Laparoscopie (2)
Raspunsuri - Pagina 7
SilvanaPopovici spune:
Fetelor, sa va spun ce mi se intampla: am o senzatie de mancarime prin vagin, pe care nu am avut-o niciodata pana acum.
Am facut analiza de secretie si papanicolau la Medsana - toate bune, in afara de un microbel pe care dr mi-a spus ca l-am luat probabil din apa cu care ma spal(!!?).Am facut tratament si vreo 2 sapt dupa nu am mai avut simptome (aveam usturimi). Acu' vad ca ma ia cu mancarimi si usoare arsuri la intrare, dar nu tot timpul, de 1-2 ori/zi (in special dupa dus
).
Sa va iau de la Adam si Eva: anul trecut am facut 3 serii instilatii dupa care m-am sensibilizat nasol pe jos: am facut o cistita urata de care de-abia am scapat (pana atunci habar nu aveam ce este aia), si acuma chestia asta. Ce sa fac? Acuma mi-am luat tratament naturist de la dna Liciu (de-abia am inceput) si nu stiu daca se poate face analiza in timpul lui
. M-am gandit ca ma mai intareste un pic, dar treb sa-l urmez o luna de zile. Dupa care fac laparoscopie. Na! Si nu stiu daca operatia se poate face daca ai ceva infectie. Voi ce stiti? Sau sfatuiti-ma cumva...Sa caut si la alte subiecte, la care anume?
Multumesc anticipat.
Apreciez orice sfat pe care o sa mi-l dati!
Silvana
GP spune:
Buna fetelor,
sunt o noutate prin zona si am vazut ca de aici pot sa aflu cate ceva de costurile unei interventii prin laparoscopie pt extirparea unui chist ovarian...intrebare delicata stiu, dar am auzit cifre intre 6 milioane la un doctor renumit si 10 milioane la un profesor celebru...diferenta cam mare zic eu dar poate ma lamureste cineva cam la cat se ajunge, in realitate, prin spitalele noastre...
Multumesc frumos pt orice raspuns ajutator.
GP
annaa spune:
Silvana eu chestia cu mancarimea o patesc de obicei de la orice antibiotic oricat de slab, si solutia pentru mine a fost nistratin 3past/zi 4zile plus spalaturi externe si odata pe sapt.irigatie cu ceai foarte concentrat de pelin(in 500ml apa pui 2-3linguri de pelin si in lasi de cand incepe sa fiarba 12-20min).
Reteta am primit-o de Dr. ce mi-a luat lama pentru papanicolau acum vre-o 2ani.
La mine a devenit o obisnuita toaleta cu ceia de galbenele+pelin, si este chiar foarte bine.
Uite despre pelin si aici http://www.naturaplant.ro/produse/1666/Ceai_de_Pelin
Succes!
Ana
cornelia1172 spune:
fetelor buna dimineata
tot citesc numai lucruri bune despre drTutunaru si as vrea sa incerc si eu dupa mult timp de gandit
trebuia sa ma operez cu dr Poiana dar am auzit ca are preturi inalte
va rog stie cineva cat cost o laparo la Tutunaru
va rog mult trebuie sa stiu repede pr. ca trebuie sa plec si la Sovata
musete spune:
Corneliala, dl. dr. T. este free of charge! Adica, in traducere libera, GRATIS! El, personal, nu percepe nici o taxa. Acum, depinde la ce casa esti asigurata, intrucat Eliasul, unde este el medic, are contract cu C.A.S.A.O.P.S.N.A.J. In cazul in care esti asigurata aici, casa suporta toate cheltuielile legate de spitalizare. In caz contrar, se achita o taxa de aprox. 8 milioane
( dar nu sunt f. sigura...) La mine,nu a fost cazul.
In rest, te mai costa, cate ceva , iti scriu un PM, ok?
Pupici, musete
annaa spune:
Astazi am vorbit din nou cu Dr.(Iasi) si insista sa fac o a doua laparosopie -inregistrata. (prima care a fost un esec, nu mi-a facut-o el)
Cum astazi e prima zi de CM, am incercat sa vorbesc cu el sa ma programeze mai degraba la HSG, dar nu a vrut.
Cum de la serviciu nu pot lipsi decat 1-2zile maxim, urmeaza sa-l sun maine si el a dat solutia sa ma opereze vineri si luni-marti sunt la serviciu.
Pe de alta parte ma tem foarte tare, pentru ca la prima interventie recuperarea a durat peste 5 sapt, si in situatia de fata imi risc serviciul.
Sunt tare suparata
si nu stiu ce sa fac, mai ales ca in toamna-iarna ne-am gandit la FIV si o cheltuiala in plus, si posibil inutila sa ne intarzie.
Am o mare rugaminte Cat costa laparoscopiea in total, si pe fiecare participant in parte -Dr.I, Dr.II si anestezist
Astept PM va rog tare mult.
Ana
GP spune:
revin cu intrebarea despre laparo si despre costuri. Urmeaza sa ma operez la Giulesti si nu prea am idee ce e pe acolo. Va multumesc mult
MirelaV spune:
Motzunicule, Dr. Matei, bioloaga cu care lucreaza T. face inseminari. super om. noi am fost la ea ptr spermograma. te pupik iubita. cand mai ajungem sa vb?
annaa, in jur de 4 mil. 4,5 mil
MirelaV
pupicei pe burticei
motzunica spune:
MirelaV, maine dimineata sun la spital
pt. rezultat si apoi la dr. T, o sa ne vedem cand vin dupa tratament. 
SilvanaPopovici spune:
N-am mai scris de mult pe forum, este adevarat. Pur si simplu am urmarit ce ati scris voi si la naturiste, si la endometru. Cateodata iti piere cheful, mai ales cand esti in asteptarea unei laparoscopii si nu iti mai fac cu ochiu nici un fel de alte tratamente.