Copilasi de ianuarie-februarie 2004 (72)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Anca,
strangaretului! Da dovada de ambitie, buna concentrare, dexteritate, etc... numai lucruri bune! Vezi ce baiat maaare ai?

(De fapt, eu ma simt tare bine cand citesc ceea ce scrieti voi despre printesele si printisorii vostri! Chiar se cunoaste ca-s de-o seama! Aproape zici ca-s si de-o mama!)

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput

Emilly, muuuuulta, multa, multa bafta!

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput

Andra(ralualexandrei), ce familie frumoasa ai!!!! Si ce bine arati, dupa ce ai nascut doi copii!!!! Iti permiti sa porti "bluze cu buric" si parul lung!!!! Bravo! Sunteti de admirat!

(Eu sunt intr-o "scurta" pauza, care trebuia sa tina 5 minute si s-a prelungit la....30....). Fuuuug la treburi!

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

mercic mav!![

Am mai savurat odata pozelei Andrei, sunteti asa frumosi cu totii...iar tu arati bestial ...

Anca ce mi-a placut ca sunt multi copii in parculet si avea Matei cu cine se juca...ieri eram doar noi doua in parc si Ilinca se uita dupa copilasi si era tare suparici, in final am facut eu ca toate animalele ne-am jucat cu formele in nisip si a fost bine, dar tot tinjeste dupa copilasi, abia astept sa o dau la gradi.

seara frumoasa!!

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CataD spune:

Fetelor, nu mai stiuc e sa-i mai fac gazei mele, ii dau 4 maselute deodata si plage mereu, se tine cu manutele de fata, ii plang si eu de mila Sper sa ii sparga cat mai repede!

Am admirat si eu pozele cu Matei si cele ale Andrei, ce mai de copii frumosi! Asa mi-s de dragi la varsta asta, cand incep si ei sa priceapa una, alta...si incearca sa vorbeasca, si merg cracanati (a mea e ca o ratusca)...incerc sa ma bucur cat mai mult de clipele astea ca stiu ca vor creste si devin "nesuferiti"!

Catalina si Laura (12 ian 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Emilly, succese
daaaa ... noi ne jucam mereu cu multi copii. incerc sa-l socializez pe Matei cit pot de mult.
azi, de ex. s-a socializat cu Erica in parculet, mergind amindoi pe burta. vreo ora. da' i-am lasat si noi sa faca ce-or vrea. si au facut cum aratau dupa aia ... ei asta-i alta intrebare.

Catalina, imi pare rau de voi cu maselutele. pupici pe obrajori

Adriana, il trimit pe Matei la voi la reciclare. auzi, 3 ore de somn ... pfii

Mati o ora a dormit si azi si in rest topaiala, nu gluma. s-a culcat in schimb la 19.30, m-a luat singurel de mina si m-a dus la pat. m-a alintat vreo 10 min asa de frumos de credeam ca lesin, apoi nani.

aaaa ... multumim de complimente

oare Saphir ce-o mai fi facind??? ca n-a mai povestit de mult

noapte buna

Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
gasca MAO
know your mind, love your body

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

am vazut-o pe Clara - frumusica
da' chiar se da singura pe topogan???

Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
gasca MAO
know your mind, love your body

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns layla spune:

Buna seara,

Ioana felicitari pt. aparitia in revista a Arturicilor!

Anca noi tot o ora (maxim 1.30) dormim la pranz.
Ne-a mai iesit o maseluta si vreo 3 nopti m-a cheaunit. Drept pentru care aseara am aplicat terapia de soc. S-a trezit de vreo 3 ori si pentru ca nu am mai sarit fuga sa-l iau in brate s-a culcat singurel la loc.

Dar de Babee mai stiti ceva?

Noapte buna
Layla si Daniel Alexandru (29.12.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Multumim inca o data pt aprecieri sunteti niste scumpe si m-ati facut sa ma simt tare bine pt voi toate.Eu aveam 21 de ani cand l-am nascut pe Robert,asa ca acum am 29 si ma indrept cu pasi repezi catre 30 dar nu ma dau batuta ca omul meu trebuie sa aiba ochi doar pt mine ,si are .

Adriana atunci ramane peste 2 saptamani intalnirea sa vedem cine se mai inscrie.Din punctul meu de vedere Herastraul e un loc foarte bun.Haideti fetelor ce ziceti?
Catalina si Layla pt puisorii care sufera ,poate le trece mai repede.
Emilly iti tin pumnii!
Lasa Tatiana ca nici cu Clara ta nu mi-e rusine,e scumpa foc!
Astazi am fost iar pedepsita cu calcatul ,spal la haine ca mai bine mi-as deschide un Nufarul !
I-am aratat astazi Mariei cine-i seful pt ca fata mea s-a rasfatat si de 2 zile tot a facut figuri la masa ,astazi am schimbat tactica si de cate ori scotea din gurita de atatea ori ii bagam la loc mancarica asa ca s-a lamurit fata ca o fi ea incapatanata dar eu sunt ma-sa asa ca eu sunt mai ceva ca ea si pana la urma s-a lasat de fitze si a mancat tot la fiecare masa.Seara i-a facut tati baie si s-au jucat pana n-au mai putut si dupa ce i-am dat iaurtel cu cereale s-a intins la somn asta chiar daca dormise dupa amiaza de la 2.30 la 6.00.Asa ca la ora asta ma duc si eu la nani si va doresc noapte buna!

Andra ,mamica lui Robert si a Mariei album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaa spune:

Ce copii frumosi aveti! Cred ca va distrati de mnune cand va intalniti cu totii! Eu nu va stiu dar mi-ar place sa va cunosc. Veniti la vara la Campulung?

Ramona si Robert (15.01.2004)
http://community.webshots.com/user/ramonaa105

Mergi la inceput