Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 23

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

Fetitele cu si fara bebei in burticuta,

Eu sunt inca aici, cu moralul cat de cat OK. Stau pe rusi si astept sa treaca, numai ca luna asta au fot cam anemici si cam decolorati. Sunt in ziua a 4-a dupa calculele mele si in a 3-a dupa fertility, nu stiu cum sa o iau, caci prima am marcat-o numai sppoting la fertility si vad ca nu mi-au luat-o la numaratoare. Oricum de maine cred ca ma voi apuca sa-mi iau temp. sa vad cum va fi si cu asta.
Cata,
Ma bucur ca cheful a iesit fain, si stai linistita ca nu neaparat simptomele de gravida te fac gravida, ceea ce ati facut voi "atunci" cand cu in per. fertila. Si am inteles ca ati fost harnici.

Incepe o noua saptamana, pe care v-o doresc plina de bucurie in suflet ca se pare ca bucuria este unul din factorii principali ai conceptiei, imi spunea deunazi o tipa de vreo 63 de ani care rade tot mereu ca uneori ma si enerveaza. Si sa stiti ca e adevarat, tipa arata la varsta ei cam ca o romanca pe la vreo 50 de ani. Cica atunci cand esti bucuros si fericit in interiorul tau si hormonii se elibereaza reducand stresul si eliberand ce trebuie in organism ptr. conceptie, crescand sansele unei conceptii reusite.

Lasati stresul si .
Va pup pe toate
Florinini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Buna dimineata fetelor,
Optimismul meu ma cam pune la incercare. Cu toate "vestile" nu tocmai bune din aceasta luna (chist, test cu a 2-a liniuta mai slaba, dar prezenta), iata ca am o noua problema.Sunt in ziua 24 a CM,temperatura orala a scazut brusc la 36.6 si simptomele venirii rushilor sunt cat se poate de evidente.Asta nu ar fi o noutate, pentru ca stiam ca asa se va intampla.Vorba lui Cata , imi cunosc organismul si in ciuda celor 2 liniute , eram convinsa ca nu va fi nimic luna aceasta. Deci pana aici nici o prblema.Ceea ce ma necajeste tare acum este ca sunt doar in ziua 24 a CM dupa cum va spuneam...si cred ca rushii vor aparea mult mai repede decat lunile trecute, si anume la 25 zile adica maine, sau poate chiar azi dupa simptome (ma doare burtica).Ce se intampla oare?.O fi acel chist?..o fi primavara?...o fi medicamentele homeopate ( mastodynon si extract de mladite de zmeur)??? Nu-mi dau seama si din cauza asta ma necajesc tare .
Imi pare rau ca incep saptamana cu acest pesimism...nu vreau sa va stric voua celorlalte entuziamul asa va sper sa nu va suparati pe mine.
va pupic dragelor mele si sa speram ca intr-un final sa rasara si la noi soarele.
Cristinna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Buna dimineatza!Am aparut si eu dupa un weekend luuung...prea lung fara voi..dar azi e iar luni deci iar impreuna.
Tania iti spuneam de acum vreo cateva zile ca e bebic la purtator si Clearblue ti-a confirmat,sa-ti traiasca,sa fie bine pozitionat si esti pe drumul cel bun pentru cei 3 baietei pe care tii doresti.
Cristinna..eu tot nu pot sa-mi explic de ce testul a avut 2 liniutze si tu spui ca trebuie sa te napadeasca rushii?De ce nu iti mai faci un test ca sa fii sigura?
Cata,ai terminat cu smotrul..cine are casuta curatica..ma apuc si eu curand...desi mi-e urat de spalatul geamurilor...
Maria..pe unde esti?Inc e zi DPO esti?Vii si tu cu un test pozitiv si ne vedem toate 3 la maternitate
Mishulina,Danangie,Ale,Iepurila va pup pe toate,am citit ca unele din voi v-ati apucat de temperaturi,foarte bine..o sa vedeti ca va ajuta foarte mult..depistati exact ziua cand e de prestat.
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Bună dimineața fetele! Long time no see... Scuze, încerc să mă trezesc din puiul de depresie care m-a cuprins luna asta.
Felicitări din tot sufletul noastre, să fie într-un ceas bun! Și celelalte fete, fruntea sus, că va fi cum vrem noi, cu mulți în forumul nostru.
Cristinna, nu cred că problema este de la mastodynon. Eu am luat 6 luni după ovarectomie câte 30 de picături de 2 ori pe zi și să știi că mi-a reglat ciclul ceas la 29 de zile. E foarte bun, așa că ia-l fără teamă.
Pe de altă parte, cred că asta este prima lună din viața mea când aștepr rușii cu calendarul în față numîrând zilele...mai am puțin, până pe 16...asta dacă hipertiroidia nou diagnosticată nu mi l-a dereglat, dar am eu niște semne
Pupici la toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Buna fetelor ...nimic nou sub soare...ziua 23...cam a 9-a de DPO...temp. 37.1....si astept sa vina weekendul..nici eu nu sunt optimista pentru luna asta, ma pregatesc deja pentru luna mai...doar doar....pina atunci ma asteapta o sapt. destul de grea, de care abia astept sa scap...sotul e in Delta pina joi...pescar adevarat...iar eu sunt singurica cuc...

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

Cata, de ce nu esti optimista??? Vrei nana? Mai asteapta putzin si bucurate de temperatura frumoasa pe care o ai in ziua 23!!! Io nici in visele mele n-am avut(in ultimele luni, chiat daca am ramas in februarie) temperatura ta.
Aaaaaa, si mai este ceva: eu pana acum, in ziua 23, stricam deja cateva teste

pup fata frumoasa

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt

laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Lauricipani nu vreau nana...promit sa fiu cumintica..as bifa eu un test...dar nu mai vreau Clear Blue ca-i scump si ma oftic...stii ce fac ...o sa ma duc la farmacia 2na si o sa cumpar cel mai ieftin test...asa de chichi...ca oricum nu am ce face pina vine husbandul joi...si o sa-l fac....daca iese negativ...cum stiu ca o sa iasa..imi dai o prajitura cind ne-m vedea...daca iese pozitiv...iti promit eu tie...cel mai misto tort... e bine? Vrei?

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput

Cata, io vreau dar vreau sa-mi promiti ca daca are doar o liniutza nu te apuca damblaua. Oricum este devreme dar...io n-as astepta.
Faci cum crezi tu, io mi-as face unul. Si, hai ca dau prajiturica in ori ce caz!!!!

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt

laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Laurici ma alatur si eu...daca nu se cuminteste Cata. Roscatel, hai sa-ti dau un motiv de optimism: azi dimineata a anuntat la stiri ca guvernul a introdus de maine interidctie de pescuit in delta pentru 60 de zile. Deci poate ca sotiorul tau va veni mai repede, sa-i spui si lui ce temperaturi bune ai!
Eu de trei zile am 37,0, mi-a scazut de la constantl 37.1. O fi insemnand ceva, sau ma stresez degeaba?

http://community.webshots.com/album/284896936zAybVu?937

Mergi la inceput

tania, sa nu aud ca te stresezi!!! poate sa scada si mai mult si sa nu insemne nimic. Dute pe fertility si da un search la charts galery pe pregnant si ai sa vezi cate tipe au fluctuatii de temperatura dupa test pozitiv.
Nu te stresa!!!
Utrogestan iei in continuare?

-Theodore Roosevelt

laurici

Mergi la inceput