Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 23
Raspunsuri - Pagina 5
tania-z spune:
Laurici
ce bine imi face sa vorbesc cu tine! Da, iau Utrogestan in continuare. Ce m-a surprins a fost urmatorul lucru: i-am facut o vizita d-nei dr. endocrinolog care ma trimisese la analize pt a-i duce rezultatele la echo si la analizele hormonale. I-am spus ca, uite, am venit cu un rezultat in plus, si am scos "colectia" cu testele de sarcina, lipite frumos pe un carton si datate. S-a mirat, mai ales ca-mi spusese ca am "ovare saracute", care nu prea produc. Pe urma a zis: Da, par ca sunt toate pozitive, sa vedem graficul de TB. Pe grafic, desi ovulatia fusese in z12, ea a spus ca sigur a fost in perioada z15-z19 (acolo era chiar un platou de temp de 36.8!!!). I-am spus ca la echo am fost in z14 si caechografia a confirmat ca sunt DUPA ovulatie. Mi-am dat seama ca nu stie sa citeasca graficul de TB. Pe urma s-a uitat pe rezultatul de le echo si eu SPERAM ca vazand ingustimea endometrului de 6 mm sa-mi recomande EA Utrogestan. Nimic. M-a intrebat ce medicamente iau acum. I-am spus ca am oprit Bromocriptina inca din z24 a CM si ca nu mai iau altceva. Nu i-am mai spus nimic de Utrogestan. Mi-a dat o reteta de vitamina E si m-a trimis din nou la echo, sperand sa ma intorc "cu vesti bune". Nu stiu daca ma mai intorc, ca vreau sa intru in evidenta la un dr. ginecolog, dar unul/una care sa aiba timp sa explice dar si experienta.
http://community.webshots.com/album/284896936zAybVu?937
lauricipani spune:
Tania, mi se pare putzin complicata si incurcata aceasta dr endocrinolog. Eu zic sa dai bataie cu utrogestan si vit e este buna, sa nu uiti acidul folic si sa iei legatura cu un medic ginecolog.
Cand ai avut ultimul CM?

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
laurici
tania-z spune:
Laurici mie mi s-a parut dr. cam departe de subiect, asa ca ma voi duce la un ginecolog. Iau in continuare si acid folic cu fier.Data UM a fost 10.03.2005, rushii ar fi urmat sa vina martea trecuta, in 5 aprilie. S-ar parea ca acum sunt 4 saptamani si 4 zile. Sper ca daca ajung maine la echo sa se poate vedea ceva, ce crezi?
lauricipani spune:
Eu la 4 saptamani si 4 zile mi-am vazut punctuletzul!!! Succes maine si vreau poza cu punctuletzul.

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
laurici
coralia76 spune:
Tania,eu am fost la 5 sapt si 2 zile la primul eco si mi-a zis ca am venit cam devreme,dar a fost foarte amabila si m-a pus la eco..si dupa vreo cateva minute de cautari..mie mi s-a parut un veac,dar de fapt cred ca au fost vreo 4-5 minute..mi l-a vazut pe al meu punct mic
...l-a numit "sac embrionar",iar pe un bilet mi-a scris sarcina 5 saptamani in evolutie..joi ma duc iar sa mi-l vad..sper ca de data asta sa ii aud inimioara..oare se poate?O sa am 7 sapt si 2 zile...Deci eu cred ca depinde de cat de performant e ecograful..si cum noi la Sibiu nu prea ne putem compara cu bucurestiul....
Pupici!
utocatalina spune:
Tania nu stiu ce sa-ti zic...la mine a fost 37.1 cind mi-a intirziat si cu 1 zi inainte sa-mi vina a scazut la 37.0...eu sper ca la tine este ok si sa se mentina la temp. inalte...bine ca iei Utrogestan....vorba lui Lauricipani...altceva iti tin pumnii sa fie bine...sa-mi zici si maine temp....ok?
Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata
utocatalina spune:
Cora ce bine imi pare ca aud de bebe strumf...sa-i auzi la eco si inimioara cit de curind...eu tot astept o poza de la eco...sa nu uiti...
Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata
tania-z spune:
Cora se pare ca totusi la Polisano este un echo de rezolutie foarte buna. Sper sa se vada ceva si sa-mi spuna ca e in evolutie!!!
danangie spune:
Buna dimineata fetelor!
Dar ce miscare in dimineata aceasta
....
MRL imi pare rau de cele 3 insemanari.Poate luna aceasta va fi.Ai incredere si spera ,ca speranta e ultima care moare.
FLORININI eu sunt in ziua a 6-a si sper sa fie bine.Eu nu-mi voi lua TB nici luna aceasta.Ma voi limita doar la o vizita la eco.Si poate la ceva analize de sange.
TONIA ce mai faci?Cum mai merge cu burtik?
"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."
coralia76 spune:
Cata n-am uitat de poza..cum o am o si scanez ..numai sa imi dea una acum joi cand ma duc..Am iar mari emotii,sa-mi confirme ca totul e in regula..Avea dreptate Tonnia cand zicea la un moment dat ca emotiile cele mai mari incep abia dupa ce vezi testul pozitiv,nu mai stii in ce directie sa apuci...
Pupici!