Copilasi din 2002 (9)
Raspunsuri - Pagina 11
Anina_n spune:
21.04.2002--- Delia --- alina-maria
Delia
Sa cresti sanatoasa si voioasa ! Petrecere frumoasa si daruri pe masura !
alina-maria, felicitari !
Sa va traiasca si sa va umple mereu sufletele de bucurie !
Raluca, se gaseste cartea in librarii si la ce pret ?
Sinzi, cum scrie si Raluca, poti posta macar aici, la noi.
In sfarsit, Cristina ne-a anuntat ca are o prietena ! Pana acum, cand o intrebam de prieteni enumera doar baieti si pe verisoarele ei.
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46837" target="_blank">Copilasi din 2002
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42199" target="_blank">Copii capricorn
light spune:
Sanzi sper ca nu te retragi din cauza discutiei despre vegetarieni!Raluca multumesc pt detalii despre carte.Anina stai linistita, ca e bine sa fie un pic mai baietzoasa, nu e grav daca ii plac masinile si se joaca cu baieti.E bine ca e descurcareata.Fetelor iar sunt suparata ca Liviu a inceput sa tuseasca si nu ii mai trece. Saracul nici nu poate adormi. O sa il vada doctorita iar sa vedem ce zice.Sanzi acum ca am citit la "discutii generale" ce pot sa spun, oamenii sunt diferiti, parerile impartite, unii au rautati care le fac placere, altii prefera sa nu se ia la cearta desi au alta parere.Oricum, poate daca simti ca esti dpendenta de DC lucru care iti afecteaza familia, nu inseamna ca trebuie sa te retragi. Din an in Paste o postare pe aici ne-ar bucura. Cum crezi tu. Si eu mi-asi dori mai putina dependenta de DC.mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002)
HelleneC spune:
Buna fetele, in pauza de munca scriu ceva!
Veste buna: George se cere la olitza si la tzara, din prima zi, asa ca pot spune ca am biruit cu totul... am avut emotii mari, am sunat mereu sa vad daca s-a cerut, ce a facut... ma intelegeti voi ca doar aceleasi probleme impartim!
Sanzi... , de ce? Sau, ma rog, tu esti libera sa faci ce vrei... dar aici e bine si caldutz, adica pe subiectul nostru! Oricum, pupici din suflet si tinem legaturile, musai!
Gabbriela, abia astept sa povestesti cum a fost tura a doua la gradi... Tot ma gandesc la sistemul lor de educatie... nu ma gandesc ca nu au si ceva rau, ca nimic nu e perfect... Mi-ar place sa poata merge copilul meu la asa ceva.
Lucia... si eu imi doresc ca si tine... cel mai greu mi-a fost cand nu am avut acces la DC, aproape 2 ani, sa vezi cum cautam o urma de internet! Bine ca e bine Liviu, asta e important, nu?
Nina, poate de acum vor fi mai multe prietene pentru Cristina... cred ca incepe sa ii placa mai mult la gradi, nu?
Va pup si numai bine, Elena
PS maine George revine in weekend acasa!
Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze
Gabbriela spune:
quote:
Originally posted by HelleneC
Gabbriela, abia astept sa povestesti cum a fost tura a doua la gradi... Tot ma gandesc la sistemul lor de educatie... nu ma gandesc ca nu au si ceva rau, ca nimic nu e perfect... Mi-ar place sa poata merge copilul meu la asa ceva.
Va pup si numai bine, Elena
PS maine George revine in weekend acasa!
Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
Elena, din ce am observat eu si din ce am discutat cu alte mamici sistemul e super pana in momentul cand incep cls I dupaia in loc sa inceapa sa faca scoala ei continua sa fie tratati ca bb si sa se joace marea parte a timpului.. prin cls IX incepe iara sa fie serios si destul de incarcata programa.. si se face scoala cu adevarat. Asta e parerea mea
PS: Acuma afirm si eu tare Julian nu mai are nevoie de pampers, nu mai face pe el si se cere singur de cate ori are nevoie... AM BITUIT si nu a fost asa de greu .
O zi buna si multa sanatate
Gabbriela & www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
0 - 2 years 2 - 3 years
andy.p spune:
SANZI imi pare rau ca pleci ,ai putea scrie aici sa mai stim de tine si de DAVID.
am si eu o problema cu andy si nu ami stiu cum sa procedez.noi suntem mai mult singuri ptr ca tati lucreaza de dimineata pana seara.totul e k pana cand vine acasa ,e cuminte ,ma rog asa cum poate fi un copil de 3 ani,intreaba de tati asa mai departe .cred ca ii e dor de el.problemele incep cand vine tati .nu ne mai putem intelege cu el , nu asculta de nici unul ,tipa ,se isterizeaza si nu mai seamana deloc cu copiluu care e in timpul zilei cand e numai cu mine .seara sunt ca un arbitru intre ei .nu ami stiu cum sa procedez .oare cine e de vina ?eu ?ptr ca sunt prea ..nu stiu sar la orice vorba care i-o spune sotul meu pe u n ton mai ridicat.?stul meu ptr ca nu prea are rabdare ?va rog sa-mi dati niste sfaturi sau sa-mi spuneti cum sa procedez ca nu mai stiu.
HELLENE ma bucur ptr. george daca se cere si la tara inseamna ca e k.
LUCIA cum e liviu ? e mai bine ?nici nu e de mirare ca racesc la cat de frig si ce vant e afara.
NINA ma bucur ca si-a gasit prietene ,inseamna ca de acum incolo va fi bine.
o seara cat mai placuta!
laura si andy
Gabbriela spune:
http://www.kididdles.com/mouseum/allsongs.html
aici veti gasit cantecele, povesti, poezii in eng pt copii in caz ca mai ii cineva interesat pe langa Sinzi_ana.
andy.p si Julian era asa cu tatal lui... am discutat cu sotul si i-am zis ca atunci cand vine el acasa J isi schimba comportamentul si pt faptul ca el il lasa sa faca ce vroia si credea ca lumea e la picioarele lui. Incercati sa fiti amandoi pe aceeasi lungime de unde in educatia copilului si mentinetiva pozitia, va trece (la noi a trecut)... Si cu copilul trebuie vorbit si explicat ... ca si daca vine sau nu tati acasa el trebuie sa se poarte frumos...
Altceva nu stiu ce sa zic, asta metoda a mers la mine sper ca foarte curand vei sc si tu ca s-a revolvat problema ta.
PS: De sirod nu mai stie nimeni nimic, a nascut, ce se intampla... sper ca este bine sanatoasa
Sanatate si numai bine la toata lumea si la toti copii
Gabbriela & www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
0 - 2 years 2 - 3 years
Raluca spune:
Mai fetelor nu stiu cum este vremea la voi, dar noi ne-am trezit cu ninsoare......... Nu mai vine primavaraa???
Nina, cartea nu stiu daca se gaseste in librarii, eu am cumparat-o de la libraria (chioscul)facultatii de psihologie.Logic ar fi sa existe si in librarii atat timp cat se adreseaza atat parintilor cat si educatorilor.Costa 100.000. Bravo lui Cristinuca, prima prietena...Ilinca are vreo trei preferate la gradi si mai nou are SOT! A fost mare distractie cand intr-o zi cand sa plecam acasa mi-a cerut sa o astept sa-si salute sotul, asa am aflat de existenta lui desi povestea era veche (zice educatoarea).Vai de noi cand mai gresc!
Gabiella, mutumesc de site si eu cauta cantecel, poezii in engleza.
Un week-end placut!
Raluca mama Ilincai de 3 ani
HelleneC spune:
Buna fetelor!
Sunt vesela pt. ca azi merg dupa bebe sa il aduc acasa, va dat seama ce copil bulversa am, vesnic printre bagaje si drumuri! Noroc ca nu stam departe...
Laura, la mine e invers cand e cu mine nu am inteleg de multe ori de nici o culoare, si nu pricep de ce? Uneori spun ca modelul sotului il influenteaza, acesta mai ridica tonul la mine si poate de asta, avand modelul masculin al lui tat'su, ne "batem" cand suntem numai noi. In schimb, cand e cu sotul nu face un moft, nimic! Este opusul copilului care e cu mine... Stiu ca ii este teama fata de el, insa relatia este buna, il asculta si nu face istericale: mananca, doarme, se joaca, fara sa tipe sau sa refuze. Deci impartim aceeasi problema... ma gandesc ca in colectivitate se vor schimba cu siguranta! Eu sper ca asa va fi!
Gabbriela, si eu ma intreb unde e Doris? Am citit pe alt topic ca ar avea ceva probleme cu sarcina, era in ultima luna... sa ii tinem pumnii sa fie bine! O asteptam cu drag cu vesti bune aici!
Lucia, ce face Liviu? Multa sanatate ii dorim! Cand ai vreme sa ne scrii!
Hai ca v-am zapcit... imi reiau "serviciul"!
Pupici, Elena
Mami ”de George”
HelleneC spune:
Raluca si la noi ninge de asta noapte... spre disperarea pomilor infloriti si a mea si a noastra...! Mai ales a lui George care va sta in casa!
Elena
Mami ”de George”
crig72 spune:
mai intai vreau si eu sa le urez LA MULTI ANI!copilasilor Codrin ,Alexandru,Delia,Rares, Lavinia.Sa fiti sanatosi si sa cresteti mari!
Am fost foarte ocupata si n-am reusit sa va mai povestesc nimic.Si la noi la Constanta e frig.Nu a nins inca.
Lucia ce mai face Liviu?Ai incercat sa-i faci niste aerosoli?Eu am fost foarte multumita de rezultate.
Poti sa-mi trimiti din nou adresa cu grafice ca nu merge ce-a care am primit-o.poate e o greseala.multumesc!
Ce de copii merg la gradinita aici la noi!!!!!Acusi mergeti la serbare scumpele mele mamici.la toti 'scolarii"
Elena vedem noi ce-o sa iasa
Nina apropo de prietene.Aseara mi-a placut mult la "copiii spun lucruri traznite" o faza tare simpatica.Au fost cateva secvente din emisiunea viitoare.Doua bune prietene doua mogaldete certate se impaca si una dintre ele aduce un buchet imens de flori celeilalte.Bineinteles ca ce urmeaza e comic.merita vazut!
va pup si pe curand!
Am pus niste poze pentru o pauza de-o cafea.
Cristina si Mariuca
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">Povestea nasterii
Poze noi pentru voi