Superpacientele superoptimiste ale Dr.Moisa - 13

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Moisicilor, deocamdata iau o pauza. Parca am obosit.
Trebuie sa rezolvam pb sotzului si apoi mai vedem.
Ne-am hotarat sa mergem la homeopat.
Multumesc pt gandurile voastre bune!

anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Fetelor am facut o Braza din lipsa de procupari...desigur negativa...asa ca iar ma apuca pandaliile si pe mine...chiar trebuie sa ajung la Tutunaru sa vad ce zice si el...e musai...sa vad cum fac, ca sap. asta nu pot...dar vreau sa ajung poate sap. viitoare la el...sa vad...
Liliana iti tin pumnii pentru urmatoarea inseminare...ca vad ca deja te pregatesti de una noua...
Teo...ma bucur ca ai vesti bune si in legatura cu ovulatia si vad ca si tu vrei inseminare cit mai repede...fetelor e musai sa mai auzim si de o inseminare reusita ca eu m-am saturat de rateuri...

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Fetelor, si eu am vrut sa iau o pauza dar sotu nu ma lasa. Daca in luna cand iau pauza este momentul bun? Eu ma mobilizez foarte repede iar daca am un impuls (de la sot) uit tot ce s-a mintamplat si o iau de la inceput.
Ancuta, pana la urma ai gasit un homeopat? Eu am o dr. (dr. Trifa) la care sunt si eu si sotu in tratament si sunt multumita. Poate vedem cat de curand un de la tine. Un
Cata, pana la urma tot o sa mergi si la dr.T. O parere in plus niciodata nu strica. Iti tin pumnii si sa ne ti la curent.

Pupicei dulci pentru fete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Cata, ai luat-o si tu pe aratura????? Pai cred ca doar tu mai lipseai
Bine ai venit in Clubul Stresatelor
Ce-ti veni, iubita, sa-ti faci test acum? Barza se face in ziua in care ar trebui sa vina.
Iti faci sange rau degeaba.

Uita-te la mine cat de calma sunt. Ia exemplu!

Nu am ce grafic de temperatura sa-ti trimit. In ultimul timp am luat-o in a 2-a perioda a ciclului pentru ca stiam cand am ovulatie si nu mai trebuia sa urmaresc.

Mai, am avut asa o sclipire de inteligentza...si cred ca atata timp cat suntem sanatoase, sanse exista.

Un la toate!

anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish

Mergi la inceput

Ancuta oricum nu conteaza...de suparare am baut un paharel mic de tot de crema de wisky...semn ca o iau sigur razna...chiar daca l-am facut devreme...stiu eu ca oricum vin rusii...o sa va conving si pe voi peste citeva zile..nu-i nimic de grafic ..oricum la ora asta il interpretam printre aburii alcoolului...ca oricum m-am ametit...Liliana pupicei nocturni si tie...

Mergi la inceput

Fetelor sunt in "fericita" de nu mai pot...Sunt in ziua 24 si temp. a scazut la 37 fix...la mine temp. asta vesteste un singur lucru...vin rusii mai devreme...asa ca daca luna trecuta mi-a intirziat 3 zile...luna asta o sa-mi vina cu 3 zile mai devreme...ce ziceti de mine? Asa ca daca nu-mi vine chiar azi, cel tirziu maine Scufita Rosie sigur soseste...Ce "bucurie" pe mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

Buna dimineata la fete frumoase !
THEA curajoasa noastra dulce , bine ai revenit ... , ma bucur ca totul a fost ok si ca iarasi esti printre noi cu vesti bune si mai ales optimista !
Eu iti multumesc de urari , am apreciat f mult gandurile tale , de asemenea si eu iti doresc tot binele din lume , sanatate si mult , mult noroc , iar ziua in care vei fii sa nu mai intarzie ! Noi suntem deocamdata in stand by cu orice in ac privinta , dar ne va veni randul si stiu ca o data ce-am inceput , eu nu ma mai opresc pana nu dau un rezultat , is muscata rau si tare incapatanata ! Si nu in ultimul rand optimista ca si voi , dar eu nu-mi otravesc zilele cu temperatura , mie ultima data medicul mi-a spus ca nu e necesar , si pe deasupra e ... dezagreabil ! Te
LILIANA dragutica mica , sa stii ca sunt de acord 100% cu sotul tau , in legatura cu "garantia" , chiar c-ar fi nevoie , ca voi platiti totul si mai ales riscati sa dezvoltati chisturi si mai stiu eu ce din cauza trat (Doamne fereste), (ca eu am mai fost operata o data de chisturi , in '97 , pe care le dezvoltasem din cauza trat. timp de 4 ani , iar acum sigur va urma din nou ca am un chist si un fibrom de toata frumusetea "mari" , si de asta mi-e cam teama , ca cu anestezia generala , eu cam pierd "pedalele" ) dar nu stiu daca si la voi se dau niste hartii de semnat , cum ca esti de acord si dai incredere medicului si trat pe care ti-l administreaza ?! Eu tremur ca o frunza de pe-acuma , cand ma gandesc ca iarasi nu voi scapa , nu mi-e frica de tot trat cat mi-e frica de operatia (cred ca se numeste laparoscopie , la voi daca am inteles bine , c-aici se numeste coelioscopie se fac doar 3 gaurele in jos-ul burtii , nu ?!) Nu stiu daca e acelasi lucru , explicati-mi va rog ! Te dulce si urmeaza instinctul sotului tau ... , du-te !!! Incepe din nou , nu te lasa , va FUNCTIONA , ai sa vezi Iti multumesc si tie ptr gandurile pline de tandrete si-ti trimit inca un si o din partea lui Alex , cum il chemi tu ! + Aileene
CATA dulcica mica care-i treaba , ce atatea framantari ? Hai mai respira un pic , tu te stresezi singura si-ti dai sperante desarte , ziua 24 e prea devreme sa te pronunti si ptr o eventuala dar si ptr rusi ! Asa ca ca tu vei suferi daca nu-i asa cum ai vrea , tu sa-ti bagin in capusor faptul ca nu e nimic , si maine mai e o zi , n-au intrat zilele-n sac si speranta la tine , mai este cu duiumul , da ? Hai fa-mi un ca e mai bine ptr moral !
Te dulce de tot si "soit cool"...
Da unde-i BETTYCA , tot cu treaba ? Vin sa-ti dau o mana de ajutor sau te descurci singura ? Dar eu cred ca esti prea ocupata ca sa uiti un pic de "amar"-ul asteptarii , nu ? Las ca vine el , "iubi" tau si atunci chiar ca n-o sa te mai vedem mult timp ! Te
Va pup dulce pe toate si o zi minunata !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

aileene, multumesc pentru gandurile bune. La noi mergi la medic pe raspunderea ta, nu iti da nimeni sa semnezi niscaiva hartioare iar daca nu iti convine te duci la alt doctor, nu te opreste nimeni. La noi este ca o loterie, pana gasesti dr. cu care sa comunici si de la care sa intelegi ce o sa iti faca mai treci prin cateva experiente nedorite. Nu sunt sigura daca prind sa fac inseminare luna asta pentru ca sotu m-a anunta ca s-ar putea sa plece intr-o delegatie cateva zile, depinde foarte mult daca reusesc sa cumpere biletele de avion in timp util. Un pupic dulce pentru puiutul tau micut (nu te superi daca il alint putin si ii spun Alex, nu?) si inca unul pentru tine.
Cata, inapoi pe baricade. Lasa boticul si vreau sa vad un mare pe fetisoara ta frumoasa. Cate un pupic dulce pe ambii obrajori.
Pupicei pentru toate-toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Buna frumoaselor!
Aileene nu stiu daca coelioscopia este acelasi lucru cu laparoscopia unde se fac tot trei gaurele, dar nu este atat de greu cum te astepti. Conteaza mult psihicul. Iar daca nimeresti un anestezist bun nici anestezia nu este grea. Cand m-a pus pe masa de operatie aveam 125 batai/min pulsul si mi-a facut atropina, apoi am auzit :"Faceti Pentothal-ul ( nu stiu daca ma scris corect)" si m-am trezit dupa 1 ora si jumatatate doar putin ametita, fara greturi, fara varsaturi. Operatia a durat 40 minute, iar dupa 4 ore mergeam destul de bine. A doua zi am coborat scarile, m-am externat. Recuperarea a fost rapida. Nu iti fie teama, totul va fi bine.
Cata lasa stress-ul ca nu ajuta la nimic. Va veni si bb intr-o zi. Pana atunci hai sa ne traim viata din plin, sa nu irosim nici o zi.
Iulia si eu am probleme de tiroida, inca nu stiu exact de ce natura, am gusa medie si probabil hipertiroidie. Astept rezultatul analizelor si mai trebuie sa fac o eco tiroidiana, apoi tratament. Nu mi-a interzis sa raman insarcinata, chiar ii spusesem ca a doua zi urma sa fac, poate, inseminare. Nu am facut-o, dar sper sa nu imi dea un tratament si sa imi spuna sa evit o sarcina in urmatoarele cateva luni. Ai fost la un medic recomandat de dr. Moisa?
Am cunoscut o fata foarte draguta care a facut laparo odata cu mine si este pacienta dr. Moisa. Stiu ca ne citeste si o invit si pe ea la discutii, daca vrea. M. te astept!
toate fetele dragute

Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

!
Fetele - dragele, am avut zile pline: munca si plimbari.
In sfarsit, sambata si duminica am reusit si eu sa ies din orasul asta poluat si am ajuns si la tara, unde am cules zambile multe-multe - uite va trimit si voua: si , iar apoi am fost si la Predeal la Trei Brazi, unde langa zapada, lumea facea plaja.
Teo - ma bucur nespus ca ai revenit la "barfa mica" a noastra, dar si ca esti pe baricade!
Anca - am vazut ca ai avut ochii rosii de plans (mi-a parut rau, ca stiu ce era in sufletelul tau) si ca iei o pauza (sper sa fie scurta);
Cata - a avut dreptate Anca cu "clubul stresantelor"; va fi bine o data si-o data; ce-ti mai face prietena, cea cu foliculul baban? Ea cum rezista, ca sa zic asa: teste, masuratori, stress, nebunii?
Liliana - ti-am auzit cantecelul; poate delegatia sotului nu se suprapune cu zilele bune pentru inseminare; ti-ai facut bine calculele?
Aileene - mai este pana vom ajunge si noi sa avem sistemul sanitar bine pus la punct din "alte tari"; la noi difera de la pacienta la pacienta relatia cu doctorul pe care si l-a ales si chiar tratamentul pentru acelasi diagnostic sau procedura; nu pot sa-mi dau seama daca e acelasi lucru laparo cu coelioscopia, dar daca aflu ceva, te anunt. Oricum, sunt aici, sa te imbarbatez si chiar de la atatia km departare, gandul meu bun, va ajunge la tine...sigur
Indy, Shilily - ce pauza lunga v-ati luat!
Chi - nu cred ca <are fiecare medic "smecheria" lui norocoasa>; mai degraba trebuie sa avem noi o "stea norocoasa"; nu am auzit de mai multe tehnici de inseminare si apoi, nu poate fi o operatiune oarba, ca doar ne cheama la monitorizari de atatea ori si se stie clar pe ce parte ovulezi in luna respectiva.
Veronici - ai ajuns la piramide?
Deca - AMR-ul tau, cred ca a scazut bine de tot; cand vine sotul? ce-o fi pe tine, mai-mai!
Va -icesc pe toate cu drag.
Daca am uitat pe cineva, mii de scuze, dar a trebuit sa recuperez zilele in care nu v-am vizitat si abia acum voi mai citi pe aici.

"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice

Mergi la inceput