Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 23
Raspunsuri - Pagina 6
lauricipani spune:
Fetele, am tras o fuga pana la dr sa ma vada ca aveam nishte dureri f mari in zona ovarelor si cand colo un folicul de 18 mm pe ov drept si endometru de 6,8mm. Ca sa nu mai spun ca sunt abea in ziua 10!!!
Voi ce parere aveti?
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
laurici
utocatalina spune:
Sunt sigura Cora ca emotiile cresc pe masura sarcinii, dar sunt sigura ca o sa fie bine...asa ca bifam zilele una dupa alta cu incredere...si eram sigura ca nu m-ai uitat cu poza
....Lauricipani te apuci de prestat? Ai cam aceleasi valori pe care le-am avut si eu luna asta...
Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata
coralia76 spune:
Bravo Laurici,eu zic ca e de bine...sa se sparga babanelul si sa vii cu testul pozitiv peste vreo saptamana
,ai facut vreo stimulare..sau e natural nazdravanul?
Pupici!
iepurila spune:
Salutare gagici,
Tania si Coralia va tin pumnii pt eco. Sunt sigura ca e bine.
Cata nu inteleg teoria ta si nu sunt de acord cu ea. Plus de asta trebuie sa pastram trendul si ne trebuie noi gravidute luna asta. Si tu esti in grafic.
Lauricipani felicitari pt gogoloi. Ce n-as da sa vin si eu cu o veste ca asta dupa controlul de azi. Dar am mari emotii...
Cu temperaturile exersez incontinuare. Dar sunt convinsa ca nu l iau ca la carte. Numai temperatura bazala nu se cheama.
Va pup pe toate
utocatalina spune:
Iepurica sa vedem ce va mai fi
...dar eu am deja fata plina de cosuri
semn ca nenorocitii se apropie
... iti tin pumnii azi la control sa vi si tu cu un folicul si endometru babani
...
coralia76 spune:
Cata..sa-mi fi vazut mie cosurile de luna trecuta...ziceai ca am tot denivelari pe fatza..imi pare rau ca nu mi-am facut o poza atunci...si eram ferm convinsa ca ma napadesc nenorocitii..la mine cosurile fiind semn sigur de invazie..si uite ca n-au venit..asa ca..teoria cu cosurile pica ramane teoria cu BEBEUL
.
Iepurila bafta multa la eco..sa auzim numai de bine!
Pupilici!
tania-z spune:
Laurici 

e de bine, ramane acum partea placuta cu prestatul.
cata fac ce fac si iar ma iau de tine ... pai sa nu fi vazut cosurile mele din ultima saptamana!
Cora, intr-adevar asa este. Emotiile abia au inceput, cred ca e foarte usor sa o iei razna gandidu-te ce ar putea merge rau, mai ales cand auzi si citesti despre atatea tragedii! Foarte greu de controlat stresul asta, dar ne straduim, nu-i asa?
Maria esti cu nemtii pe cap si nu poti intra pe la noi? Cum stai cu temperaturile? Vorbim de un Clear Blue?
http://community.webshots.com/album/284896936zAybVu?937
utocatalina spune:
Fetelor..Cora si Tania...bag seama...ca vreti sa ne batem in cosuri
....mi-a dat o idee Lauricipani..sa fac un test ieftin azi...in lipsa de procupare si de sot..care vine abia joi din Delta..nu are treaba cu prohibitia ca se duce intr-un loc concesionat si plateste pentru a pescui
...asa ca va spun diseara cum stau...desi banuiesc eu...
myrrha spune:
Fetelor, Tania, Cata si Iepurila,
multumesc de raspunsuri. Mi-am introdus si eu cu stingacie datele pe fertility friend, si desi in ultimele zile am avut temperaturi maricele, tot nu imi confirma (inca) ovulatia. Daca ar fi sa fie si eu as situa-o in ziua 21, dar culmea e ca am avut niste zile grele la scoala atunci (si, intr-adevar, Tania, mi-am luat temperaturile ba la 3 dimineata, ba la 8) si nici nu am "prestat", cum ziceti voi...
Deci nu prea sanse luna asta, dar macar sa incep sa imi inteleg si eu ciclul si sa fiu mai harnicuta luna viitoare.
Pe-aici nu prea vad fete cu ciclu lung ca al meu, asteptarea e si mai grea in cazul asta...
Va pup si, Cata, iti tin pumnii la test. Si consortul meu e innebunit dupa pescuit, acum vrea la lacul Ontario ![]()
coralia76 spune:
Cata draga,ia un test azi si fa-l maine dimineatza..e mai bine asa..este destul de devreme..si maine dimineatza ne zici de liniutzele tale..
.
Maria...te tin aia la servici superbusy asa-i?
Pupici!