Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 23

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Bine Cora.......incerc... sa ma abtin pina maine...il fac ca sa scap de o grija...dar numai daca gasesc vreun test ieftin...altfel nu...nu mai dau 200.000 pe Clear Blue nici sa ma pice cu ceara...

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

asa Cata hai in cosuri sa ne batem (deocamdata) si pe urma in... teste pozitive (aici te las sa ma intreci).
Eu zic sa asculti sfatul lui Laurici si sa faci un test ieftin, dar sa nu refuzi nici prajiturica

http://community.webshots.com/album/284896936zAybVu?937

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Cata cum nu gasesti un test ieftin..hai la Sibiu ca aici numai din astea avem intre 30-50000..sa vrei sa cumperi unul scump nu prea gasesti..ai vazut cat s-a chinuit Tania pana a dat de Clearblue si era ultimul..Cand l-am facut eu pe primul imi ziceam..las ca daca-i negativ..e oricum prea devreme(2 zile inainte de rushi)..sperante nu prea avem cand ma uitam in oglinda si ma vedeam "bubuita" de vreo cateva urate de cosuri..si cand am vazut palidutza am intrat in priza...
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Offff mai fetele!!! Nu se mai face ora 17.00 sa ma duc la control. Si cu cat ma gandesc mai mult cu atat mi se face mai frica. Ca imi face histerosonografie, si nu prea stiu cu ce se mananca, daca ma doare si ce rezultat iese.

Cata hai cu liniutele maine dimineata.
Mishulina, Cora, Tania, Dananghie, Cristinna si toatele va pup dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Stiti cum fac...dau anunt: "cumpar cel mai ieftin test cu 2 liniute!" si vedem cine raspunde...oricum sper ca la farmacia 2Na sa gasesc si unul ieftin...

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput

Iepurila multa bafta si nu-ti fie teama, ai pumnii stransi pentru ora 17:00!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Iepurilate inteleg ca ti-e frica,dar pentru bebe merita tot efortul nu?Tinem pumnii sa fie totul ok!

Mergi la inceput

Multumesc mult de tot pentru incurajari si pentru ca existati. Puteti sa-mi mai tineti si maine pumnii? Nu de alta da azi m-au trimis acasa pt ca asistenta uitase sa ii reaminteasca Dnei Dr ca are de facut histerosonografie si ca atare nu avea pregatita nu stiu ce substanta. Deci ma duc din nou maine la 13.30.
Asta ca sa mai stau cu inima cat un ghem pana maine.
Va pup si va astept cu vesti bune ca eu.....

Mergi la inceput

Iepurila saraca de tine... de doua ori emotii - stiu cum e, ca-ti sta inima in gat!
Cat despre maine la ora 13:30 - stai linistita, SE REZOLVA!
si sa vii cu rezultate bune

Mergi la inceput

Sarumana din suflet Taniutza. Sper si eu din toata inima ca va fi bine, ca voi ovula luna asta si poate...... Nici nu stiu daca sa mai indraznesc sa mai sper. Ma bucur atat de mult ca existati.

Sa ai grija de tine si de bulinuta da?

Mergi la inceput