Copilasi de ianuarie-februarie 2004 (72)
Raspunsuri - Pagina 7
ad_risnov spune:
Andra, se vede albumul!!! Aveti niste copii SUPERBI si va sta extraordinar impreuna.
Vai, dar tu cat esti de slaba, parca ai 20 de ani!!! Arati BETON. Poate ne dai si noua sacretul.
In Botanica cand punem de-o intalnire???
Rares s-a culcat abia la ora 12. De acum sigur a trecut la o tura de somn pe zi, dar doarme 3 ore legate. Asa ca apuc sa fac si eu cate ceva in timpul asta.
Fug la treaba!
Adriana si Rares
(13.febr.2004)
poze cu Rares
Andruska spune:
la toata lumea !!!
Adriana buna reteta de ostropel....poate ii fac si eu lui Andrei .
Azi noapte iarasi am facut de jurna - eu de la 1.00 pana la 2.30...plange si maraie si trage de suzeta aia de o innebuneste. I-am dat NUROFEN si s-a mai potolit. Eu am dormit in sufragerie ca sa nu ma vada in camera ca altfel incepe jocul cu aruncatul suzetei si ma "alearga" pe acolo. Asa daca nu vede pe nimeni maraie putin si se culca.
Dimineata s-a trezit la 10.00 si a reusit doamna sa ii dea si fructele - care nu le mai papa de vreo 3 zile -. Sper sa ii iasa odata toti dintii sa se potoleasca si el dar si noi .
Pupicei la toata lumea...am fugit la treaba .
Andra lui Andrei Teodor (18 septembrie 1999) si Matei Daniel (6 februarie 2004)
NIHIL SINE DEO !!!
buli spune:
am pus si noi pozici noi :))
http://community.webshots.com/album/320222233ziclcQ
bai frate ... de citeva zile doarme Mati la prinz numai cite o ora. e jale, nu am timp de nimic
Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
gasca MAO
know your mind, love your body
mav spune:
Am intrat repede-repede, sa va zic ce ispravi demne de lauda a facut Sebi azi: a reusit sa se cocoate singurel pe un scaun destul de inalt (dintr-acela tapitat, cu speteaza), la bucatarie, ca sa ajunga la ceea ce era pe masa (o vreme l-am lasat sa se joace cu un mar, o para si o portocala, pe care le baga si le scotea dintr-o cutiuta si era f incantat!) si a baut ceai cu canita cu cioc (daca ieri a baut apa dintr-un pahar de sticla pe care l-a tinut singur, mi-am zis ca este momentul potrivit si pt asta). Ma intreb daca sa incercam sa-i punem si lapticul in canita, ca se pare ca-i place mult de tot sa bea din ea. Oricum si biberonul si-l tine singurel, chiar daca bea in somn (dimineata).
Apropos, Cata, stiu multi copii de trei ani care inca mai beau lapticul (doar) din biberon.
Monica, nu dispera, ai rabdare si sa vezi ca va fi bine!
Vorba Cristinei (si eu am citit asta pe undeva): cu cat alaptezi mai mult, cu atat e mai bine pt copil! Gandeste-te ca nu degeaba ne-a lasat natura sa ne hranim copii la san pana la varsta asta! Ti-am povestit ca eu l-am intarcat pe Sebi de vreo 3 saptamani, dar sa stii ca si acum am lapte in sani (numai ca nu mai sunt plini si fermi, ci s-au... lasat/muiat). Probabil ca voi mai avea laptic multa vreme de acum inainte. Chiar ma intreb daca nu-i pacat sa-i dau copilului lapte de vaca-prelucrat, in loc de... Ma rog, nu ma pot plange, pt ca acum imi este mai bine/usor si mie. Lapticul din biberon poate sa i-l pregateasca oricine(dimineata se trezeste tati sa-i faca lapticul), deci nu mai suntem atat de... dependenti unul de altul. Si noi am stricat mult laptic pana i-a prins printisorul gustul.... Deci: fruntea sus si muuuulta rabdare!!! Veti reusi si voi!
Vic & Sebi (04.02.2004)
ad_risnov spune:
Anca, am vazut pozele cu Matei si sunt SUPER!!!
Vai ce mare s-a facut si ce haios este. Ii sta tare bine cu rosu.
A aflat cate pietricele erau in leagan???
Un de la noi pt. voi!
Adriana si Rares
(13.febr.2004)
poze cu Rares
buli spune:
Adriana
poti sa-ti imaginezi ca 20 de min a strins pietricele din parculet si le-a pus pe balansoar???
Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
gasca MAO
know your mind, love your body
TatianaG spune:
Andra, ce frumoasa e Maria! Are niste ochisori ca doi licurici!
Anca, si Matei e tare frumusel! Vad ca si el e strangaret.
Catalina si eu am vazut copii marisori 2-3 ani care mai foloseau biberonul. Eu chiar am zis ca macar cu atata s-o rasfat (ei, o mai rasfat si altfel) sa bea laptele din biberon. Altfel, bea din canita cu cioc sau cu pai, dar si din pahar, ca oamenii mari.
In primul rand vreau s-o dezvat de suzeta, am ajuns pana acolo c-o foloseste doar la culcare, iar cand se trezeste ii da catelusului cu care doarme.
Vic, dupa ce-am intarcat-o pe Clara, cam o luna am mai avut lapte. Se resoarbe in timp (in cazul meu fara medicamente).
Emilly, noi vom merge la mare la sfarsitul lui iunie, aici la marea noastra. Acum suntem in faza de a decide unde anume. La intoarcere vom face o escala pa valea Prahovei.
Avem si noi poze recente la: http://community.webshots.com/album/314480556HcYTeB
Tatiana si Clara Maria (31 ian 2004)
Album Clara 1 Album Clara 2Album grup 1 Album grup 2
ralualexandrei spune:
Multumim pt aprecieri Anca si Adriana .Abia astept sa organizam o intalnire asa ca hai veniti cu sugestii data,zi,ora,poate ne strangem cat mai multe.In privinta slabitului nu-i nici un mare secret beau ceai pt slabit si incerc sa mananc cat mai putin dar la capitolul asta stau mai prost pt ca eu sunt o mare mancacioasa si cum gatesc aproape zi de zi va dati seama ca nu ma pot opri sa ciugulesc cate ceva.Ma straduiesc sa-mi revin la forma pe care o aveam acum 8 ani dupa ce il nascusem pe Robert.Anca am admirat si eu mandretea de flacau in ultimele poze pe care i le-ai facut.Sa-ti traiasca !Iti vine sa-l mananci nu alta!
Andra ,mamica lui Robert si a Mariei album no1 album no2 albumul no3
ad_risnov spune:
Mai, mai ce copilasi frumosi. Unul mai dragalas ca altul.
Am vazut-o si pe Clara scumpa. Ce frumos se da pe tobogan!!! Pe Rares inca il tin eu.
Andra, eu sunt perfect de acord cu intalnirea, dar nu week-endul asta pt. ca noi vom pleca din Bucuresti. Ne hotaram si in functie de vreme. Eu zic sa mergem tot in Herastrau pt. ca au copilasii locuri de joaca.
Ce ziceti?
Auzi cand l-ai facut pe Robert, la 18 ani??? Eu nu-ti dau mai mult de 24-25.
Adriana si Rares
(13.febr.2004)
poze cu Rares
Emilly spune:
Buna fetelor,
copilasi frumosi si mamici la fel....da, Andra citi ani ai?
Fetele, eu azi am evaluare la franca...sunt sub nivelul marii...l-am pus aseara pe sot sa ma intrebe mici intrebari de incepatori si nu-mi veneau nicicum raspunsurile in franceza asta e cu lipsa conversatiei, uiti sa spui si merci...da nu-i bai ca-i voi spune in engleza...sunt tare curiosa la ce nivel ma baga...o sa va spun.
In rest suntem bine, pupicei si numai bine!!
Emilly cu gaza ei