Laparoscopie (2)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

in Elias ptr laparo la anestezist se da 1,5 mil. la asistenta sefa am dat 500.000
oricum, cred ca depinde de la spital la spital. dar .. ai putea intreba si dr care te opereaza...unii spun.

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia1172 spune:

eu am facut anul trecut la CFR2 si am dat 1000000 la anestezist si nu am dat la asistente sefa dar am dat la asistentele din sala de operatii cate 100000 si in rest la brancardier ,asistentele de salon etc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Terrapin spune:

Mirela si Cornelia, multumesc din tot sufletul pentru raspunsuri!!!Mi-ati fost de mare ajutor!!! Chiar nu aveam nici o informatie, m-ati salvat!

Mergi la inceput

Terrapin, sa ne tii si pe noi la curent cu ce faci mai departe. tinem pumnii stransi. o ptr tine!

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musete spune:

Barbye, iti trimit akum raspuns la PM, ok?
Pupici, Musete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pacienta spune:

Fetelor

Am si eu niste intrebari pt cele care au facut deja laparo sau care stiu. Eu tocmai am facut laparo si dr mi-a spus ca am avut ceva endometrioza pe fundul uterului, pe care a indepartat-o. Dupa indepartarea endometriozei se fac ceva analize la aceasta endometrioza? A doua intrebare este :Se deregleaza ciclul de la laparo? Si cea de atreia intrebare : A facut cineva aici laparo dupa care a avut succes in a ramine gravi?

Multumesc mult si sper ca nu m-am lungit prea tare.
Va pup pe toate

Pacienta

Mergi la inceput

Draga PACIENTA, eu am bifat si aceasta investigatie , anul acesta in luna martie. Din pacate, sau, in fine, din fericire, dignosticul meu a fost ,, BETON". Adica, ovare ok, tompe permeabile, uter ok. In ciuda acestui diganostic , am tot sperat ca se va intampla minunea,pana akum, nimik...
Stiu pe cineva, in varsta de 39 de ani la vremea aceea, care si-a facut aceasta interventie, insa in SUA,iar luna imediat urmatoare a si ramas bortosica. Alte exemple nu mai am, poate fetele te pot ajuta.
Pupici, Musete

Mergi la inceput

eu nu am avut dereglari de ciclu dupa laparo. mi-a venit fix la 36 zile..cum imi venea mie normal...dar cu dureri mult mai mari..nush din ce cauza.
succes

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adel_ivan spune:

Ei,acum sa va zic cate ceva si depre mine ca va urmaresc de mult timp.Urmez un tratament cu diphreline ptr fibrom iar azi m-am dus cu inima cat un purice de frica la dr.T ca incepuse sa ma doara, dar m-a linistit :a ajuns la 28mm.Mi-a spus ca peste 3 saptamani imi face laparo,asa ca am scris la subiectul acesta.Fetele cat costa o laparo:anestezist,doctor asistente...ca sa stiu cum sa ma pregatesc.

Mergi la inceput

La dr. T este free of charge, la ceilalte bucati colaterale( anestezist, asistenta..etc), iti spune el ce si cum. Succes!
Pupici, Musete

Mergi la inceput