Copilasi de ianuarie-februarie 2004 (72)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buli spune:

buna ziua, buna ziua

noi voiosi nevoie mare dupa un we in care am stat mai mult pe afara ca a fost taaare frumos.
in parc toata ziua, la copii, numai de minuta.
inca n-am luat carut mica si pina la urma nu stiu daca vom lua, poate vom cumpara doar o inginerie (vb. Ioanei) ca a lui Moti. Matei merge foarte mult pe jos, nu prea cred ca ar sta in carut. mai meditam si vedem. voi ce ziceti? eu n-am de gind sa-l las deloc pe Matei sa doarma pe afara, asa ca "ingineria" ar fi buna atunci cind il dor picioarele si i-ar mai distrage atentia - zic eu

Ioana, despre ce era vorba in revista? eu n-am luat-o inca?
buna ideea cu aspiratorul. si Matei se sperie de el. mereu cind aspira Ovi eu trebuie sa stau cu el in brate sau sa ies la plimbare.

Helen, nici Matei nu zice nimic. doar papa cind il razbeste foamea.

Adriana , imi pare rau ca a reaparut infractorul

Monica, stiu cit e de greu :(.
sfatul meu este sa nu faci incercari. daca te-ai hotarit, gata, nu-i mai dai deloc, altfel va chinuiti mai mult amindoi.
ar fi buna si varianta cu lasatul la mama ta. mie doctoritza asa mi-a zis, dar fiind Ovi in concediu, a stat el. iar eu m-am vazut cu Mati foarte-foarte putin in saptamina aia. ideea e ca mult mai mult va plinge la tine in brate sau daca esti si tu prin preajma, decit daca nu te vede. pentru ca el nu intelege de ce nu mai primeste ce-i place.

pupici la toti puiutii si o saptamina minunata

Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
gasca MAO
know your mind, love your body

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Anca, sfatul meu este sa nu mai iei carut sport, ci o tricicleta din aceea cu maner in spate si cu platforma pt. picioare. Gasesti pana intr-un milion si este f. utila.
Noi avem carut sport, primit cadou la botez, dar eu tot am senzatia ca sta copilul chircit in el. La vara, cand va fi f. subtire imbracat, e bun, dar acum tot cu magaoaia aia mare ma car dupa mine. Rares a mai si atipit in el, asa ca ne este inca util.

Am cumparat eu revista Superbebe si la pagina 80 apare o poza cu Arturicii dormind pe matase albastra. este una din pozele pe care le-au facut pt. calendar.

Adriana si Rares

(13.febr.2004)
poze cu Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andruska spune:

Buna fetelor !!!

Adriana imi pare tare rau ca a reaparut Jerry...sper sa reusiti sa il prindeti pana la urma. Multi pupicei lui Rares .

Matei a fost cam bolnavior saptamana aceasta - sambata i-am facut 2 vaccinuri si mi-a facut febra toata noaptea si ieri putina cu toate ca ieri ne-am plimbat prin Baneasa unde am si stat sa papam la pranz iar Matei a facut inverntarul la toata lumea la fiecare masa. Era tare scump si daca nu il bagau in seama incepea sa vocifereze sau sa impinga persoana respectiva.

Astazi am sa plec mai devreme de la birou ca sa stau cu el ca mi-e tare dor de falcutele lui.

Ioana
am vazut poza cu Arturicii- i-a recunoscut si Andrei .

Am fugit la munca...ca sa pot pleca mai repede acasa la baietii mei

Andra lui Andrei Teodor (18 septembrie 1999) si Matei Daniel (6 februarie 2004)

NIHIL SINE DEO !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TatianaG spune:

In we a fost prea frumos afara ca sa stam langa calculator...

Si noi am fost mai mult la aer. Sambata am vizitat o expozitie de caini ciobanesti (carpatini si mioritici). Clara a fost tare incantata de patrupezi, le-a "vorbit" cu vau-vau mieunat, vroia sa-i prinda, a si pus mana pe cativa, unde ne-a dat voie stapanul. Am mai fost la o expozitie de imbracaminte, dar era atata lume ca nu ne-am putut uita ca lumea la exponate. Asadar nu ne-am ales cu nimic de-acolo .

Ieri, inainte de masa am fost in parc, iar dupa masa la plimbare cu nasii Clarei. A fost foarte placut, Clara a adunat tot ce se putea de pe jos si avea voie - crengi, frunze, pietricele, iarba - si le-a indesat in carucior.

Ramona, mersi pentru reteta! Chiar azi am cumparat carne de vita si-o sa fac o mancare buna-buna.

Ioana, v-asteptam atunci la Cluj!

Adriana, eu nu ma mai stresez cu biberonul de noapte. La noi sunt nopti si nopti. Chiar am avut o saptamana cand nu s-a trezit deloc noaptea, dar a revenit la vechiul-prostul ei obicei.

Monica, si eu cred ca daca l-ai lasa pe Albert la mama ta ar fi mai usor de intarcat. Merita sa incerci o zi-doua, vezi cum se comporta. Va fi greu pentru mama ta, dar poate ca-l va putea duce cu "zaharelul".

Helen, bine ai revenit!

Anca, noi am luat un carucior mic pentru Clara pentru ca e tare neprevazuta. Cateodata vrea numai pe jos, alteori face trei pasi si vrea sus. Am iesit de cateva ori fara carucior, am dus-o in brate, dar s-a prins cat e de bine la inaltime si n-a mai vrut jos. Asa ca iesim cu caruciorul si in functie de dispozitia ei, il folosim mai mult sau mai putin. A si dormit in el, dar cred ca nu in cea mai comoda pozitie.

Fug la Clara ca s-a trezit!

Tatiana si Clara Maria (31 ian 2004)

Album Clara 1 Album Clara 2Album grup 1 Album grup 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gazi spune:

dragi mamici si puiuti nazdravani ,

am cam lipsit de pe site ca ba n-am avut calculator, ba n-am avut timp, si chiar uneori putirinta (rusinica, rusinica pentru noi)
Amalia s-a facut tare nazdravana, nu e asa de vorbareata cum am vazut ca sunt puiutii vostri - noi mai mult cu tipetele, chiotele si racnelile ( uneori face ca Donald duck cand era burzuluit)

ieri am fost la tara si pentru prima oara s-a jucat cu Max, catelul nostru un Terra Nova de 10 ani - filosof de felul lui, bland si tolerant cu noi astia muritorii de rand. Ei bine, Max s-a foit numai cu codoiul prin fata ei, a baut apa si apoi si-a aruncat balele pe ea iar ea a fost in culmea pupicilor dati peste tot unde vedea par ( nu prea a inteles ea din tot parul ala unde anume e botul ).

Culmea a fost cand soacra-mea a adus din vecini pisica pt ca Amalia e lesinata si dupa pisici si aici Max care nu suporta pisicile si-o fi zis astia sunt nebuni iau pisica si o pupa ...eu plec ...asa ca s-a dus in casa pe salteaua lui si nu a mai vrut sa iasa o ora afara...

Eu am fost tare fericita ca am putut avea langa mine si pe puiul paros (Max) iar Amalia a avut atentia socrilor mei, a verisorilor de prin zona dar la sfaarsit a tras-o pe plans de oboseala vreo ora ..

Va pupam mult si sa stiti ca va citim

Cu drag Ioana si Amalici
(avem si poze noi-tunsulici)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Buna mamici si pitici

Am mai trecut si noi sa va salutam si sa va pupacim .Numai bine va dorim!!!
Si tinem aproape.

IRI SI IRIS...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Buna ziua mamici,

Noi in we am fost la tara ca de obicei. Pentru Dragos a fost super , a stat doar afara nici sa manince nu a vrut de grija cateilor, gainilor, curcanului si pasarelelor.
Nu stiam la un moment dat unde-i catelu sau Dragos.A fugit de colo colo, s-a jucat in nisip, mai bine zis si-a turnat nisip in cap, a mancat nisip...., toata ziua am fost cu gura pe el, nu baga ''aia'' in gura. Dar a fost super!!!

Am observat ce baiat destept am , cand gaseste ceva si nu stie cei studiaza el ce studiaza dupa care vine la mine si zice "chei aaa" am dedus eu "cei asta", si a iceput sa lege propozitii de genul mama papa, uthe ham-ham
.
Adriana spune-mi si mie cum faci ostropelul de pui ca nu stiu cum se face.
Ioana nu am avut ocazia sa ne cunoastem data trecuta cand ai fost la Cluj dar sper sa nu ratez intalnirea asta.
Helen - Cosmin baga la cap si cand o sa inceapa sa vorbeasca sa ne ferim din calea lui, cand o sa aiba ceva de spus o sa spuna el. Si Blaga pana pe la 7 ani parca nu a vorbit deloc.
Monica eu ti-am povestit cum l-am intarcat pe Dragos si sa stii ca sunt tare bucuroasa pentru ca de cand l-am intarcat doarme toata noptea. Se mai trezeste si pune mana pe tzitzi ca ii e foarte draga si inca mai zice seara "da tzatza" , dar il las sa puna mana si se linisteste. Aseara m-a vazut cand eram dezbracata (tocmai facusem baie) si a vrut repede sa puna gura pe tzitzi , iar cad m-am uitat la el a inceput sa rada.Cand te hotarasti nu trebuie sa mai dai inapoi cica e foarte important.

Va pup si va doresc o zi buna si plina de bucurii.

Cristina siDragos (31.01.2004)
http://community.webshots.com/user/Cristinanemes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

quote:
Originally posted by Crisnemes
Se mai trezeste si pune mana pe tzitzi ca ii e foarte draga si inca mai zice seara "da tzatza" , dar il las sa puna mana si se linisteste. Aseara m-a vazut cand eram dezbracata (tocmai facusem baie) si a vrut repede sa puna gura pe tzitzi , iar cad m-am uitat la el a inceput sa rada.Cristina siDragos (31.01.2004)
http://community.webshots.com/user/Cristinanemes

Scumpul de el!!! Ce le-o fi asa drag...si Albert a inceput sa puna mana,ii place sa puna mana .

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CataD spune:

Salutari si de la noi!
In sfarsit s-a mai incalzit vremea si pe aici si stam din ce in ce mai mult pe afara cu Licuriciul. Ieri am fost intr-un parc mare de aici, unde e o apa curgatoare si se aduna rate si gaste salbatice. Fata ea vroia sa faca baie cu ele acolo, nu alta
In rest, ne tot chinuim cu maselutele, inca nu au iesit si nu prea dormim noaptea

Catalina si Laura (12 ian 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Buna si de la noi,

am vazut ca ccc care mai de care v-ati simtit bine in we cu micutii super fain ca vine caldura!!!!V-ati facut planuri de vacanta de vara?mergeti la mare cu puiutii?

Si noi am avut un we frumos cu caldura si bani tocati asa de multi de nici nu vreau sa ma mai gindesc...dar m-am ales cu o pereche de blugi care vin pe mine tare sexi sunt elastici si un pic evazati jos, cred ca incep sa ma obisnuiesc cu noul look al kg de care nu cred ca voi mai scapa, nu cred ca voi mai ajunge la 50 kg si m-am si cam saturat sa ma tot stresez din cauza lor...asa ca...asta e

I-am cumparat gazei galetusa cu lopatica, grebla, sapaliga si forme si de sambata avem program de mers in parc la nisip, e o nebunie pe noi, de cum face ochisori zice pa, in continuu ar sta afara.

pupicei!!si nani bun!

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput