Copilasi de ianuarie-februarie 2004 (72)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mav spune:

La Constanta inca este frig.... Tot cu hainutele de iarna umblam.... Cand o veni si la noi primavara?! Bine ca am scapat de muci!

Despre Seba sa va mai zic? Azi s-a jucat numai cu manutele in praf, pietricele si... nisip (in curtea liceului de langa buni este o groapa cu nisip) si avea niste unghiute negre-negre cand a intrat in casa..... Aaaa, era sa uit: tot azi mi-a cerut sa-i pun apa in pahar si a baut tinand paharul singurel, cu ambele maini!!!! (Pana acum, bea numai din biberon.)

Ma duc la . Noapte buna!

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

In seara asta am incercat biberonul din nou, dupa luni de zile. Nici nu stie sa bea, il baga la masea si rodea din el. Dupa care l-a aruncat cat colo.Am vrut si eu sa mai incerc, nu vrea. A baut la 1 saptamana de viata din el, ceai, atat.
Deci, nu vrea si gata!!!

Si daca lui ii va fi foame la 5-6 dimineata eu ce ii dau? Ii dau cu lingurita cereale, adica ne trezim, mancam la masa ca lumea si....bineinteles ca nu o sa mai adoarma. of, of, mai, mai.......

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CataD spune:

Monica, dar din canita cu cioc nu bea lapte? Ca daca se scoala la 5 ii dai lapte din aia si gata...dar ar trebui sa nu se scoale peste noapte.
Eu incerc sa o dezvat pe Laura de biberon, cica la 1 an e vremea sa nu mai bea cu bibe, dar inca nu mi-a reusit. Din biberon bea doar lapte, nici nu vrea altceva, dar nici invers nu vrea, lapte din canita...insa nu ma las eu :)
Daca nu din canita, ai incercat din cana obisnuita, sau cu paiul? Poate ii place ceva din toate astea si de-abia nu il obisnuiesti cu biberonul!

O noapte usoara!

Catalina si Laura (12 ian 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Astazi a fost zi de fitze asa ca Maria a facut mofturi la absolut toate meniurile si bonus m-a murdarit si pe mine de mancarica din cap pana in picioare.Cand nu vrea sa manance isi baga manuta in gurita si scoate absolut toata mancarea.Mama e tare racita si asa ca a fost tare greu astazi cu amandoi si cu ea care bolea in pat.Sa-mi spuneti si mie daca se vad pozele din albumul 3.

Monica din pacate eu nu pot sa-ti dau nici un sfat cu privire la intarcare,nu pot decat sa-ti urez succes!
Vic lasa ca-ti trimit eu putin soare.
Emilly cred ca o sa mergem si la mare cateva zile,probabil dupa ce venim de la Baile Herculane.Oricum noi am fost si anul trecut cu Maria si cu Robert insa cu Maria nu am stat decat 4 zile la mare si nu am tinut-o decat sub umbrela si cu palariutza pe cap.
Catalina daca te consoleaza afla ca si noi suntem in aceeasi situatie,mi se pare ca a trecut o viatza de cand nu am mai dormit o noapte cap coada,dar las' ca trece.
Adriana bafta cu Jerry!

Andra ,mamica lui Robert si a Mariei album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Andra, nu se vede albumul 3 :(

Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
gasca MAO
know your mind, love your body

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Buna dimineata,

Monica o sa bea el din sticluta dar trebuie sa insisti. Incearca o saptamana sa-i dai seara inainte de culcare prima data cu sticluta , daca se scoala la miezul noptii cu sticluta si dimineata cu sticluta si doar apoi san.
Daca refuza si refuza eu zic ca n-ai ce face.Ori te hotarasti sa-l intarci si cand o sa vada ca nu mai primeste san o sa bea cu cana sau sticluta lapte sau poate este riscul sa nu bea deloc pana mai creste.
Se zice ca cu cat alatezi mai mult copii sunt mai destepti.Se zice si ca laptele asta nu-i ofera nimic nici Ca , nici alte vit. ci doar apa.Parerile sunt foarte diferite. Doar tu poti sa decizi .
Adevarul e ca eu de cand l-am intarcat pe Dragos am avut doar de castigat.In afara de faptul ca ne-am ales cu un tic totul e ok. Nu stiu ce sa fac si cum sa-l dezvat dar cand bea din sticluta trtebuie sa puna mana pe mine - pe maini, pe piept, pe fata si piscar. O sa scapam noi si de asta .
Vic am vazut ca la Constanta sunt 18 grade cum zici ca e iarna la voi?
O zi nuna si plina de bucurii.

Cristina siDragos (31.01.2004)
http://community.webshots.com/user/Cristinanemes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

'Neata!

Cristina, ostropelul il fac asa:
fierb piept de pui
fac un sos din suc de rosii in care adug putina faina, un strop de ulei de masline, apoi mai pun un pic de apa rece si il pun la fiert (daca e prea gros, mai adaugi apa cate putin). Cand s-a fiert faina adaugi o jumatate de foaie de dafin si doi catei de usturoi. Tai pieptul marunt si il pui si pe el in sos. La sfarsit adaugi putin marar tocat si putina sare. Mai lasi inca doua-trei clocote. Gata!

Vai, ce vreme!!! Bate vantul de te ia pe sus! Si azi ne vom plictisi in casa.

Noi suntem codasi rau: nu bem din cana decat cateva inghitituri dupa care inevitabil ne inecam si nu vrea sa-l spal pe dinti. Cum ma vede cu periuta strange gurita de zici ca-i dau otrava. Oare cum sa fac ca sa coopereze?

Adriana si Rares

(13.febr.2004)
poze cu Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

am scris un mesaj luuung cat o zi de post si...a cazut curentul! N-am mai patit una ca asta de pe timpul impuscatului. Imi pare rau, ca de ieri si pana azi, am uitat cui i-am raspuns . Cu scuzele de rigoare dam multi pupici tuturor care ni s-au adresat!
Oricum , in ultimul timp am fost f ocupata si aglomerata(la propriu).
Va spuneam mai demult de prietena mea ca are o pb. familiala.Intre timp treburile s-au agravat, el recurgand la agresiune fizica.Drept urmare, o gazduiesc o perioada la mine. Se simte tare stinghera, desi e plecata mai tot timpul si nu derajeaza absolut deloc. Divortul v-a dura si probabil v-a fii complicat pt. ca aveau destul de multe impreuna(mai ales casa).
Bibilutza, e o scumpa pe zi ce trece. Ma inteleg f bine cu ea. Intelege cand ii spun ca- nu-i voie-imediat lasa lucrul respectiv sau pleaca din acel loc. Aseara s-a infipt in spaghetele lui sora-sa si a bobinat la greu la ele. Am lasat-o, desi erau cu ceapa oarecum prajita(eu o inabus cu putina apa de obicei), aveau cimbru si piper si bulion. Se pare ca n-a deranjat-o!
E cumintica in continuare. Sta cam 50% din zi in patut si se joaca. Cel mai mult isi ocupa timpul cu reviste si carti. Le citeste si rasfoieste, apoi le rupe bucatele -bucatele.Are treaba multa...I-am luat un joc cu 7 carticele cu imagini ( cartonate). Un timp le-a rasfoit doar, apoi le-a ros de nu se mai cunosc imaginile. Parca nu-mi mai vine sa i le dau.A stricat vreo 3.
Si sa stiti ca e f frig in C-ta.Acum sunt doar 10grd. Ieri la amiaza erau 13grd. Nu stiu de ce se anunta 18-20 de grd-e in Constanta, ca nu sunt neam!
Va pupic ca s-a trezit mata si vad ca maraie!

Tania cu Andreea(14 sept'96)+ Bianca (14 febr'04)

Poze noi!

Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Acum se vede albumul?Nu stiu ori m-am prostit eu ori e ceva in neregula la poze.

Andra ,mamica lui Robert si a Mariei album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

da, Andra, acu se vede
mai, dar ce frumosi sinteti

Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
gasca MAO
know your mind, love your body

Mergi la inceput