Copilasi de ianuarie-februarie 2004 (72)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mav spune:

si de la noi, pt toate mamicile harnicute (si mai putin harnicute) si pt toti prichindeii dintosi, vorbateti si mofturosi (si nu numai) si pt cei cuminti, care asculta de parinti (na, ca acum scriu in rime)!

Ieri am fost la pitici (in parcul pozat de Tania) si ne-am intalnit cu o mamica de pe DC si fetita ei, dar era asa de frig, ca am stat acolo juma de ora si valea (si ce pacat, ca parcul este exact in coltul opus al orasului si reusim mai rar sa ajungem acolo)!

Speram ca toata lumea este ok!

Mai nou, Sebi nu mai zice "bee-bec", ci "bepa" (atunci cand vede o lumina aprinsa) si nu mai vrea sa zica "nas".

Cand a venit tati acasa (dupa o saptamana de absenta), a topait, l-a strigat si i-a sarit in brate!!!!! Foarte emotionant momentul!!! Toata ziua a umblat dupa tati, ca un catelus.... Apoi, n-a vrut sa adoarma decat cu tati langa el.
Adriana, Sebi este binisor acum. A inceput si el sa-mi faca mofturi la mancare..... si simt ca ma cam paraseste rabdarea.... Ramona, merci de idei!

Sa aveti un weekend frumos!

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Seara buna!

Azi dimineata am scris un mesaj si n-a aparut. Nu stiu ce se tot intampla cu forumul, dar mereu da rateuri.

Noi azi am avut o zi super plina cu plimbari peste plimbari, vizite, mers cu masina. Rares a fost in forma maxima si acum a cazut frant in timp ce papa biberonul de seara.
Maine o luam de la capat si de acum avem deja programate doua intalniri in parc. Vom incerca sa-l impartasim din nou si sper sa reusim cu ajutorul lui Dumnezeu, mai ales ca noi avem o biserica in Parcul Politehnicii si mereu vedem acolo zeci de copilasi veniti la slujba cu parintii lor. Este o atmosfera f.f. frumoasa si vesela.

Rares a avut azi la pranz ostropel din piept de pui si tare mult i-a placut. Am pus in el si o foaie de dafin, 2 catei de usturoi si putin marar verde. Era o nebunie. Poate faceti si voi pt. mofturosi.

Sanatate multa pt. puiutzii bolnaviori.
Va pup si va doresc noapte buna.

Adriana si Rares

(13.febr.2004)
poze cu Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Buna fetelor ,noi am programat pt astazi o plimbare in Gradina Botanica,cel mai probabil dupa pranz.Va povestesc mai tarziu impresii si vom pune si poze ,ca la acest capitol noi am ramas codasi,dar si cand ne vom revenii o sa vedeti voi .O duminica palcuta tuturor!

Andra ,mamica lui Robert si a Mariei album no1 album no2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Asa liniste e pe aici!Doar eu si atat ?!M-am straduit si am reusit sa pun pozele pe care le-am facut astazi in parc.A fost foarte frumos si foarte cald.Maria a alergat cat au tinut-o picioarele asa ca si eu am alergat, dupa ea,sper sa mai fi slabit ceva cu ocazia asta .Robert era transpirat din cap pana in picioare cu toate ca l-am imbracat de vara,insa la cat a alergat cu rolele si gol pusca sa fi fost si tot ar fi transpirat.A fost o zi super din toate punctele de vedere,ce bine ca s-a incalzit vremea!

Andra ,mamica lui Robert si a Mariei album no1 album no2albumul no 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaa spune:

Ce liniste! Unde sunteti? Adica unde ati fost? In natura?

Ramona si Robert (15.01.2004)
http://community.webshots.com/user/ramonaa105

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Salutare!

Noi tot suntem prin preajma, dar daca vad ca nimeni nu mai are nimic de spus parca e aiurea sa vorbesc de una singura. Sper sa fie o pasa trecatoare si sa ne regasim asa cum am fost.

Andra, nu se deschide albumul 3!!!

Noi am avut doua zile pline din toate punctele de vedere:
sambata am fost cu totii in parc si ne-am jucat fotbal, apoi, pe seara, la un gratar la curte, la nasicii lui Rares. Bineinteles ca Rares a fost in elementul lui si s-a simtit super pt. ca a alergat pisicile, a urcat si coborat de zeci de ori scarile,a papat pui la gratar si a stat la aer pana la 9 seara. Acasa a cazut frant in timp ce papa biberonul.

In noaptea aceea am facut prima tentativa sa nu-i dam lapte la ora 3 si ne-am ales cu o ora de plans cu lacrimi de crocodil. N-am mai rezistat si dupa o ora i-am dat biberonul de lapte pe care l-a baut cu suspine. Nu cred ca am taria sa-l vad cum plange atat de rau. A doua zi eram ca loviti de automobile si eu si Cosmin. Deocamdata am capitulat din punctul asta de vedere.

Ieri din nou am fost plimbareti si am stat afara, in parc de la 10 pana la 1. Am reusit sa-l impartasim din nou pe Rares, apoi am mers la Plaza sa papam si noi ceva de pranz, dar am facut cu randul ture cu el prin toata Plaza: Cosmin manca si mergeam eu cu Rares sau invers. Nu cred ca vom mai repeta figura asta prea curand ca ne-a cam stat macarea in gat.
Dupa amiaza ne-am intalnit in Herastrau cu Ioana si Arturicii, cu Imelda si Andrei, cu Roxana si Alexandra. Din pacate am ajuns cam tarziu si nu am stat impreuna mai mult de o ora, dar suficient cat sa ne mai vedem si sa mai povestim ce facem. Toti copilasii sunt adorabili, au crescut si fac numai nazdravanii. Am avut aparatul foto la noi dar am uitat sa facem poze. Poate are cateva Ioana.
A fost tare frumos si cald, incredibil de cald.

Cam asta a fost programul nostru de we. Acum ne refacem fortele pt. ca a fost frumos dar si obositor. Sper ca dupa masa sa revina vremea frumoasa pt. ca acum e nor si bate vantul rau de tot.

Fetelor, sunt tare suparata ca a reaparut Jery. De dimineata iar am gasit urmele lui. De mai bine de o luna a disparut fara urma si acum e iar in teritoriul nostru. Parca se intampla fenomene paranormale. Care o fi explicatia??? Imi e o silaaaaaaaaaaaaa. Trebuie sa o iau de la capat cu capcane, clei, curse, si toate lucrurile din bucatarie scoase afara.
Of!!!

Va doresc o saptamana minunata!

Adriana si Rares

(13.febr.2004)
poze cu Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana77 spune:

Buna dimineata!

Am promis ca revin in we dar din pacate Arturicii nu mi-au permis...
Sambata ne-am plimbat cu Alex si Rox. Alex este tare haioasa si extrem de energica. Arturicii mei sunt tare agitati in casa, dar afara sunt mai cuminti, stau numai dupa "fusta" mea.
Duminica, asa cum a zis si Adriana, ne-am vazut in gashca extinsa. Rares este un scump si ne-a facut sa ne prapadim de ras cu sunetele care le scoate si cu tipetele de indian. Andrei Albastrel este un cumintel si am reusit sa primesc de la el un pupic suflat de el din palma.

In rest, Arturicii stiu si ei o gramajoara de cuvinte. Stiu cum face: ursul, catelul, curcanul, rata, pisica.
Stiu sa "spuna": gaa (galeata), aspirator, zdrang ( cand cade ceva), inta (leagan), mama, tata, ioa (bona Iova), china (bona Cristina), apa, caca (la pampers), gheaa (gheata), brumm (asta e cuvantul preferat. Adica Masina. O recunosc la tv, reviste, pe strada ce sa mai zic), gata (cand le reuseste ceva). Si gata, nu mai stiu.
Oricum, sunt din ce in in ce mai cooperanti, si ma inteleg din ce in ce mai bine cu ei.

Pt ca sunt absolut disperati cand vad aspiratorul, mopul sau masina de spalat, vineri le-am cumparat si lor aceste obiecte (de jucarie desigur). Apiratorul are si lumini, i se invarte "gunoiul" (bilute de scartzaici) si face un zgomot asemenator cu al aspiratorului mare. La fel si masina de spalat. Cuva se invarte, are multe butoane car eimit cum trage apa, cum stoarce, etc. Trusa de curatenie are faras, mop, matura.
Eh, stiu ca sunt baieti dar lasa sa se invete sa faca si ei curatenie sau macar sa "repare" aceste obiecte casnica.
De vineri pana azi dim ei inca nu s-au plictisit de aceste noi jucari. Au facut curat in toata casa, le-au trantit cu putere peste tot - ca altfel cum sa le repara dc nu le strica :-)?

Tatiana, fetelor din Cluj
planul nostru pt Pasti include Clujul. Adica mi-am propus o sapt de stat in Cj si prin imprejurimi. Asa ca ne vedem sigur. Sper sa nu se schimbe nimic din plan.

Adriana
Succes cu Jerry!

Sa aveti o saptamana frumoasa,

Ioana,
mama Arturicilor YANN & PHILIP
_28.01.2004_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aramona spune:

Buna dimineata, dragelor!

Am avut si noi un we incarcat, am stat mult pe afara, mai ales ieri...fara nimic pe cap, in trening doar...Maysa a fost super incantata...nu stiu insa ce sa-i fac...e o "miloaga"...pe unde vede pungi cu floricele, pufuleti, e motz acolo si-si baga mainile, sa pape si ea...parca ar fi "nemancata"! Pe de-o parte mi-e rusine de mamicile care o tot imbie, pe de alta sunt mandra de ea, pt. ca se serveste si suflet caritabil cum e, cu pumnul plin si pufuleti, nu mananca pana nu incearca sa "hraneasca" si mamica care o serveste! E un deliciu sa vezi cum un copilas care nu e al tau iti indeasa in gura pufuleti...e haioasa!

Eu in we mai "prestez" si aerobic la sala, in Sir, nu m-am lasat de obiceiul asta bun chiar dc. am program infernal...DE 3 ori pe saptamana merg la sala, sunt in viteza, la 6 scap de la serviciu (daca "scap"..., de multe ori am venit cu echipamentul si n-am putut pleca) si la 6,30pm sunt in sala, ajung pe la 8 acasa......
Si ajunsa acasa, Maysa ma ia de "nou-nouta"...si ies cu ea in parc...si asta zilnic...(faza cu parcul)...ca de aerobic vorbind, de regula ma duc de doua ori seara, in cursul saptamanii, si odata in we. Fetelor, e fffff obositor, insa miscarea ne face tuturor ffff bine, se oxigeneaza altfel creierul, ne simtim mai in forma, merita!

Ieri am facut mancare pt. azi, si pt. cele care au copii mai mofturosi, va spun ce am facut...Maysa mananca din furculitza, si casca gurita de pofta, sa-i mai dau...
DEci mancarica este de carne de vita cu ardei copti si putine vinete coapte (de la congelator...din pacate, stiu ca sunt mai lipsite de vitamine, insa altele de unde acum?). Carnitza bucatzi ushor calita in ulei (cca 800g), mai mult inabusita ca-si lasa sucul, apoi se pun vreo 3 cepe taiate julienne, se inabusa si ele, adaug sare, cimbru, (si alte condimente -mix, dar nu f. parfumate), apa fierbinte si las acoperit la foc mediu sa se inmoaie carnea. Spre final pun ardeii copti taiati fasii, vinetele coapte taiate bucati mari si mai las impreuna cu carnea sa se amestece gusturile, cca 5'-10', pentru ca ele sunt deja preparate termic si lasate mult se zdrobesc prea tare... Adaug un pahar de suc de rosii, cca 50ml vin, mult marar verde, si la sfarsit, inainte de a lua de pe foc, vreo 2-3 catzei de usturoi taiati marunt, feliutze. Se da jos de pe foc, se acopera si pofta buna... Proportia de ardei copti:vinete e 2:1, vinetele sunt mai grele si pun doar de gust...Se poate si fara, doar cu ardei copti!

Pupicei multi si o saptamana frumoasa!

Ramona si Maysa (27 ian. 2004)
Poze cu Maysa-"Duracell"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Buna fetelor!!
Ieri am fost la tara , a fost super cald,am facut poze ,a fost f. frumos, Albert a stat numai afara. Numai ca nu stiu ce a avut ca numai dupa mine s-a tinut , sa-l duc eu de mana. Sambata in parc se ducea singur, nu avea nici o treaba cu mine, ei, la tara numai cu mine a vrut.
V-am zis, cu intarcatul nu am rezolvat nimic, deja am un mare stres, ma to gandesc cum sa fac, ce metoda sa adopt. Treaba e ca nu renunta usor, plange pana nu mai poate, eu nu rezist sa-l aud. Pana la urma aodarme, problema e ca se trezeste din nou si o ia de la capt. El nu e din ala care adoarme seara si se mai trezeste dimineata. Se mai trezeste de cateva ori pe noapte. Cred ca o iau razna, ar insemna sa-mi pkanga nu stiu cate ore, eu sa nu dorm deloc, pe deasupra terminata si psihi, si fizic, iar a doua zi la serviciu. E ingrozitor de greu. Si nu=-mi e de mine, mi-e mila de el, mi se rupe sufletul. Ca el, saracul nu stie ce se intampla, pentru el e ceva normal sa suga. Offff...
Mama imi tot zice sa-l las la ea o saptamana, dar pe mine nu ma lasa inima, s-ar imbolnavi , cred, de suparare copilul Dintr-o data nu ma mai are nici pe mine nici tzitzi. nici nu stiu cum sa procedez mai bine.

Ce bate vantul afara...cred ca azi sta toata ziua in casa. Si mai e si un praf in aer....
Va doresc o zi frumoasa!!!

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helen spune:

Hai sa intru si eu sa mai povestesc dar nu prea am ce...

Cosmin e bine, papa asa ca de obicei... dar nu vrea intre mese mai nimic, paine deloc... adica pare ca vrea, i-a hotarat, musca la fel de hotarat dar dupa ce mesteca de zor scuipa jos... si tot asa cu orice ii dau: banana, salatini, nici macar Kinder bueno nu a vrut asa ca sanatate buna, nimic nu-i mai iau, poarcarioare din astea vreau sa zic! Banana amestecata cu baranza si biscuiti papa dar asa ca atare si nebeldariata sau pisata nu vrea! In schimb papa (nu f mult) dar e super incantat daca ii dau portocala sau grepfuit bucatele, cu mar se cam ineaca si de obicei il vrea tot asa ca sa aiba ce meseteca si scuipa pe jos!

In rest cu ce sa ma laud, cu faptul ca este singurul care nu vorbeste nimic... Asa este, zice mama, baba, papa dar fara rost, asa printre ale lui vorbe fara inteles. Tot ce are de cerut o face prin iiiiiiiiii, aaaaaaaaaa, eeeeeeee, ihhhhiiiiiiihhhhh... si cu mana tot intinsa dupa toate, sau foloseste diferite stiluri de maraiala. Si nu se poate pune problema ca nu l-am invatat... cred ca dimpotriva il strezez prea mult cu insistentele si parca de aia zice si mai putine. Doar cand vrea in brate si se enerveaza rau ca nu-l iau incepe sa palnga si printre maraieli zice mamamama dar nu fff clar!

Cu toate astea intelege tot, iti arata unde sunt diverse animale pe joc, iti aduce tot ce ii ceri, stie cam tot, face parada modei in oglinda de parca ar fi fetita, e f incantat de el insusi de aceea oglinda e preferata lui, se pupa si isi zambeste de nu se poate. In rest numai pe mine ma pupa dar ,,indecent'' adica te saruta pe gura in toata regula, bine ca nu imi face decat mie... Partile corpului le arata doar la altii si la jucarii, la el nu arata decat ,,putza''... i-am zis o data si repede a bagat la cap, in rest ii zic de mi s-a acrit si tot la mine arata... Cu taote astea nu zic ca nu e destept ptr. ca nu vorbeste, sunt convinsa ca va vorbi si daca seamana cu mine cred ca nu stiu cum am sa-l mai opresc...

Dar la proba fizica zau ca nu stiu ce sa zic ca nu face ca ar fi prea mult sa enumar ce face... face de toate ptr toti, sunt cu ochii in patru sa nu cada sau macar sa nu cada prea rau si prea de sus! Are mania umblatului in palsa si face inventarul la fiecare iar mai nou baga la mine in plasa jucarii de la altii sau obiecte de la buni... ma trezesc acasa cu diverse cutii sau brichete aduse de la buni, mai baga haine sau ciorapi de la noi la el in sertar...

Acum, va las ca am de lucru...mai revin!

Mergi la inceput