Laparoscopie (2)
Raspunsuri - Pagina 8
SilvanaPopovici spune:
Am apasat pe ceva aiurea si s-a dus mesajul inainte sa-l termin!!
Vestea pe care voiam sa v-o dau era urmatoarea: luni ma internez la Elias pt laparo si marti T mi-a promis ca imi face interventia.
Sunt cu morcovu' asa cum cred ca fiecare dintre voi a fost inainte...
Stie cineva adresa Eliasului si eventual sa explice pe unde sa o iau sau in ce zona se afla? Ca eu sunt din Craiova iar sotu' e plecat in Polonia chiar in perioada asta![]()
Va pup si tineti-mi pumnii.
Silvana
PS: in functie de rezultat
(o sa va dau oricum raportul cum ajung inapoi acasa
) o sa trec la topicul naturistelor si homeopatelor si fac si o Sovata. Doamne ajuta sa nu fie endometrioza!
SilvanaPopovici spune:
Fetelor, daca va intereseaza, am scapat de mancarimea aia de care va ziceam mai sus
cu ovulele d-nei Liciu.
Hai ca acuma daca tot ma apucai de scris, barem sa va dau trei mesaje, unul dupa altul![]()
Pup,
Silvana
dana p. spune:
Silvana nici eu nu sunt din Bucuresti dar uite am gasit o explicatie cum sa ajungi acolo.Spitalul Elias este pe linia tramvaiului 41, aproape de manastirea Casin.Manastirea e pe partea stanga, cum vii dinspre Agronomie, iar spitalul e putin mai in fata pe dreapta pe bvd. Marasti nr. 17. Eu cand am mers am fost cu sotul cu masina si cu o harta a bucurestiului ne-am descurcat foarte bine.
Succes!!
Dana
http://community.webshots.com/user/danavas
MirelaV spune:
Silvana, spitalul e pe langa Manastirea Casin (o statie mai sus de Arcul de Triumf)
dar daca nu esti din bucuresti, de ce nu iei un taxi si ajungi simplu?
cat despre starea de spirit...cred ca la putine dintre noi nu le-a fost teama (eu ma numar printre alea carora le-a fost..mai ales k am mai asteptat o zi peste cea programata), dar trece si asta, ai sa vezi
tinem pumnii
MirelaV
pupicei pe burticei
Elise spune:
quote:
Originally posted by GP
revin cu intrebarea despre laparo si despre costuri. Urmeaza sa ma operez la Giulesti si nu prea am idee ce e pe acolo. Va multumesc mult
Foarte sincer, eu m-am op. la Giulesti, si medicul care m-a op. pe mine n-a primit nimik.
In rest.... fetele din salon au dat fiecare cit au considerat de cuviinta, inainte sau dupa op., de obicei dupa. Parerea mea este ca, indiferent de "cotizatie", se poarta cu tine la fel, adica ok.
Eu am avut o laparo mai complicata. M-au tinut 2 nopti la reanimare si in secunda in care ma intorceam de pe o parte pe alta aparea o asistenta linga mine.
Elise
motzunica spune:
Silvana, sa-ti dai cu unguent cu galbenele zilnic, iar de ajuns cel mai usor e cu taxi din gara, ma costat 45.000 pina in fata spitalului. Sunt si 2 autobuze 205 si 282 dar te lasa cam departe de spital, plus ca pe cine intrebam de spital ridica din umeri, abia l-am gasit. Asta a fost la ducere ca apoi m-am lecuit.
GP spune:
Multumesc tuturor care mi-au raspuns, sunteti niste dulci. Va urez sanatate si sa-mi tineti pumnii pt ca mi-e frica de nu mai pot. Cu drag, GP
SilvanaPopovici spune:
Fetelor, si eu va multumesc pentru urari, incurajari si sfaturi!
Luati de-aici:

SUCCES si tie, GP! Si dea Dumnezeu sa fie bine pentru noi toate, ca prea ne-a fost greu pana acum!
Cand ma intorc la serviciu va scriu, ca nu am Internet acasa din pura zgarcenie
!
Puup!
Silvana
Terrapin spune:
Ajutor!!!
Luna aceasta fac si eu Laparoscopie, dar la CFR2; habar nu am care sunt "preturile" si stiu ca asta conteaza destul de mult.
Ma intereseaza cat se da anestezistului pentru anestezia generala si celorlalte asistente incepand cu asistenta sefa. Cu doctorita care ma opereaza, ma descurc.
Cine imi poate oferi cel putin informatia cu anestezia, rog un PM!!!
Multumesc din suflet!!!