Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 23

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Fetelor sunt in toane "bune"...Sunt in ziua 24 si temp. a scazut deja la 37 fix...la mine treaba asta + jena de burtica vesteste un singur lucru...vin rusii mai devreme...asa ca daca luna trecuta m-am vaitat ca mi-a intirziat 3 zile...luna asta sunt mai "norocoasa" ...o sa-mi vina la 24 de zile...deci cu 3 zile mai devreme...ce ziceti de mine? Sunt omul extremelor! Daca nu-mi vine chiar azi...cel tirziu maine Scufita Rosie sigur soseste...ce "bucurie" pe mine!

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Hello fetelor dragelor!
Catan-ai avut rabdare pana dimineatza...te-a scarpinat in palmutza sa-l faci seara...imi pare rau ca a iesit doar o liniutza singuratica,dar poate ca nu sunt totusi rushi la mijloc...trebuie sa speri pana la venirea uratilor...
Iepurila..te-a cam pus pe jar asistenta aia cu "amnezia " ei...dar las ca azi cand te duci o sa afli numai vesti bune.Pumnii stransi si sa vii repede sa ne spui ce ai aflat.
Mishulina,Danangie,Florinini...ati inceput numaratoarea ,va astept numai cu temperaturi inalte si vesti de bebei.
Cristina..tu cum mai esti?Ai mai incercat un test pana la urma?
Tania iti tin pumnii azi la eco sa-ti vezi micutzul
Maria..te tin aia ocupata la servici nu gluma...
Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Mai fetele, cred ca nu vor fi niciodata de ajuns multumirile mele. Asa ca va multumesc inca o data din sufletelul meu (mic cat un puricel la ora asta) pentru toate incurajarile si vorbele bune. Promit ca sunt tare si va tin la curent cu ce aflu la analiza.
Tania, hai tu cu vesti frumoase, sa ne descretim fruntile si sa ne mobilizeze pe toate.
Florini, te inteleg perfect. Am aceleasi probleme ca tine in ceea ce priveste TB. Nu dorm 3 ore neintrerupte. Nu pot sa o iau la aceeasi ora. Azi de ex. imi pusesem ceasul la 5.30 pt executare temperatura, dar sotul meu s-a trezit la 4.00 pt plecat la servici. Si atunci....mi-am luat temp la ora 4.00
Am facut o varza din masuratorile astea. Si mai am o nelamurire. La mine temp sunt cu 36 nu cu 37 ca la voi. E din cauza sursei? (eu o iau oral)
Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Da Iepurica..daca iei temp. oral este mai mica...deci temp. de 36 e foarte buna ..

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

Dragi copilite,

Am intrat sa va mai vad si acum inainte de a ma duce la culcare sa vad daca ati inceput cu stirile si scarbiciurile.

Iepurica tin pumnii ptr. tine noaptea asta sa ai noroc de analize bune si de toate lucrurile 'pregatite' cum trebuie.
Cata, ma bucur ca esti cu moralul sus chiar daca rusii se pare ca-ti dau tarcoale, dar pana nu-i vezi mai spera cine stie ce mai vrea si primavara asta de la sufletelele noastre de ne tot incearca asa de mult.
Tania ce vesti frumoase mai ai ptr. noi astea care am fost mai putin norocoase luna asta.
Danangie, cum ne-o fi norocul si noua luna asta ca de incercat suntem datoare sa incercam. Poate vine cu un test cu liniute multe si ptr. noi cele care il asteptam pe barzoi.

Va pup si sa aveti o zi frumoasa
Florinini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

Cata, m-ai innebunit tu pe mine!!! Daca as fi langa tine te-as musca de jugulara. BEY, TU NU INTZELEGI CA TREBUIE SA FI LINISHTITA???
Temperatura 37 nu spune nimic rau si de unde pana unde CM in ziua 24? Tu cand ai avut ovulatia? ia trimite tu iar un PM cu parola si userul de la fertility!

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt

laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salisa spune:

Buna fetele!!!
Ma mai tineti minte de luna trecuta???...cand asteptam cu nerabdare vesti....ei acu am intrat sa va dau vesti suntem insarcinati iar ultimul UM a fost pe 10 martie...deci ar fi acolo cred vreo 3 sapt...inca nu am ajuns la medic..., saptamana asta mergem si la medic sa facem analize si sa stim ca totul e in regula.
Cum am aflat vestea....eu am un CM foarte regulat 28 zile...si dupa o intarziere de 5 zile...in care deja speram sa fie ce credeam eu, am cumparat un test de sarcina...si au iesit 2 liniute de toata frumusetea...sunt atat de rosii amandoua de parca le-as fi desenat eu cu caroica...
Prietenele mele care au vazut testul au zis ca e posibil sa fie mai mult de 3 sapt, ca liniutele sunt prea pronuntate...dar asta vom vedea la medic.
Acu speram sa fie totul bine .....
Pupici la toate fetele si sa va bucurati si voi cat mai repede cum m-am bucurat si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Buna dimineata fetelor,
Eu cred ca sunt in luna "horor".
Sunt in ziua 25 a CM, temepratura a scazut..deci vin rushii.
Dar azi dim am ajuns la urgenta la gine...am avut dintr-o data niste dureri de nesuportat la burtica..uter, ovare ..atat de groaznice incat am lesinat. In decurs de 1 ora doctorii nu mi-au gasit nimic..decat o "urma" din acel chist de care va spuneam , dar care de la dimensiunea de 4.7 cm acum 1 saptamana, a ajuns la 2 cm.Deci asta e vestea buna, chistul se reabsoarbe.Dar nu isi explica nimeni durerea accea cumplita care dupa 1 ora m-a lasat, decat ca POATE din cauza chistului care se reabsoarbe.
Eu nici nu stiu la ce sa ma mai astept fetelor. Acum astept sa-mi vina rushii si apoi trebuie sa vad incotro o apuc.
Cam atat dragutzelor.Imi pare rau ca vin cu asa vesti proaste despre mine, dar altele nu am.
Va pup dragutzelor si sa aveti o zi mai buna decat mine.
Cristinna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Buna fetelor,
dar de mine va mai aduceti aminte?
Am sa ma alatur voua de luna asta, voi incepe si eu monitorizarea.
Temperatura o iau cam de 3 luni, dar la durata CM-ului meu ... mai bine va lipsesc de amanunte.

FELICITARI SALISA!!!!!

Fetelor o noua la orizont. Sa ploua cu luna asta!!!!

Va pupa,

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Catan-am ce face, iar ii dau dreptate lui Laurici. Lasa-i zmeului de rushi, doar n-o sa le pui covor roshu sa-i inviti la tine, si inca mai devreme! Cat despre Barza, daca nu cumva ai avut ovulatia in z11-z12, nu prea are ce sa detecteze acum...

Cora si Maria_Alexia eu propun cand ne intalnim sa-i facem un pachetel lui Cata cu teste ieftine de la Sibiu si sa i le trimitem colet, poate s-o linisti...si poate ajung chiar cand trebuie sa le faca.
Maria scapi sapataman asta de nemti sau o lasam pe sapt viitoare?

Eu ma duc azi la echo intre 17:00 si 18:00, ca e medicul de garda si a vorbit cineva cu el. Voi face o intravaginala. Sper sa-mi vad punctuletul ca am emotiile mai mari ca mine (nu-i asa ,Iepurila?)

Salisa bravo pentru bb, sa ai o sarcina usoara. Se pare ca suntem cam in acelasi timp, si eu am avut UM in 10 martie.

http://community.webshots.com/album/284896936zAybVu?937

Mergi la inceput