Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 23

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Laurici ce bine imi face sa vorbesc cu tine! Da, iau Utrogestan in continuare. Ce m-a surprins a fost urmatorul lucru: i-am facut o vizita d-nei dr. endocrinolog care ma trimisese la analize pt a-i duce rezultatele la echo si la analizele hormonale. I-am spus ca, uite, am venit cu un rezultat in plus, si am scos "colectia" cu testele de sarcina, lipite frumos pe un carton si datate. S-a mirat, mai ales ca-mi spusese ca am "ovare saracute", care nu prea produc. Pe urma a zis: Da, par ca sunt toate pozitive, sa vedem graficul de TB. Pe grafic, desi ovulatia fusese in z12, ea a spus ca sigur a fost in perioada z15-z19 (acolo era chiar un platou de temp de 36.8!!!). I-am spus ca la echo am fost in z14 si caechografia a confirmat ca sunt DUPA ovulatie. Mi-am dat seama ca nu stie sa citeasca graficul de TB. Pe urma s-a uitat pe rezultatul de le echo si eu SPERAM ca vazand ingustimea endometrului de 6 mm sa-mi recomande EA Utrogestan. Nimic. M-a intrebat ce medicamente iau acum. I-am spus ca am oprit Bromocriptina inca din z24 a CM si ca nu mai iau altceva. Nu i-am mai spus nimic de Utrogestan. Mi-a dat o reteta de vitamina E si m-a trimis din nou la echo, sperand sa ma intorc "cu vesti bune". Nu stiu daca ma mai intorc, ca vreau sa intru in evidenta la un dr. ginecolog, dar unul/una care sa aiba timp sa explice dar si experienta.

http://community.webshots.com/album/284896936zAybVu?937

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

Tania, mi se pare putzin complicata si incurcata aceasta dr endocrinolog. Eu zic sa dai bataie cu utrogestan si vit e este buna, sa nu uiti acidul folic si sa iei legatura cu un medic ginecolog.
Cand ai avut ultimul CM?

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt

laurici

Mergi la inceput

Laurici mie mi s-a parut dr. cam departe de subiect, asa ca ma voi duce la un ginecolog. Iau in continuare si acid folic cu fier.Data UM a fost 10.03.2005, rushii ar fi urmat sa vina martea trecuta, in 5 aprilie. S-ar parea ca acum sunt 4 saptamani si 4 zile. Sper ca daca ajung maine la echo sa se poate vedea ceva, ce crezi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

Eu la 4 saptamani si 4 zile mi-am vazut punctuletzul!!! Succes maine si vreau poza cu punctuletzul.

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt

laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Tania,eu am fost la 5 sapt si 2 zile la primul eco si mi-a zis ca am venit cam devreme,dar a fost foarte amabila si m-a pus la eco..si dupa vreo cateva minute de cautari..mie mi s-a parut un veac,dar de fapt cred ca au fost vreo 4-5 minute..mi l-a vazut pe al meu punct mic...l-a numit "sac embrionar",iar pe un bilet mi-a scris sarcina 5 saptamani in evolutie..joi ma duc iar sa mi-l vad..sper ca de data asta sa ii aud inimioara..oare se poate?O sa am 7 sapt si 2 zile...Deci eu cred ca depinde de cat de performant e ecograful..si cum noi la Sibiu nu prea ne putem compara cu bucurestiul....
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Tania nu stiu ce sa-ti zic...la mine a fost 37.1 cind mi-a intirziat si cu 1 zi inainte sa-mi vina a scazut la 37.0...eu sper ca la tine este ok si sa se mentina la temp. inalte...bine ca iei Utrogestan....vorba lui Lauricipani...altceva iti tin pumnii sa fie bine...sa-mi zici si maine temp....ok?

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Cora ce bine imi pare ca aud de bebe strumf...sa-i auzi la eco si inimioara cit de curind...eu tot astept o poza de la eco...sa nu uiti...

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput

Cora se pare ca totusi la Polisano este un echo de rezolutie foarte buna. Sper sa se vada ceva si sa-mi spuna ca e in evolutie!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna dimineata fetelor!

Dar ce miscare in dimineata aceasta....

MRL imi pare rau de cele 3 insemanari.Poate luna aceasta va fi.Ai incredere si spera ,ca speranta e ultima care moare.

FLORININI eu sunt in ziua a 6-a si sper sa fie bine.Eu nu-mi voi lua TB nici luna aceasta.Ma voi limita doar la o vizita la eco.Si poate la ceva analize de sange.

TONIA ce mai faci?Cum mai merge cu burtik?

"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Cata n-am uitat de poza..cum o am o si scanez ..numai sa imi dea una acum joi cand ma duc..Am iar mari emotii,sa-mi confirme ca totul e in regula..Avea dreptate Tonnia cand zicea la un moment dat ca emotiile cele mai mari incep abia dupa ce vezi testul pozitiv,nu mai stii in ce directie sa apuci...
Pupici!

Mergi la inceput