Buna la toata lumea!Sunt noua pe aici sper ca am nimerit la subiect,Buna lorycika.s ! Eu am o prietena care s-a casatorit acum 6 luni ai a obtinut viza acum 2 saptamani ,am inteles ca are importanta ce fel de viza iti doresti,cica ar fi 2 modele de viza una care o astepti aici si una care v-a trebui sa o astepti in tara dupa ce ti se termina viza de turist depindfe pe care ai ales-o caci sunt foarte .....cei de la imigration nici macar nu te informeaza ,prietena mea a aflat in a doua luna din viza de turist si a schimbat-o caci trebuia sa o astepte in tara si i-au pus pe pasaport o stampila in loc de viza caci i se termina nelimitata adica putea sa stea si un an (perioada nelimitata)pana i se acorda viza de un an,si dupa cum ti-am spus a primit-o acum 2 saptamani,asa ca sfatul meu ar fi sa sune sotul tau si sa specifice faptul ca nu vrei sa pleci in tara sa o astepti ,in rom.vei astepta cel putin 6 luni ,am cateva prietene care asteapta de 8 luni ,asa ca grabeste-te
Fetele,dar daca luam noi cetatenia japoneza,o sa fie mai ushor sa-i chemam aici pe parintii nostri ? Oare ce avantaje sunt ? Ca ma bate gandul,adika ar fi si cazul sa o iau,ca am ceva vekime :)
Samurai-lady si bb Ken
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe
Asta inseamna sa renunti la cea de acum si sa iti trebuiasca viza sa mergi in Romania ,am inteles ca ar trebui sa dai si un test ,acum nu stiu f.sigur ca s-au mai schimbat regulile in ultima perioada si avantaj o sa ai ca ai drept de vot ceea ce nu te incanta prea mult cred ,chiar nu sunt f.informata dar iti urez succes