Laparoscopie (2)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pacienta spune:

Draga Musete

Iti multumesc de raspuns.Eu l-am intrebat pe doctor daca pot face ceva imediat dupa laparo si el mi-a spus ca nu pot ramine imediat dupa laparo. Mi-a zis ca nici o pacienta de a dumnealui nu a rama in luna imediat urmatoare. Asa ca cine stie poate urmeaza in curind si la tine. Au trecut doar trei luni...Tu ce probleme ai, sau nu ai probleme ca si mine dar nu ramai?

Te pup
Pacienta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adel_ivan spune:

Multumesc Lucia,mie nu imi place nici asa fara nimik (eu daca muncesc bine ma astept si la rasplata) o sa vedem pana la urma ce o mai fi.Eu am pierdut 3 sarcini pana acum :una la 6 saptamani ,una la 24 saptamani incompetenta cervicala) si una la 11 saptamani.Oricum am probleme genetice ce stiti probabil ca nu au rezolvare, dar dr.T a spus sa incercam poate nu picam pe ele.Acum cu injectiile de diphereline ptr fibrom m-am tampit de tot.
dar,..........mai vedem
Nu dati cu pietre am divagat de la subiect, dar imi descarc sufletul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

[
Salut ,

Am facut laparo acum 2 ani am ramas insarcinata de doua ori dar le-am pierdut pe amandoua.
Dupa o investigatie mai mare mi s-a spus ca am un endometru foarte subtiat.
Acum fac un tratament HMG Massone pentru ovulatie controlata.
Dupa 8 zile de tratament se pare ca endometrul a crescut la 10mm fiind in faza intitiala doar de 3mm
Astept rezultate saptamana aceasta si te tin la curent!
Ionica
Costa Rica
Am si eu niste intrebari pt cele care au facut deja laparo sau care stiu. Eu tocmai am facut laparo si dr mi-a spus ca am avut ceva endometrioza pe fundul uterului, pe care a indepartat-o. Dupa indepartarea endometriozei se fac ceva analize la aceasta endometrioza? A doua intrebare este :Se deregleaza ciclul de la laparo? Si cea de atreia intrebare : A facut cineva aici laparo dupa care a avut succes in a ramine gravi?

Multumesc mult si sper ca nu m-am lungit prea tare.
Va pup pe toate

Pacienta
[/quote]

http://groups.msn.com/LeDumontauCostaRica

Mergi la inceput

Multumesc ionica

Mi-ai dat ceva curaj. Iti doresc si tie succes mult. Deci tu ai luat stimulanti numai pt cresterea endometrului? Citi ani ai incercat pina la laparo? Si la laparo ti-au descoperit ceva ?

Pup
Pacienta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musete spune:

Draga Pacienta, la mine, se pare ca problema ramane legata de aciditatea exagerata a glerei cervicale, iar gigeii, sunt un pic cam lenesi. In rest, toate bune, iar eu nu raman insarcinata de mai bine de 5 ani!
Pupici, Musete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns StefaniaH spune:

Buna, fetelor!Sunt o noua mebra a forumului si imi doresc cu disperare un bebe, care se lasa asteptat. Mi-am facut o programare la dr. T. Cred ca urmeaza sa fac o laparo.Am citit eu cate ceva despre aceasta interventie, dar nu stiu in mod concret in ce consta. Imi este cam frica.
Se poate sa imi spuneti si mie ce presupune aceasta operatie?
Exista anumit pasi care trebuie parcursi inainte de interventie?
Va multumesc mult si va doresc multa bafta!Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Ionica si eu am facut laparoscopie in urma cu 3 luni, asa ca am amintiri "proaspete". Si mie mi-a gasit cateva puncte de endometrioza dar nu mi-a facut nici un fel de analize. Eu am facut laparoscopie chiar in perioada ovulatiei (aveam un folicul mare) si ciclul mi-a venit la fix cand trebuia. La treia intrebare raspunsul este inca nu, din pacate, la mine. Eu ma pregatesc pentru FIV in septembrie.
Crinuta

Mergi la inceput

Crinuta eu eram aia care pusesem intrebarile. multumesc de raspuns si tit urez si tie succes.

te pup
pacienta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SilvanaPopovici spune:

Gata, fetelor, I did it!
Diagnostic: endometrioza (au gasit in Douglas).
Of!
O sa ma inscriu in programul ala al dr-lui T. Pentru fetele care au nevoie de informatii proaspete, puteti sa-mi scrieti PM.
Pup, Silvana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Pacienta scuze, acum am vazut. La mine aparea tot unde a scris Ionica si nu m-am uitat cine a semnat. Si abia acum am vazut celalalt mesaj al tau. Se mai intampla.... Iti doresc si eu succes in continuare!

Mergi la inceput