Laparoscopie (2)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Romaniaau, nu stiu daca sunt medici ginecoligi care sa faca laparoscopie, eu n-am auzit.Stiu numai medici chirurgi care fac laparoscopie pentru alte probleme, pietre la ficat, la rinichi.
Eu zic ca mai bine mergi pe mana lui T , e mai sigur decat sa faci in Constanta , ca aici nu prea au experienta in laparoscopie, pe cand dr.T a facut zeci de operatii.
Bafta multa!

Dana
http://community.webshots.com/user/danavas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romaniaau spune:

Ok Dana, fie cum zici tu ca prea zici cu foc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SilvanaPopovici spune:

Crinuta si Dana, multumesc pentru incurajari!
Dati-mi si mie un mail cu scorurile la T, va rog!

Vad ca de ieri s-a activat ceva subiectul asta (eu intru numai dupa-amiaza pe net si acum mi se paru ca sunt o groaza de mesaje de ieri)

Silvana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crism spune:

Dana,

multumesc pentru raspuns si imi pare rau de pierderea bebelusului...
Mi-a venit azi si m-am linistit... vrem sa mai asteptam pana in iulie sa incercam pentru bebe.
Mie mi-au salvat trompa uterina(dreapta) iar acuma ca am crampe de la ciclu, sunt in partea dreapta si ma cam ingrijoreaza...
Ai avut crampe unde s-a pus bebele?

multumesc

Cristina, mamica lui Connor(4), Elena(2)

Mergi la inceput

Cica se inregistreaza operatia asta laparo...am aflat si eu acum. Nu ca as fi sadica dar cred ca e importanta si pentru alte decizii ulterioare, odata ce ai o asemenea interventie (pe care nu faci in fiecare zi).

De aceea, intreb fetele care au trecut prin op la Elias, ati dat vre-un suport de inregistare inainte de interventie(CD, caseta video etc) care anume si cui? Ati primit inregistrarea?

Silvana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Crism, nu imi mai aduc aminte cum a fost ca eu am avut extrauterina acum 5 ani aproape si atunci nu prea stiam multe.
Silvana, eu l-am intrebat pe doctor daca poate sa-mi inregistreze operatia si a spus ca nu , ca l-au mutat intr-o sala noua de operatie si nu stiu cum sa umble cu calculatorul sa inregistereze ca nu erau dotati cu cd-rom sau ceva de genul asta.Si eu as fi vrut sa am inregistrarea.
Mult succes!!

Dana
http://community.webshots.com/user/danavas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teli spune:

Buna , eu sunt posesoarea a doua laparoscopii (1996 si 2001) in urma carora trompele s-au lipit la loc.Sunt deasemenea si posesoarea nefericita a 2 FIV-uri nereusite,recente.Chiar ma batea gandul sa incerc o a treia laparascopie .Ati mai auzit de verun caz care sa fi inecrcat de 3 ori? Oare metodele actuale sunt mai evoluate si pot rezolva obstructiile tubare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Silvana eu nu m-am operat in Bucuresti. M-am operat la Cluj. I-am spus la dr. (dr. nu stia sigur daca se va putea inregistra operatia) si la secretara de la clinica (care stia ca se poate inregistra) de faptul ca vreau sa-mi inregistreze operatia si asa au facut. Am cumparat noi o caseta video (asa ne-au spus). Sotul meu a primit caseta inregistrata la sfarsitul operatiei. Oricum au sa-ti dea si in scris ceea ce au facut si au gasit in timpul laparoscopiei.
Crinuta

Mergi la inceput

Oricum eu o sa il bat la cap pe dr T cand o sa-l sun pentru programare, poate intre timp a reusit sa se prinda cum functioneaza inregistrarea. Sunt convinsa ca daca va putea va face tot posibilul.
In general am mare inredere in dumnealui, chiar daca l-am vazut o singura data in viata, cred ca a fost deajuns.Am un feeling destul de bun in general...

Va pup si week-end placut

Silvana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musete spune:

Silvana, pot sa-ti confirm: ai un feeling f. bun!
Intr-adevar, T. este un mare meserias. Si eu am facut laparo cu el in martie si, desi am fost diagnosticata ca fiind BETON, nu-mi pare rau ca am facut aceasta operatie. A fost prilejul sa cunosc un om minunat, un adevarat profesionist!
Fetelor, mergeti cu incredere la el!
Pupici, Musete

Mergi la inceput