Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 23

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Buna fetele!

Sa ma prezint: sunt si eu o aspiranta la statutul de mamica de vreo 2 ani. Ca si Ale, nu stiu din ce cauza nu raman insarcinata... analize ok... ovulatie in fiecare luna... bebe - nu.

Luna aceasta am fost la monitorizare doar 2 zile, in z.11 folicul de 17mm si in ziua 12(seara) acelasi folicul ajunsese la 20 mm, endometrul de 7 mm. Dupa temperatura cred ca am ovulat in z.13. Acum sunt in z.19.

As avea si eu niste intrebari pt. fetele cu mai multa pricepere decat mine:

- la cate zile de la ovulatie are loc acea scadere de temperatura, asa-numita 'de implantare'? Intreb, pt.ca azi mi-a scazut la 37, si observ ca in celelalte luni s-a mentinut constanta dupa ovulatie, scazand doar cu 3 zile inainte de rushi.

-Iepurila, am incercat sa-ti trimit un PM in legatura cu histerosonografia dar am primit mesajul ca nu poti primi PM . Poti sa dai mai multe detalii despre: unde se poate face aceasta investigatie in Bucuresti si ce afectiuni se pot depista prin intermediul ei?

Va multumesc anticipat!

Va doresc sa calcam pe urmele proaspetelor gravidute cat mai curand! Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Neata fetele,
Tot in gaura neagra sunt dar parca ceva mai la suprafata. Si asta si datorita voua.
Avalon renumitul bine ai venit si sa stai cat mai putin pe aici. Am vrut si eu sa-ti trimit PM dar la tine nu apar aceste initiale in header-ul mesajului tau ca la celelalte fete si nu ma pricep cum sa facem. Poate ne invata cineva. Daca mai ai rabdare pana rezolvam pe aceasta cale bine, daca nu spune-mi te rog si scriu direct pe forum, asta daca si fetele sunt de acord si nu s-au saturat de atatea explicatii
Va pup si vorbim mai tarziu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Buna dimineatza fetele!
Iepurila bine ca ai trecut cu bine si peste asta...daca dr a spus ca toate se pot rezolva cu tratament iti tin pumnii sa fie bine si sa ai cat de curand bebeul mult dorit.
Tania..abia am apucat sa vin la servici sa citesc cum a fost la prima eco..ti-ai vazut micutul?E totul ok?
Cata ai mai facut vreun test de dimineatza sau astepti inca vreo cateva zile?
Eu am inceput cu emotiile pentru a doua eco pe care o sa o fac maine,sa-mi tineti pumnii sa-mi confirme ca totul e ok cu bebe.
Va pupacesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Fetelor ce sa va spun..sunt in ziua 25 si temp. tot in scadere...36.9...dar am luat-o dupa ce m-am dat jos din pat ca iar am uitat sa pun termometru la capul patului...fir-ar sa fie!
Ale nu ma bate...tu stii cel mai bine ca in apropierea ciclului dau in mintea copiilor si ma maninca palmele sa fac un test...de data asta l-am facut numai ca am gasit unul ieftin si pentru ca aveam fata plina de cosuri..ca o fata mare...oricum om trai si om vedea ce va mai fi...ca momentan nu stiu ce sa mai cred...
Iepurica eu zic sa faci intai HSG ca daca asta iese bun nu mai ai de ce sa faci laparo..cam asta este ordinea..de obicei..eu am facut HSG si momentan nu mi s-a recomandat nici o laparo..
Avalon bine ai venit si sa stai cit mai putin la aspirante..si eu astept un raspuns la intrebarea ta de la Ale ca se pricepe..
Cora succes maine la a2-a eco..eu nu mai fac al doilea test ca nu am de ce...il pastrez pentru zile mai bune..
Va pupic pe toate..pe curind!

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput

Multumesc inca o data dragele mele. Am sa ma programez la HSG asa cum m-ati sfatuit. Dar ce ma enerveaza cel mai rau e ca trebuie sa astept ciclul urmator si azi de-abia e ziua 12. De ce sa stau pana atunci? Nu-mi spuneti ca poate nu va mai fi cazul, ca de data asta, spre deosebire de toate celelalte dati, Dr. nu mi-a mai spus la plecare "poate nu va mai fi cazul". Deci verdictul e pus. Si atunci ce mai astept. E o intrebare retorica, bineinteles.
Sunt foarte suparata pe sistemul medical si pe protocoalele lor.

Tania!!!!!!!!!! Vrem vesti
Cora iti tin pumnii si am sa fiu cu gandul la tine.
Cata bine ca ai tinut testul ca poate zilele bune care le astepti sunt foarte aproape (3-4 zile nu sunt chiar multe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Fetelor MI-AM VAZUT PUNCTULETUL LA ECHO!!!!!
Era asa de cuminte, implantat in uter... m-am mai linistit. Are 7 mm sacul ovulat si 2.6 mm embrionul. AM primit sa iau Gravidinon, acid folic si inca un medicament pe care nu sunt in stare sa-l descifrez (incepe cu Dis....). Dr. zice ca e bine, mi-a dat sfaturi cu privire la alimentatie si imbracaminte si urmeaza al doilea echo pe 27 aprilie.
Va pupam dulce amandoi.
Tania 4+

http://community.webshots.com/album/284896936zAybVu?937

Mergi la inceput

FELICITARI Tania!!!
Ma bucur tare mult. Ce emotii tre sa fie in sufletelul tau.
Ai grija de tine si de mititel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Iepurica trebuie sa astepti pina la cm urmator pentru ca HSGul se face pina in ziua 10 max. 11...ca sa nu fi insarcinata si sa nu stii, ok...las ca trece timpul..
Tania cit mai bucur pentru bebe strumf...ce fericita sunt...ce mititel este...si ce mare o sa se faca...asa sa dea Domnul...bravo..sa auzim de cit mai multe!

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Cata, scumpa, Iepurila un pupic mare mare de la mine!

http://community.webshots.com/album/284896936zAybVu?937

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna dimineata. Sunt si eu inca o aspiranta,disperata,stresata si totusi inca optimista proaspata in randurile voastre.Ma primiti?

Va urmaresc de ceva timp, si magandesc ca voi stiti mai multe decat stiu eu,si am descoperit ca desi nu va cunosc,am ajuns sa ma bucur pentru fiecare realizare a voastra si sa ma oftic cu voi cand "nu iese". Bineinteles, ca ma rog si pentru mine,in acelasi timp.

Eu am o operatie de extrauterina in octombrie trecut in urma careia am ramas fara trompa dreapta,am 30 ani (neimpliniti ,si ma chinui din ianuarie sa fac un bebe si nimic; dr mi-a zis ca dupa 6 luni sa ma duc,daca nu iese nimic, dar eu mai am putin si ajung la psihiatrie.

vreau sa am burtica cu bebica

Mergi la inceput