cum obtinem viza definitiva in japonia pt parinti

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ella@ spune:

Salutare fetelor!
Am nevoie de ajutorul vostru ca intodeauna!!
Vreau sa plec in Rominia 29-04-2006 si nu gasesc nici o agentie de bilete mai ieftina ,ma poate ajuta cineva??
Ieri am fost la agentia H.I.S.si un bilet Osaka-Otopeni 250000 yeni de persoana ,noi fiind 3prs.ne ajunge cam 750000 yeni
Astept ajutorrr!!
Multumesc!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RIARA spune:

Ella,cumpara biletul din Romania.daca vrei iti trimit un Pm cu persoana care te poate ajuta.Este o doamna de la Air Tikets ,parca asa se scrie,si poate rezerva bilete din orice in orice colt al lumii.Eu am cumparat bilet de la dinsa pt fetita mea,vine la mine in ianurie,am platit cu Viza si am platit prin internet.Nici nu m-a durut capul,nici nu m-am deplasat de pe scaun si a fost si ieftin.Mi-a placut de dinsa ca s-a zbatut de mi-a gasit un zbor convenabil si cit mai ieftin si am si add-ul ei de pe messenger ,cica sa nu mai platesc telefon.Biletul il iei din aeroportul care pleci si sigur nu este nici o problema,si eu cind am plecat in aprilie in Ro am avut biletul cumparat din Romania si l-am luat din aeroport.Daca vrei add-ul doamnei,scrie-mi

Mergi la inceput

riarascrie-mi ,te rog!
Nu stiu
daca poti sa-mi trimetiPM,nu imi apare.

Mergi la inceput

Ella vad ca nu primesti PM.Iti dau adresa de mail sa-mi scrii adresa ta si add pe mess,ok?Adresa este georgeta@po.d-b.ne.jp si de pe mess jirosan1222000.Da-mi un semn undeva ca sa am unde-ti da detaliile.

Mergi la inceput

riarati-am trimis mail

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ella@

riarati-am trimis mail

Ella,ti-am trimis mail

Mergi la inceput

riara nu am primit mailul tau ,trimite-mi un PM

Mergi la inceput

Ella,eu am trimis si PM si mail dar vad ca nu ai primit nimik.Da-mi un tel atunci la 08017243400 sau da-mi un apel pe mess la add-ul jirosan1222000.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanami spune:

buna fetelor! sunt noua pe aici. yoroshiku intr-adevar cu vizele s-a schimbat ffff....mult si sunt ffff....severi acum. din cate stiu si eu viza pt. familia noastra nu o primim decat cea de vizita doar de 3 luni. si nu se poate prelungi decat daca ai un motiv ffffff....... bun.adica o boala sau ceva grav care tre sa va ajute fam. noastra. poate nu e chiar asa ,,,,, asta e ceea ce stiu eu din experienta mea la japonezi. si......nu stiu de ce dureaza asa mult viza , mie imi iese mereu intr-o saptamana. mai mult de 4-5 zile nu a durat niciodata. bafta! si gannbarimashyou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yank spune:

quote:
Initial creeata de miura

as vrea sa aflu de la voi care sti cum obtinem viza definitiva pt parintii nostri astept raspunsurile voastre pupici

Vorbeti cu Imparatu!

Mergi la inceput