Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 23
Raspunsuri - Pagina 8
utocatalina spune:
Fetelor v-am zis ca ma cunosc...am facut un test Barza...desigur negativ.
..exact cum ma asteptam
...Lauricipani
astept prajitura...asta este...stiti ce este culmea: ca linia asta unica este atit de clara...mai bine aveam 2 liniute neclare...oricum mergem mai departe
...Iepurica
ce ai facut?
Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata
iepurila spune:
Am fost reprogramata pe maine la 13.30. Cica sa dorm linistita la noapte si dimineata sa-mi iau temperatura bazala in conditii de normalitate. Oare cum?
Cu testul Barza nici nu stiu ce sa-ti zic. Il urasc. In primul rand ca e singurul pe care l-am facut si eu (primul si ultimul din viata mea, acum 2 luni- negativ). Acum ca te-a necajit si pe tine.
Pupici
utocatalina spune:
Iepurica
mica..
Mica si dulcica
...
Sa te vad gravida
..
Cu bebe-n
burtica..
Scuze..de oftica am baut ceva si m-a cam luat valul
...
iepurila spune:
Ce haioasa esti, Cata.
Am ras de poezioara ta. Lasa ca ne vine si noua randul. Poate amandoua odata, ce zici?
De-as sti si eu sa beau....
utocatalina spune:
Ma bucur Iepurica...sa stii ca nu am baut cine stie ce...jumate de paharel din ala de tuica dar cu cream de wisky...numai ca ma ia valul repede...sa dea Domnul sa ramine cit mai repede sa vezi atunci ce poezii o sa fac...![]()
Florinini spune:
Va pup fetelor,
Eu sunt pe aici ca de obicei in contra timp cu voi, dar va citesc zilnic.
Sunt in ziua 5-a de rusi(a4-a dupa fertility) si astazi sunt cam anemici deci vor pleca(duca-se si sa nu mai vina decat cand i-oi chemaeu). Am vrut sa-mi iau TB, dar toata noaptea nu am dormit ca o zapacita
, asa ca am renuntat, dar o sa incep maine dimineata si o sa vad dupa aia daca o sa ma tin de treaba. Mai fetelor eu nu stiu daca o sa pot dormi 3 ore fara sa ma trezesc deloc. Ce daca te trezesti si te uiti la ceas nu se pune ca buna, adica inseamna ca TB va fi aiurea?
Danangie, iar mergem impreuna luna asta, sper sa fim mai norocoase de data asta.
Va pup pe toate si
ptr. voi.
Florinini
cpierre spune:
Buna fetelor,
A trecut ceva timp de cand nu am scris dar asta nu inseamna ca nu va urmaresc.Imi pare rau pt toate cele care isi facusera sperante sa fie la
.
N-am scris nu pt ca nu am vrut dar timpul e ata de scurt si serviciul atat de acaparator incat cand ajung acasa dorintza cea mai mare e sa ajung in pat si nu doar pt a dormi ci si pt
.
Sper sa mearga pe cale naturala si sa nu mai fie nevoie de FIV (ICSI).
Cine ar putea sa-mi spuna daca a facut deja o analiza cu privire la comozomi( X si Y)?Pt ca noi vineri, 15 apr tb sa facem cica ultima analiza de sange si asta comporta alt drum la Besancon si alt stres si asteptarea e cea mai dura.
Apoi inca 4 programari si poate o stimulare ovariana pt mine (desi stau f bine cu foliculii asa mi-a zis ginecologul meu)si posibil sa facem prima FIV in luna iunie daca pana atunci nu voi fi
.
Ceea ce va doresc din tot sufletul si voua.
Am fost si eu pe Fertility dar cum rushii intarzie si luna asta( tb sa vina pe 9)mi-a decalat tot calendarul pt zilele de ovulatie; à propos, pot sa schimb datele ca ma simt putin pirduta cu atatea chestii pe acolo?
Va multumesc anticipat pt raspuns si va doresc inca odata ca dorinta voastra cea mai mare( care de altfel e si a mea!) sa se implineasca cat mai curand!

Pana atunci nu ne ramane decat

De 3 ori

( dar nu tradare ca in Caragiale!![]()
Va

si va imbratisez
CPierre
danangie spune:
Buna seara!
FLORININI eu sunt in a 6-a zi.Da,mergem impreuna si luna aceasta.
Sper sa reusim sa sarbatorim si noi (si nu numai)
pentru sosirea unui
.Sincer m-am cam saturat sa ma lupt
in fiecare luna ca rushii astia.
Dar pana la urma le venim noi de hac
asa cum au facut-o toate
de aici.Eu am ajuns de la munca dupa o zi extrem de grea.......am facut un
si acum ma duc sa fac nanita.![]()
Pa la toate fetele si o saptaman placuta.
"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."
Florinini spune:
Cristina,
Am citit mesajul tau plin de nedumerire, as fi la fel in locul tau.
Dar stai sa-ti spun ceva care poate se intampla si cu tine.
In 2002, o prietena in luna nov, a avut ciclu, iar in dec. intarzie, si intarzie si cand se duce, avea bebe de 8 saptamani, iar acum bebele o sa faca in curand 3 ani.
Bunica cand a ramas insarcinata cu mama mea, a avut ciclu regulat si normal pana ce bebele a miscat, deci avea cam 4 luni jumate cand a constatat ca e gravida.
So, ia in considerare si posibilitatea ciclului peste sarcina, se pare ca ar exista o sarcinuta la tine, lasa sa treaca rusii, daca zici ca vin si mai fa un test dupa aceea, sau chiar dute la un test de sarcina.
Te pup si tin pumnii poate e ceea ce presupun eu.
Florinini
Mishulina spune:
Wow,fetelor,ce harnicute ati fost azi!Tot week-endul m-am invartit singurica pe aici,m-am culcat aseara pe la 2 pagini si ceva si azi cand am venit....6 pagini! Pe care le-am citit pe nerasuflate!
Iepurila,fi barbata! Ca la atata ma pricep si eu,la tinut pumnii! Cu asa galerie ca a noastra ai sa vezi ca va fi bine! Te asteptam cu vesti!
Cata,pot spune ca stiu foarte bine ce simti acum...Exact asa ma simteam eu saptamana trecuta si tot din cauza acelei nesuferite liniute unice,incredibil(ironic chiar) de clara.Dar nu e totul pierdut pana nu vin rushii(eu sper ca nu...
)Uite,eu am crezut ca nu ma mai opresc din bazait acum 5 zile si poate asa ar fi fost daca nu erati voi,dar mi-am dat seama ca nu am ce sa fac decat sa merg mai departe,cum ziceai tu...
Taniuta,ce mai faceti voi 2? cand ai echo,ca nu mai tin minte? (si nu mai am rabdare..)Abia astept vesti despre punctulet...
Pupice la toata lumea!