare dar nici eu nu stiu prea bine ce fac.
Acum 2 saptamani trebuia sa fac celio-laparoscopia
asta, dar nu m-am dus. De ce ? Asa mi a casunat. In nici un caz nu de frica...ci pur si simplu am zis sa vad daca are rost ......Asa ca mi-am facut, in ziua 3, niste dozari hormonale ( rezultate proaste, zic io asa habarnista cum sunt , vorba Sorinei pe care o pup ), mai fac o serie pt ziua 21 ...si apoi ma hotarasc. Oricum in paralel lucrez, din greu, la ideea de a renunta definitiv la proiectul bebe.
dulce !
Relya
utocatalina spune:
Sunt si eu pe aici...
Aileene
apropo de luatul temp...sotul ma intreaba in fiecare dimineata.."Iar ma inseli cu termometru!" El chiar crede ca imi face placere
...dar treaba este ca mi-a intrat in singe chestia asta...si acum iau cu mine termometru peste tot..nu stiu daca este bine sau rau, dar oricum deja am trecut la al 6 lea grafic...asteptam sa iesi din stand bye si sa ne spui ce actiuni demarati pentru bebica 2
...
Liliana
treptat imi revin...dar mai tare decit un test negativ ma sperie faptul ca mi se deregleaza ciclu si eu nu am avut niciodata astfel de dereglari.
..
Teo
sper sa dea rezultate tratementul de tiroida si in cazul tau si in al Iuliei
ca sa puteti trece la inseminarare cu brio..Iulica..tu ce mai faci? Cum merge tratamentul?
Betica
...prietena mea este bine...folicului baban s-a spart...din pacate TPC-ul este negativ
...asa ca luna viitoare cred ca va face si ea o inseminare..sper eu ..ca in cazul tuturor fetelor..reusita
...
Ancuta
de incercat incerc din iulie
...din noiembrie m-am apucat de analize...dar stii si tu...cind iti doresti foarte tare..orice luna care trece ti se pare o cazna la care esti supus si peste care cu greu trecem...o sa incerc sa ramin cu moralul sus si acum bag niste ciocolata in mine...poate ajuta
...apropo este chiar scumpa consultatia la care te-a trimis T...oare chiar este bun medicul ala homeopat?
Relya
salutari si sa auzim numai de bine!!!!
Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata
Anca Wish spune:
Buna treaba, cata. Asa te vreau!!!!
Tocmai acum citeam de ea pe net. E buna, buna. Am auzit de ea si de la persoane care nu aveau aproape nici o sperantza in diferite boli.
Consultati e 1.200.000..asa cum am mai scris.
Stau in dubiu, deocamdata.
anca...poate intr-o zi
utocatalina spune:
Da Ancuta imi reintru in forma
..dupa fiecare sut in
urmeaza un pas inainte
...sper...daca esti inca in dubii cu doctorita homeopat intreaba si de rezultate
si asa o sa te hotarasti...Succes!
Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata
thea_m spune:
Am sa va dau o veste mai proasta: Raluca ( Roxee) a fost nevoita sa faca un chiuretaj pentru ca sarcina a incetat din evolutie. Medicul a descoperit ca nu mai batea inimioara lui bb joi la eco, iar duminica a facut chiuretajul. Am vorbit acum cu ea, se simte bine, i-a fost greu, dar acum este optimista. Va pupa pe toate si mi-a spus sa va transmit ca ii este dor de voi. De maine va incepe munca si poate ne scrie. Din pacate, inca o fosta mamica a redevenit aspiranta.
Teodora
Anca Wish spune:
Eeeeeeeee..ce veste proasta, Thea!!!!
Draga de ea. Sper sa-i fie bine si sa revina printre noi increzatoare ca va trece repejor la gravidoase, de data asta pt 9 luni.
Pup, Ralu
Mai, da' vesti bune nu avem si noi?????
anca...poate intr-o zi
INDY spune:
Bună dimineața fetelor!
Ce de vești proaste!
Roxee, îmi pare tare rău, nici nu știu ce să-ți spun... Trebuie să fii tare. Știu că sună a șablon, dar ce poți să spui la așa o veste... Uite, îți dau niște flori, poate te mai înveselești un pic... 

. Ți-au spus din ce cauză s-a oprit sarcina?
Anca, nici tu nu ai o veste prea bună. Ce urmează acum? Ai spus că ai vrea să pleci de la Moisa. Te duci la Tutunaru?
Eu sunt în așteptare. Pe 20 aprilie ar fi data limită. Mai am de așteptat... nu sunt așa convinsă că s-a prins. La norocul meu....
Bety, și tu ești în așteptare. În altfel de așteptare...
...
Thea_M, MRL, Aileene, Amely, și pe toate celelalte pe care le-am uitat.... vă pup și vă doresc noroc