Laparoscopie (2)
Raspunsuri - Pagina 6
motzunica spune:
Silvana, sti cumva un medic din Craiova care face inseminari artificiale la spital sau si mai bine la particular ? please!
SilvanaPopovici spune:

Motzunica, ai un PM de la mine.
Nu mai stiu pe unde am scris, merge cineva la Sovata anul asta? Eu as vrea sa ajung dupa laparo. Am strans informatii de pe site si desi scorurile sunt inalte, ma sacrific.
Va pup,
Silvana
Irina71 spune:
Motzunica, nu stiu ce ti-a scris Silvana, dar vezi ca la "Povesti de succes" , in ultima sau penultima pagina e o fata Mihaela, care il lauda pe un doctor din Craiova, Vaduva Cristian. Ea a obtinut o sarcina dupa 10 ani de incercari, poti sa-i trimiti PM sa o intrebi detalii. Eu am intrat pe site-ul lui dr. T la "intrebari" si era alta fata din Craiova, tot Mihaela, cu o poveste asemanatoare, dar pierduse sarcina in saptamana 7. Sper sa nu fie una si aceeasi persoana.
Silvana, ai scris despre Sovata la "Discutii despre tratamente naturiste (4)", la pagina 4. Ti-au si raspuns fetele, in pag. 4 si 5. Vezi mai ales ce au scris elibanilevici si jubica. Si vezi ca mai e un subiect "sovata din nou", dar nu am intrat acolo.
Pup oltencele - nici pe aici nu scapati de mine ! ![]()
![]()
![]()
Irina. 
http://photos.yahoo.com/irinapopa2001
http://www2.fertilityfriend.com/ticker/b6ac8/ttc.png
motzunica spune:
Silvana,
Cu frigul am si eu probleme, de fapt e singurul lucru care ma deranjat pina acum ( de cite ori imi ingheata picioarele ma dor anexele ) si mereu mi-a fost teama ca mi se infunda trompele de la racelile astea dar nici pomeneala. Dureri de ciclu am de la 30 de ani ( la toamna fac 35 ), dar nu foarte mari si numai in prima zi, si pentru care iau o capsula de lizadon, foarte rar am nevoie si de a doua. Deci neavind dureri foarte mari nu ma asteptam la endometrioza, la orice altceva numai la asta nu m-am gindit.Acum dupa operatie nu stiu cum o fi, dar la primul CM te anunt. Ma intereseaza daca dr. Cernea face inseminari, sau altcineva de aci, motivele le sti. Luna asta vreau sa fac analizele hormonale ca pina acum nu le-am facut....dr. au considerat ca daca am un CM ceas nu e nevoie sa le fac, dar mi sa pus pata.
Multumesc pt. PM.
tie si la toate fetele.
SilvanaPopovici spune:
Motzunica, pai tu trebuie neaparat, mama, sa mergi la Sovata! S-ar putea sa ramai insarcinata f. repede dupa asta, daca zici ca numai racelile te supara.
Fa-ti si hormonalele, ca e important! Eu le-am facut si stau bine (desi asta nu ma prea ajuta, ca insarcinata tot nu am ramas![]()
Si endometrioza ta nu cred ca e grava. Faci ceva tratament post-operator? Am inteles de la fete ca se da cateva luni o injectie f scumpa, ceva diphereline (!!?) sper sa nu incurc cu altele.
Trebuie sa ajung la policlinica de care apartin sa intreb pe dr de familie de inseminari in Craiova. Eu stiu ceva vag acuma, dar sigur aflu de acolo. La 16,00 azi ma opresc acolo si cred ca luni cand ma intorc la serviciu, iti scriu.
Pup toate fetele! Si week-end placut!
Silvana
MirelaV spune:
Motzunica, dar ce se aude cu programul ala? pe cand? te-ai decis ptr inseminare? ce zice T?
MirelaV
pupicei pe burticei
motzunica spune:
Buna fetele,
Silvana, nu stiu cit ma rezolva Sovata dar m-am hotarit sa merg anul acesta acolo, cel mai probabil in toamna. Te astept luni cu noutatile.
MirelaV, abia dupa ce primesc rezultatul la anatomopatologic o sa intru in program, n-am nici cea mai mica idee cind incepe, iar pe dr. T nu vreau sa-l mai deranjez la telefon ca mi-e rusine sa-l tot bat la cap cu intrebarile mele. Pentru voi care stati in Bucuresti e altfel, mai dati un telefon, mai o vizita la spital dar noi cele din provincie ? Of, e tare greu.
inca odata.
SilvanaPopovici spune:
Bine v-am regasit la un nou inceput de saptamana!![]()
Motzunica, uite ce am aflat: dr Vaduva Cristian, Craiova, Bl. J47, ap. 2 Piata Garii, tel. programari: 0251/592483. Inseminarea costa 4 mil. lei (exclusiv medicatie, monitorizari s.a.)
Daca mai ai intrebari in legatura cu Craiova, te rog sa-mi spui.
Silvana 
SilvanaPopovici spune:
De dr Cernea sincer nu m-am interesat dar pot sa o fac. Desi nu cred ca face inseminari, dansul e mai mult adeptul sloganului "sa lasam natura sa lucreze" drept pentru care pe mine m-a intarziat cu cativa ani buni.![]()
Ma interesez si de Cernea maine.
Silvana
motzunica spune:
Silvana,
pentru informatii, nu-mi place deloc sloganul ala dar sint curioasa daca face inseminari.