Laparoscopie (2)
Raspunsuri - Pagina 4
crinuta71 spune:
Ileana: La TPC ti se recolteaza secretie de la nivelul colului uterin dupa un interval de cateva ore de la contactul sexual. Apoi se vor uita ce mobilitate au spermatozoizii in aceasta secretie. Eu l-am facut cam la 3 ore dupa contact. La mine a fost mai ciudat (chiar dupa recoltare spermatozoizii erau imobili, apoi dupa un timp si-au revenit putin - asa mi-a spus bioloaga). Este ca la o recoltare obisnuita pentru un test microbiologic. Dureaza mai putin de 10 minute.
Crinuta 

SilvanaPopovici spune:
Nu mai scrie nimeni pe aici??!! Helooouuuuuuu! Sau ati ramas
si v-ati mutat la un subiect mai potrivit :)
Azi am citit toate paginile de la subiectul asta (mi-am sfidat sefu' spunandu-i ca sunt ocupata, asa ca saracu' crede ca am incarcare peste limita, ceea ce in conditii normale oricum este adevarat)si va anunt in mod oficial ca o sa scriu aici cel putin 1 luna si ceva pana la LAPAROSCOPIA pe care o sa o prestez in iulie si dupa ce ma intorc din CM.
Pe scurt, m-am hotarat in sfarsit si am schimbat medicul: am "incaput pe mainile" dr T si ale echipei de la Spitalul Elias! Pot sa spun ca nu imi pare rau (a fost si o decizie pe care am gandit-o bine mai mult de o luna, am cantarit-o si am luat-o de comun acord cu sotul caruia a trebuit sa-i aduc ceva argumente...
ca sa-l conving ca facem un lucru bun.
Nu se mai putea: din 2002 mergeam in Bucuresti la acelasi doctor pentru controale, investigatii, analize si para-analize, tratamente si mai stiu eu ce iar totul a explodat prin aprilie cand mi-a propus inseminare in conditiile in care sotul sta foarte bine cu spermograma (T a zis ca ii trimite la export
) iar trompele mele sunt f. proaste (de fapt asta e pana acum cauza infertilitatii).
Trecand peste asta, m-am lamurit cum stam cu operatia din paginile voatsre si va multumesc. Carmen C, iti multumesc si tie pt raspuns. Dupa cum spuneam, si eu am facut pana acum tot ce se putea face dar nu eram pentru inseminare si a trebuit sa intreb in dreapta si in stanga ca sa vad ce decizie iau.
Oricum, ma simt usurata de pe acum chiar daca mai am cca 1 luna pana la operatie! Pentru asta trebuie sa va multumesc

m-ati scos din incurcatura! Sper sa ma incurajati si in continuare cand o sa fac 13-14 inainte de laparo!!!
Cu prietenie,
Silvana
crinuta71 spune:
Silvana eu spun ca e bine sa faci operatia. Eu am cam 7 saptamani de la laparoscopie si daca nu as avea inciziile (care de abia se mai vad) nici nu as mai stii ca m-am operat. Mie mi-a fost foarte frica inainte (din cauza anesteziei si de infectii). E bine sa o faci pentru ca macar dupa laparoscopie poti elimina unele posibile cauze de infertilitate. Sa nu-ti fie frica, nu ai de ce.
Crinuta
crism spune:
Buna fetelor,
am si eu intrebare... am avut o laparoscopie din cauza unei sarcini extrauterine acum 2 luni jumate. Am sangerat de doua ori, dar dr. a zis ca sangerarea s-a intamplat pentru ca nu am ovulat. Stiti cand este timpul sa vina CM?
Multumesc!
Cristina, mamica lui Connor(4), Elena(2)
MirelaV spune:
hello fetele..tocmai am facut laparo pe 2.06. daca aveti intrebari..am amintiri recente ![]()
MirelaV
pupicei pe burticei
romaniaau spune:
Buna dimineata fetelor
In iulie o sa vin acasa sa fac laparoscopie cu dr T. Stau numai 2 saptamini in Ro. Cam dupa cite zile dupa operatie as putea sa plec la drum de 2500km? Eu nu locuiesc in Bucuresti cind vin in Ro.
Va multumesc si va doresc numai bine.
dana p. spune:
Crism, eu dupa ce am fost operata de sarcina extrauterina am avut avut menstruatia cam cand ar fi trebuit sa-mi vina normal cam la 28-30 de zile.Eu cred ca atunci cand ai sangerat a fost menstruatia.
Dupa laparoscopie mi-a venit la 26 de zile de la ultima menstruatie.
Silvana si eu tot cu dr. T am facut laparoscopia pe 6 aprilie anul asta, stai linistita ca esti pe maini bune.
Dana
http://community.webshots.com/user/danavas
dana p. spune:
Romaniaau, eu am plecat a doua zi din spital dupa laparoscopie, in Constanta, sunt cam 225 de km din cate stiu eu intre Bucuresti si Constanta.Mi-a fost putin cam greu la gropii, ca le simteam foarte rau pe toate, dar sa stii ca in cateva zile am fost foarte bine, ca si cand nu facusem operatia.
Va doresc numai bine celor care urmeaza sa faca laparoscopia.
Dana
http://community.webshots.com/user/danavas
romaniaau spune:
Multumesc mult pentru raspuns Dana.
Eu vin din Suedia la Constanta, apoi merg la Bucuresti sa fac laparoscopia si ma intorc la Constanta cit stau in concediu. Apoi plec inapoi in Suedia cu masina.
In Constanta nu e nici un doctor care face laparoscopie?