Copilasi din 2002 (9)
Raspunsuri - Pagina 12
andy.p spune:
multumesc fetelor ,deja am ajuns la capatul rabdarii.nu mai stiu cum sa procedez.
GABBRIELA am sa incerc sa-i mai explic ,ca doar deja ne intelegem destul de bune asupra multor lucruri.
HELLENE chiar ca e invers la noi.cand e cu taica-su nu-l intereseaza daca striga sau daca ii promite bataie .eu numai cand ma uit la el si deja se opreste din tipete si alte lucruri.ma bucur ca-ti vei revedea puiul.vorba GABBRIELEI daca vor merge la gradi sa speram ca se vor schimba in bine.
si apropo de vrem e groaznic si aici si de dmineata chiar a nins un pic .nu mai stiu cum sa-l imbrac pe andy si mi-e frica sa nu-mi raceasca
laura si andy
light spune:
Fetelor va multumim pentru grija purtata!Liviu a tusit ieri mai urat si doar la culcare. Pe doctorita nu am gasit-o asa ca am renuntat, vazand ca se amelioreaza situatia. Tind sa cred ca e in urma vindecarii infectiei din gat si a ramas cu tuse desi eu imi faceam tot felul de griji. Azi nu a mai tusit, asa ca am scapat si de data asta. Cristina nu am incercat cu aerosolii desi sunt ferm convinsa ca ar avea efect bun asupra lui insa nu sunt la fel de ferm convinsa ca ar accepta copilul. Mai intai am facut programare la un medic homeopat si vom merge pe 10 mai. Apoi mai vedem, daca se schimba situatia cu racelile repetate, daca nu, vom incerca si aerosolii. Iti trimit acum linkul acela.Laura la noi situatia cu tatal este la fel ca la Elena. Si eu stau de dimineata pana seara pe la 20 cu el cand vine tatal, si se comporta normal, insa pe tata il stie mai mult de frica poate tocmai ca e mai mult plecat. Problema la noi e alta. Cand vine cineva in vizita, o vecina sau rude, nu ne mai intelegem cu el. Face tot felul de tampenii tocmai pentru ca ne vede, sau mai bine zis ma vede pe mine ca de obicei sunt doar eu acasa, absorbita in conversatie si lasandu-i lui cale libera si atunci imprastie jucariile, sare prin paturi, alearga cu ditamai camionul prin hol si tot asa. Plange din te miri ce, pentru ca nu prea il tin din scurt in momentele alea. In alta situatie ori i-asi spune ca daca nu se pototleste ii bag camionul in balcon, ori ca il pedepsesc si nu ii mai dau stiu eu ce vrea, ori ca nu ii mai spun poveste la nani si tot asa, ma tin de capul lui sa se potoleasca.mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002)
Anina_n spune:
22.04.2002--- Rares Costin --- CORNELIAP33
22.04.2002--- Lavinia --- Emilia_B
La multi ani, sarbatoritilor de azi si felicitari, parintilor ! Sa va traiasca si sa va umple mereu sufletele de bucurie !
Lucia, nu pot sa spun ca e chiar baietzoasa, Cristina. Dar nu-i plac rochitele si fustitele. Abia o conving la serbare sa poarte rochita.
Ma bucur ca Liviu este mai bine, totusi.
Elena, da, era tare incantata ca Anamia(Anamaria) i-a zis ca este prietena ei. Si cand am intrebat-o daca asteapta sa se intalneasca cu ea, a zis ca da.
Raluca, multumesc pt. informatie ! Cristina considera ca tati este sotul ei, nu al meu. Dar are vreo 3 printi pe care-i place sa-i aibe in preajma.
Gabb, Doris a intrat in concediu de 1 sapt., cand urma sa mearga si la medic. Daca bb nu era coborat cu capul in jos urmau sa-i faca cezariana. Nu are internet acasa, inca, nu am nici un mesaj de la ea, dupa vizita la medic. Speram ca totul este ok si asteptam un semn de la ea, cat mai curand posibil.
Cristina, urmaresc si eu, cand pot, emisiunea aceea. Incerc sa o vad si joia viitoare !
Multumim de invitatia la dans a Mariucai, este o dulceata de fetita !
Va doresc un weekend cat mai placut !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46837" target="_blank">Copilasi din 2002
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42199" target="_blank">Copii capricorn
CORNELIAP33 spune:
Multumesc mult fetelor pentru urari.
Rares are trei ani si sunt o mamica tare fericita.
A crescut atat de mult... cand ma gandesc cat era de mic, acum trei ani ....
Mai avem noi op mica-0mare problema cu olita (pe care n-o place), dar, altfel, este un baiat mare, mare, mare ...
La multi ani ! LAVINIA
Multi pupici,
Cornelia si Rares-22.04.2002
http://photos.groups.yahoo.com/group/venusyana/slideshow?&.dir=/Cornelia&.src=gr&.view=t
HelleneC spune:
Buna fetelor!
Cornelia, sa iti traiasca Rares si sa fie sanatos. O sa treci si de problema cu olita, acum fetele stiu ca am scris mereu aici despre aceasta chestie, si cu bine am depasit-o si noi curand. Asa ca iti tin pumnii, toate au o rezolvare cand este sanatate!
Lucia, sper ca Liviu e bine, mult mai bine decat zilele trecute! Cand il mai duci la gradi?
Laura, ce face Andy, spre ca nu a racit... de la vremea asta care nu e nicicum, am avut emotii aseara cu George ca era cam rosu, mi-era teama de febra, asa ca am prevenit-o si acum e bine. Dar tot rece e afara, asa ca nu pot sa il scot cam cat isi doreste el afara!
Fetelor, sa speram ca vine primavara cu totul, se incalzeste si scapam cu puii nostri de alte belele urate, sa poata sta afara fara probleme!
Va pup, Elena si George
Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze
irina_ina2000 spune:
salutam pe toata lumea, mutumim frumos pentru urari si le intoarcem si noi pentru copilasii care fac zilele acestea 3 ani.Imi pare rau sa aud ca sunt si destui copilasi bolnavi dar cred c si aceste schimbari de vreme ne ajuta sa racim.Nici Alexandru nu e tocmai bine, ii curge bine nasul dar il tratam cu ce putem fara prea multe medicamente si speram sa nu avem surprize in rest.Acum ne pregatin pentru maine de o mica petrecere si debea astept sa vad ce reactie o sa aiba cand va fi in fata tortului.
In schimb sunt tare mandra de el deoarece de 3 seri nu mai acceptat pampersul si pot sa va spun ca se trezeste fara sa-mi faca vreo surpriza.Oricum eu am incercat sa vad daca reusesc noaptea sa-l pun pe olita dar la el nu a mers.Ori este prea obosit si incepe sa planga daca incerc sa-l dau jos ori imi spune din start ca nu si gata.Sper insa sa fie bine in continuare si sa nu revina la vechile obiceiuri ca la suzi pe noapte inca nu vrea sa renunte dar eu un adebea astept sa se rupa si sa vad ce va face.
Week end placut la toata lumea!
light spune:
LA MULTI ANI GEORGE! Sa traiesti, sa fii sanatos si fericire maxima! Elena multe pupaturi lui George, ca nu mai suntem raciti, sa fie sanatos sa va bucurati de el. Azi e Sf. Gheorghe, nu?La gradinita, o sa mergem saptamana viitoare, poate marti, ca luni merg sa vad ce fac cu inscrierea.Va pupam si week-end placut!mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002)
andy.p spune:
LA MULTI ANI GEORGE ,MULTA SANATATE SI BUCURII ALATURI DE CEI DRAGI
Va urez cele bune si celorlalti care aveti vreo legatura cu ziua de Sf.Gheorghe.
andy e la fel ,desi i-am explicat ,dar tine minte un pic si apoi iar o luam de la cap .eu chiar nu-mi explic cum copiilor vostri le e ste mai frica de tata ca de mama.poate ca sunt eu de vina ,am sa ma mai analizez .
LUCIA nu-ti spun ce face andy cand vine cineva la noi in vizita sau mergem noi la cineva .nu indraznesc sa-i atrag atentia asupra aceva decat fff delicat sa nu-l ofensez ca apoi sa vezi spectacol!!!am citi de gradi de cand i-l duci?
CORNELIA sa-ti traiasca feciorul!! trece timpul asa de repede....
ELENA deocamdata nu am probleme cu el ,dar ii dau pikovit ca tot mi-e frica ac are organismul slabit dupa iarna asta care nu se mai termina .cum a fost revederea?i-l mai duci?
laura si andy
sinzi_ana spune:
LA multi ani George!!!!
Salutari de la DAvid si mamica lui...sa traiesti cu numele!!!
". A man should treat all creatures in the world as he himself would like to be treated.
Janism"
Sinzi si David
David pe malul marii primavara - noi
crig72 spune:
Am parcurs lista copilasilor 2002 si am gasit 2 sarbatoriti carora le dorim multa sanatate si noroc.
LA MULTI ANI GEORGE!(HelleneC)
LA MULTI ANI GEORGE!(mami si george)
O seara placuta tuturor celor care isi sarbatoresc ziua numelui!
Cristina si Mariuca
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">Povestea nasterii
Poze noi pentru voi