Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 23

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Lauricipani...
1.analizele mele si ale sotului bune...cu exceptia FSH mare ..9..si o trompa stinga bunuta, dar nu foarte buna ca dreapta...
2.ovulatia a avut loc in general ..cel mi devreme ziua 12 ..cel mai tirziu ziua 15..luna asta cred ca in ziua 13 a fost..
3. incepind din ianuarie am facut 4 monitorizari..luna asta am fost in ziua 10 un folicul de 18mm si endometru de 8 mm...eu cred ca am ovulat in ziua 13 chiar daca graficul arata ziua 14..pentru ca am dormit mai putin de 4 ore in noaptea dintre 13 spre 14...doctorita mi-a zis sa presez in zilele de 12 si 13..dupa cum vezi am tot prestat...
4. tu ai facut polidin...cit se face si cum, din prima zi de cm..cite zile si cit..unul /zi?
5. hormonii au iesit bine in faza foliculara..iar in faza luteala am facut numai progesteronul ..la Medsana bun..
Ce zici?

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

Cata, polidin 2/zi (io le faceam pe ambele o data) incepand din prima zi a cm, 5 zile!
De ce nu ai facut si monitorizare dupa ca sa vezi cand ai ovulat exact? Si...mai vreau sa stiu...luna asta pe ce parte ai avut foliculul?

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt

laurici

Mergi la inceput

Lauricipani..ma gindesc la treaba cu polidinul..mi-a mai zis cineva..tu ai ramas imediat dupa polidin? De cite ori ai facut...numai o data? La eco dupa ovulatie nu ma cheama Moisa..eu oricum prestez si dupa ce zice ea...la 2 zile..in perioada fertila..Am ovulat tot pe stinga...unde trompa nu este tocmai ok..este a 3-a luna cind tot pe stinga este ovulatia! Te-ai uitat pe grafice..asa este ca la mine 37 vesteste venirea rusilor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

Eu nu-mi mai aduc aminte cand am facut polidinul.
Ref la grafice nu cred ca temp 37 prevesteste CM. Este insa posibil ca la tine sa fie asa...
Este posibil ca din cauza ov pe stanga sa nu ramai, poate ca daca astepti ov pe dreapta vine si barza.

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt

laurici

Mergi la inceput

Lauricipani, dar daca mi-ar da o stimulare ar determina si ovarul drept sa produca? Tu ce crezi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

SALISA felicitari!!!Incerci de mult sa ramai ?Sa ai un frumos,sanatos si destept!!

CORALIA76,FLORININI,UTOCATALINA,ALE',TANIA,MARIA-ALEXIA,MRL,LAURICI,FELICITY,IEPURILA,.....si toate celelalte fete multi!!!

"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salisa spune:

Multumesc dragele mele de urari!!!
Tania da intr-adevar suntem in aceeasi perioada, acu nu ne ramane decat asteptam sa treaca timpul si binenteles sa fie totul bine.
Celorlalte fete le doresc sa fie cel putin la fel de fericite ca si noi!!!
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Dragele mele, sa incerc pe cat posibil sa va povestesc ce am facut si cum sta treaba - chiar daca sunt intr-o ceata totala si nu mai inteleg mare lucru.
Am facut histerosonografie (daca vrea cineva sa stie in ce consta sa-mi spuna ca ii scriu PM)si s-ar parea ca intr-adevar este un polip endometrial. Dar cica nu asta e ingrijorator ci faptul ca dnei dr. nu prea i-au placut trompele mele. M-a intrebat daca am avut vreodata infectie (raspuns NU) si mi-a spus sa fac musai, ciclul urmator HSG. Dupa foliculi nici nu s-a mai uitat. A si sa nu uit, mi-a spus ca in ziua 21, valoarea progesteronului de 9.2 este mica (s-a confirmat ciclul anovulator). Dar nici asta nu e o problema ca se rezolva cu stimulare.
Voi ce parere aveti. Chiar trebuie sa fac HSG. Voi ati facut sau ati trecut direct la laparoscopie. Nici nu stiu ce sa mai fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Iepurila,nu te descuraja chiar daca sunt ceva probleme se vor rezolva pana la urma....TREBUIE...ne luam de mana si asteptam! Eu vreau sa-mi explici procedura mai in detaliu prin PM!
Pupice!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Buna, fetele.
In primul rind, Salisa, felicitari! Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos.

Dupa felicitari, bataita pentru Cata, pe care au mincat-o palmele si a facut test, fi-ti-ar testu de ras! Ce cauti tu cu test in ziua 9 DPO? Sa-ti faci nervi de pomana si sa faci riduri de suparare inainte de vreme???? Ca ma enervez acu! azi cind am vorbit cu tine, nu erai asa amarita, dar acum, cind am vazut ce trista esti, m-am enervat cind te-am vazut cum iti faci tu griji aiurea.
Ia-o si tu calm si rational: n-ai avut niciodata ciclu de 25 de zile, deci nu mai astepta rusii inainte de vreme; scaderea temperaturii poate indica si o implantatie, mai ales insotita de durerile de burta pe care esti atit de convinsa ca le ai. Si nu uita, ca stresul (iar tu esti foarte stresata), face mai mult rau decit bine. Deci mai stai un pic si asteapta. Eeeeee, dracie!

Catalina, nu stiu cum ai completat tu pe fertility, dar am uitat sa-ti spun ceva si nu stiu daca ia facut. Cind ai inceput graficul, trebuia sa pui in prima zi a ciclului o temperatura imaginara, caci altfel considera ziua 1 a ciclului ziua in care ai pus tu prima temepratura si nu mai are rost sa-l faci.
Cat despre scaderea temperaturii, dat fiind faptul ca esti la mijlocul ciclului, daca imi aduc eu bine aminte, deocamdata nu pot sa-ti spun nimic. Pina nu ai un grafic cap- coada, nu ai nici un punct de reper.
Iar cu monitorizarea si prestatul, lucrurile stau cam asa: Intr-un ciclu stimulat (cu Ovamit, in cazul tau) ovulatia ar trebui sa se produca in zilele 12-13-14. Tot atunci te duci si la monitorizare, sa vada daca ai sau nu foliculi si daca ai, cati si unde.
De prestat, e bine sa prestezi cam din ziua 9, cu pauza, adica o zi da o zi nu, pina prin ziua 15, asta si in functie de ce iti zice dr. la monitorizare. Pentru ca in functie de maturitatea foliculului si a endometrului, dr. poate aprecia ziua ovulatiei.
Apropo, n-ai spus in ce zi esti...
Iar ca link, cauta in Help-ul de pe fertility friend, mai ales acum, cat esti in perioada VIP si acolo ai toate amanuntele - ce si cum si de ce.

Va pupa fata pe absolut toate

_
Toate lucrurile se intampla cu un scop | Infertilitate cauze necunoscute

Mergi la inceput