Casnica.Bine sau rau?

Casnica.Bine sau rau? | Autor: blue_suzi

Link direct la acest mesaj

CE parere aveti?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Bine sau rau... depinde de caracterul fiecareia dintre noi.
Eu una, de exemplu, n-as putea.
Mi s-a intamplat sa fiu casnica vreo cateva luni, ei bine, mai inutila ca atunci nu m-am simtit niciodata! Ma imbolnavea rutina!
Sa am grija de casa, de sot si de copii, nu e vocatia mea, in orice caz sa fac doar asta nu ma face sa ma simt implinita.
Merg la serviciu cu placere, iar cand am fost nevoita sa merg la serviciu fara placere (am trecut si prin asta...) tot plecatul de acasa l-am ales.

Cu bine.

.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C’est une grande folie que de vouloir ętre sage tout seul. »
La Rochefoucauld

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Blue suzi,
nu cred ca exista raspunsul "e bine" sau raspunsul "e rau". Sau, ar putea sa existe, dar numai tu il poti da. Depinde cum te simti tu in postura in care esti. Bunica mea a fost casnica toata viata: a crescut copii, nepoti, stranepoti, si-a ingrijit sotul... Si intotdeauna mi-a zis ca se simte implinita, ca asta e menirea ei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

tot eu!
am acasa o carte de bucate fff veche, in care, retetele sunt date de diferite gospodine. Inainte de reteta propriu-zisa, autoarea cartii poarta un dialog cu fiecare gospodina. Una dintre ele se prezenta asa: "am 27 de ani si de meserie sunt maritata". Ei, ce zici de asta? Poate nu esti casnica....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielaaaaa spune:

Buna sa intru si eu in discuite,,eu stau acasa in fiecare zi de cand m-am maritat numai asta fac.
Sotul meu nu este in ruptu capului de acord sa ma angajez ,eu as vrea pt ca m-am plictisit rau,inafara de cumparaturi curatenie uitata la tv ,internet si plimbari nu am alta preocupare.
As vrea si eu sa lucrez dar nu am cum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_tx spune:

Si eu tot asa stau acasa de nevoie dar nu am incotro.Atata timp cat nu ai nici un ajutor din partea nimanui esti nevoita sa o faci si pe asta.

andreeat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catan spune:

Depinde de situatia in care esti.E plictisitor cel putin ptr mine dar am o mindra de fata pe care nu ma indur sa o trimit la gradi pina va face trei anisori .
Uneori mi se pare ca viata e asa de monotona si imi doresc sa fac ceva doar ptr mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

si eu, din pacate, sunt casnica. desi au trecut cei doi ani de concediu. si oricat de mult mi-ar placea sa stau cu baiatul meu...tot simt ca ma urc pe pereti numai la gandul ca nu pot sa fac d e c a t asta. nu! hotarat nu sunt facuta pt a fi casnica! si culmea e ca ma simt asa de vinovata din cauza asta! am impresia ca nu am instinct matern, ca toti ma condamna ca nu vreau sa ma ocup de copil, de casa, de masa, de sot, de... of!!!!

OANA SI STEFAN-VLADIMIR (11 martie, 2003)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Si eu stau acasa pt moment ,deci sunt casnica si cu toate ca zilnic este atata treaba tot ma simt inutila,culmea e ca-mi place sa gatesc si sa fac curat insa asa cum au spus si alte fete "rutina ma omoara",ma simt ca un biet soricel care invarte aceiasi roata zi de zi fara sa ajunga niciodata la capat.Si daca tot stau acasa m-am inscris la facultate si pt ca asta mi s-a parut ca nu e suficient am purces la realizarea unui alt vis al meu si mi-am infiintat o firma pe care ma straduiesc sa o pun acum pe picioare asa ca in curand nu voi mai fi casnica.Bineinteles ca nu as fi putut sa fac nimic din toate astea daca mama nu m-ar fi ajutat cu copiii.Asa ca pt mine a fi casnica e si bine dar e si rau.

Andra ,mamica lui Robert si a Mariei album no1 album no2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_smn spune:

Nu mai vreau sa stau acasa!!! Dar cum imi dedic tot timpul copilului pe care mi l-am dorit enorm, nu am de ales. Inainte, cand lucram, aveam timp liber parca mai mult decat acum cand nu am decat 1 -2 ore libere, atunci cand doarme cel mic.

Cristina si bebelusul Mihaita (11.05.2004)
http://community.webshots.com/user/cristina_smn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syd spune:

Nu mai vreau sa stau acasa!!!Nici eu.abia astept sa lucrez.Anul asta TREBUIE ca incep s-o iau razna.

Mergi la inceput