Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 23
Raspunsuri - Pagina 10
natalia26 spune:
salut fetele optimiste,
nu am mai scris de mult, serviciul e super stresant, nu prea am timp dar va citesc mereu. AS vvrea sa va intreb ceva, poate ma lamuriti. Vreau sa fac luna asta polidin.(Trebuie de fapt, am o alergie) E tarziu sa incep azi, in ziua 6 ?(de CM)
eu am ciclul lung, 33, 34 de zile si deci ovulatie dupa ziua 17.
Azi ar trebui sa incep polidinul.
Am nevoie de un sfat, la 14 vine asistenta.
va pup si mult noroc celor care sint in asteptare
natalia
maria_alexia spune:
Servus fetelor dragi !
Din pacate am o sapt. tare incarcata, dar o recuperez eu mai incolo ![]()
Natalia, eu zic ca il poti incepe linistita, daca faci cate 2/zi timp de 5 zile nu e absolut nici o problema.

lauricipani spune:
natalia, depinde pentru ce faci polidinul, daca este pentru bb este bine sa incepi chiar din prima zi a CM. Daca il faci pentru alte chestii...ziua 6 mi se pare cam tarzior dar cred ca potzi.
succes
tania, fata mea frumoasa si gravidoasa, un pupi mare 

cata, mi-am adus aminte! uite ce scriam io ieri pentru maria ta :"Cata, io vreau dar vreau sa-mi promiti ca daca are doar o liniutza nu te apuca damblaua. Oricum este devreme dar...io n-as astepta.
Faci cum crezi tu, io mi-as face unul. Si, hai ca dau prajiturica in ori ce caz!!!!" Deci, oricum mai ai de asteptat! si pune mana pe tastatura sa-mi raspunzi!
pup
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
laurici
natalia26 spune:
doamne, fetelor, m-ati mai linistit.
pupici multi

lauricipani si maria alexia, mi-ati luat o piatra de pe inima. Eu chiar trebuie sa fac polidn, stiu ca e ff bun si pentru "prins", sa de-a domnul si sa ne ajute pe toate sa ne vedem cu bebeii in brate. daca nu reusesc nici luna asta, cred ca ma asteapta laparo. deocamdata, sapt viitoare trebuie sa fac testul postcoital (cred ca asta inseamnaTPC????????)si pe urma, vom mai vedea
va pup, imi sinteti f dragi toate. promit sa-mi fac timp sa intru pe forum in fiacare zi.
natalia26
coralia76 spune:
Fetelorrrr azi am la treaba la servici de ma afund in hartii..s-au nimerit mai multe chestii..sper sa scap cu bine ca sunt tare stresattaaa...Va mai citesc si pe voi din cand in cand..ca altfel nu-mi pot lua doza de oxigen sa ma apuc de treaba.Celor cu ecografe si late analize azi(Tania,Iepurila) le tin pumnii sa fie bine.
Cata...asa-i ca mai faci un test dimineatza...si o sa-ti facem pachet de la Sibiu cu teste ieftine
..vorba Taniei..ca avem destule pe aici..si sa vezi ca astea de la sibiu o sa aiba 2 liniutze
.
Salisa sa-ti dea Dumnezeu bebeu sanatos sa-l vezi la eco curand!

Catalina spune:
Dragele mele, sunt in continuare cu voi, chiar daca nu am mai scris. Vad ca am avut 37.2 si acum a scazut la 36.8. Adevarul este ca eu imi iau temperatura dar nu prea stiu cum sa o interpretez, cand e bine sa prestez si alte amanunte din astea. Si eu dupa ureche si dupa ce mai citesc pe la voi. Daca stiti pe undeva o explicatie amanuntita, dati si la mine un link. Mi-am facut cont pe fertility si pun temp in fiecare zi si alte amanunte ca medicatia pe care o iau, prestari sau alte alea. Aveti si alte sfaturi pentru mine ?
Mi se face pielea de gaina cand va vad cat va zbateti mai fetelor si continui sa ma intreb daca eu voi avea vreodata atata ambitie ca voi ... . Auziti, o alta intrebare, monitorizarile astea ... de cate ori se merge la echo intr-o luna ? Deocamdata pe mine m-a chemat in ziua 11 sau 12 dupa Ova-mit. Dar eu nici nu stiu, sa prestez inainte, dupa ? In a cata zi ? Sa nu prestez.
Da, stiu, stiu , de ce nu intreb io la doctor. Dar stiti si voi ca sunt situatii din alea in care te zapacesti la doctor si nu mai sti ce sa intrebi mai intai si mai uiti. Dar vad ca voi cunoasteti asa de multe ... poate ma lamuriti si pe mine.
Va pup si va citesc in continuare.
Catalina
utocatalina spune:
Fetelor abia acum am reusit sa intru..
Lauricipani
ti-am trimis si userul si parola...poate reusesti sa-mi dai tu o veste buna...dar sa te uiti si pe graficele anterioare sa vezi ca la 37 mi-a venit in ziua respectiva sau a 2-a zi...sa imi spui ce crezi...
Tania
si Cora
nu mai am nevoie de teste ieftine ca am gasit la farmacia 2Na si mai am o barza acasa dar nu am de gind sa o mai fac
, decit daca-mi intirzie...Tania iti tin pumnii la eco..iar tu Cora sa-mi zici de poza, da?
Felicitari
Salisa....vrem si noi
...sa fiti sanatosi si sa ai o sarcina usoara!
Cristinna ...birrr...imi pare rau ca ai ajuns la spital asa rau, dar bine ca a trecut si ca javra de chist de resoarbe...sa dispara imediat! Tu esti cu o zi inaintea mea..ai intrebat doctorii ce era cu testul ala pozitiv? Ce test era pina la urma?
Ma intorc la Lauricipani
...ce crezi...chiar este bun polidinul? Sa-mi fac si eu? Tu ai facut? Cunosti fete care au ramas imediat dupa polidin? Natalina 26
iti tin pumnii sa se prinda bebe dupa polidin...
Maria Alexia
te astept cind te eliberezi
..
Mirona
succes si tie cu monitorizarea...fetelor sa avem cit mai putine grafice si sa trecem si noi la burtici!
Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata
myrrha spune:
Catalina, si pe mine ma "sperie" perseverenta pe care o vad aici; din pacate, nu te pot ajuta cu ova-mitul. Nu am luat inca nici un fel de medicatie hormonala, exceptind, de o luna, hormon tiroidian.
Azi temperatura mea a fost 36.90, fertilityfriend tot nu mi-a detectat ovulatia, si am constatat cu amaraciune dimineata la baie ca am un usor spotting maroniu; asta mi s-a mai intimplat acum doua luni, tot prin ziua 26, cu o saptamina inainte de ziua in care trebuiau sa-mi vie rusii, dar care au venit apoi muuult mai tirziu.
M-am dereglat
. Anul trecut aveam ovulatie, stiu sigur, pentru ca am facut o ecografie intravaginala. Acum, nici nu stiu pe unde sa o apuc...![]()
lauricipani spune:
Cata, hai sa o luam sistematic:
1. analizele tale si ale sotzului sunt OK?
2. din cate vad eu in chartul tau tu ovulezi destul de devreme.
3. polidinul este bun si cunosc fete care au ramas dupa el, este o metoda de intarire a imunitatii organismului.
4. vreau sa stiu daca ai facut monitorizare ca acum nu-mi aduc aminte.
Oricum, mi se pare ca undeva exista o ceva hormonal pentru ca ai diferente de CM.
Astept raspunsul tau ca sa-ti pot raspunde. Cele subliniate ma intereseaza urgent!
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
laurici