Copilasi din 2002 (9)
Raspunsuri - Pagina 13
HelleneC spune:
Multumim mult fetelor si copilutilor pentru urari... vi le intoarcem inmiit!
Culmea e ca dimineata a primit o urare de la cineva de aici de pe forum, si i-am spus: uite George cine iti spune la multi ani! Si el era tare incantat! Auzind mereu de la cei care l-au sunat sau au venit, plus cate o atentie de la fiecare... era tare incantat, cred ca a simtit ca e ceva deosebit! Iar mai devreme m-a vazut pe DC si a venit sa ma intrebe daca spune la multi ani pentru George, m-a lasat uimita (e normal, asa ne manifestam noi mamele bucuria cand vedem cate un progres, nu?)!
Lucia, ma bucur ca e sanatos Liviu, asta e bine!
Sanzi, ma bucur mult ca te mai vad, inseamna ca nu ne parasesti cu totul! Pupici lui David!
Cristina, sanatate si mult noroc si Mariucai voastre, oricum e o scumpa, atat am admirat-o la malul marii... ca si pe Davis, noroc de voi ca ne mai trimiteti poze de la mare! Numai ca aerosolii nu ii putem primi virtual, pacat!
Laura, poate ar trebui sa nu te mai superi atat, uite la mine e invers si sper ca la camin se va schimba, sper din tot sufletul! Cat am fost in concediu am plans mult, parca nu era copilul meu, asa de aiurea se purta cu mine, uneori, ca imediat sa ma iubeasca si sa ma pupiceasca...insa am inteles ca asa e temperamentul lui, si faptul ca nu ma pot ocupa de el tot timpul, doar in weekend, are asemenea efecte! Nu pricep nici de ce cu tatal lui ste cuminte si foarte ascultator... nu am nici o explicatie, desi am vrobit si cu psiholog (colega de birou), mereu vorbesc, citesc si... asa e copilul meu! Referitor la raceala, eu i-am dat Vi-sol sa mai il intaresc (am cumparat ce am gasit la farmacie, nu mai aveau Pikovit)!
Va pup si mai povestim!
Maine sunt Floriile si printre noi o multime de flori dragi, nu? (Sanzi sa nu fugi...)
Elena si George nazdravanul!
Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze
sinzi_ana spune:
Pentru ca s-au pierdut postarile din ultima saptamana:
Un Paste plin de bucurii si caldura!!!!
Va dorim din suflet.
". A man should treat all creatures in the world as he himself would like to be treated.
Janism"
Sinzi si David
David pe malul marii primavara - noi
crig72 spune:
Va dorim din inima un Paste fericit alaturi de cei dragi!Sa aveti liniste sufleteasca si sa fiti iubiti!
Cristina si Mariuca
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">Povestea nasterii
Poze noi pentru voi
gabi.i spune:
Fetelor vad ca au disparut multe mesaje , eu am intrat oricum sa va spun tuturor , mamici tatici si bebici Paste fericit si fie ca lumina sfanta a invierii sa va lumineze sufletele si sa va aduca numai bucurii.
Gabica mamica alaturi de Rebeca(11.12.2002) si Iustin(04.02.2005)
POZE
Gabbriela spune:
cadou de la iepuras si prima tunsoare pe 2005 “bazinul e cadoul”
jucariile lui Julian(17, 18 sunt cadou de la iepuras)
Am venit sa va urez si eu un Paste Fericit, sanatate si tot ce va doriti...
Si daca aveti timp am pus cateva poze noi cu Julian si cadourile lui de la iepuras.
O zi buna
Gabbriela & www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
0 - 2 years 2 - 3 years
Opere de arte
HelleneC spune:
Hristos a Inviat!
Numai bine de la noi:
Elena si George
Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze
gabi.i spune:
ADEVARAT A INVIAT
UN PASTE FERICIT SI MULTE BUCURII ALATURI DE CEI DRAGI.
Gabica mamica alaturi de Rebeca(11.12.2002) si Iustin(04.02.2005)
POZE
dara spune:
Cristos a inviat! Adevarat c-a inviat!
Va spune o mamica rupta de oboseala dupa atatea pregateli!
Va pupam sa fiti cuminti, sanatosi si fericiti!
Dana si Daria
Dara si Darisor
http://photos.yahoo.com/dana_birtas
corina iulia spune:
SARBATORI FERICITE TUTUROR!
SI
LA MULTI , MULTI ANI FERICITI TUTUROR COPILASILOR CARORA NU AM APUCAT SA-I FELICIT !
imi pare sincer rau ca nu am mai intrat de mult pe la voi. de cate ori va citesc ma apuca asa, o melancolie si ma mustruluiesc singura ca nu ma implic in acest topic mai mult! e asa de frumos! va scrieti asa de frumos povestile! eu sunt "neserioasa "pt ca ma las antrenata in alte topicuri in detrimentul acestuia! va rog sa ma scuzati.
nu promit, dar o sa incerc sa ma "redresez". daca as avea timp suficient pt DC, sigur ca nu s-ar mai intampla "intamplari" de astea.
oricum , sper sa ma iertati si sa-mi scuzati" infidelitatile" .dar sa stiti ca va iubesc si ma gandesc de multe ori la voi si la ispravile copilasilor vostri.
ma bucur ca v-am gasit vesele si, in general, sanatoase. ma bucur de progresele pe care le vad la copilasii vostri.
imi pare bine ca am gasit aici linkul cu poeziile si cantecelele in limba engleza de mult cautam asa ceva. o sa incerc si eu cu "poliglotul meu de copil" sa mai invatam cate o poezie.
am tot citit pe aici despre o carte care parea interesanta, despre ce carte era vorba? ca nu mi-am dat seama. puteti sa-mi spuneti si mie?
noi inca nu vrem sa mancam singuri, decat daca e vreo mancare super favorita in rest, mama trebuie sa presteze pana isi iese din minti ca nu-i ajunge ca nu vrea sa manance, dar mai si face figuri are cu cine ,nu?
nu stiu cum sa incerc sa-i scot pampersul pe timpul noptii. a reusit vreun copilas sa treaca peste faza asta? cum s-au descurcat mamicile? tare mi-as dori sa trecem si peste asta, ca de mancat, imi iau gandul poate cand o fi la gradi
PASTE FERICIT!
Nu merge unde te duce drumul, mergi pe unde nu exista un drum si lasa o urma.
Ralph Waldo Emerson
cu drag de forum, corina