Copilasi si bebelusi de martie-aprilie 2004(51)
Raspunsuri - Pagina 9
Rayuela spune:
katalina ,eu zic ca e haioasa casuta.Cu jucariile riscam intotdeauna sa aruncam banii pe fereastra,eu i-am luat unele la care nici nu se uita,in schimb are unele urite,nici nu stiu de unde Dumnezeu le are,dupa care e topita!Ca sa nu mai zic de cratitele,tigaile,telecomenzile si telefoanele noastre,care sint jucariile preferate
Elena si pisicutza Amelie
LauraFlo spune:
E super casuta, Kata ! Cand am dus-o pe Dari la gradinita s-a distrat foarte bine cu casuta de acolo ( era altfel dar tot genul asta ) doar sa ai spatiu pentru ea ! Iar pretul e convenabil ( cea de la gradi era Chico, din plastic si fetele au ras de mine spunandu-mi ca daca le dau vreo 10.000.000 lei pe ea "mi-o fac cadou"). Cred ca se preteaza foarte bine pentru cadoul de Pasti, nu ? Tu ai mai comandat prin maniera asta ?
Elena si pentru Daria e la fel. De exemplu acum se joaca de minune cu jucarii le din plus, iar pana acum nu suporta nici sa puna mana pe ele. Ca sa nu mai vorbesc de "jucariile" din bucatarie !
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
katalina spune:
Deci va place!!
Nu costa totusi 10 milioane,... daca nu-i place ,nu ma zgirii pe ochi.
Eu cumpar frecvent de pe internet(mai ales jucarii, si alte chestii care nu le gasesc pe aici).Fiind gravida ,asta a fost modalitatea de a-i face lui Roby tot trusoul de bebe incepind de la lenjerie..mai putin hainute.Am unele site-uri preferate ,dar sunt sigura ca sunt concurente cu buburuza(ati vizitat magazinul?).
Eu ma chinui de vreo ora sa-mi fac album pe webshots...Roby face nani, si eu ni i-am pregatit inca prinzul, vai de mine, am fugit la cratita!
Catalina, ROBERT si CATALIN
"Citi bani dai pe tine, atit dau si ceilalti"
Claudelu spune:
Kata, am vazut si eu casuta...e faina, dar totusi e din carton si cine stie cat tine
Elena, si io-s chioara Pupa-l pe cuscru, pupa-l-as pe esofag, ca rau m-a vrajit Ce face piticotu??
Laura, 10 mil de lei o casuta de plastic?? brrr, cam mult, nu???
Am culcat si eu teroristu si acum merg sa fac ceva de papa pentru moi, ca inca nu am bagat ni'ca in gura
Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004
LauraFlo spune:
Da, Clau spune tu, si cica mi-o dadeau cu reducere !
LauraFlo spune:
Am un milion de nervi ! Nu-i dau sotului liber de la munca ( stiti voi pentru vacanta cadou de la sefu ) ! Si el cica sa hotarasc eu daca sa ma duc singura sau nu ! " Daca tu te poti distra fara mine ..."
In momentul asta imi vine sa-l
Claudelu spune:
quote:
Originally posted by LauraFlo
Da, Clau spune tu, si cica mi-o dadeau cu reducere !
Da chiar asa nici nu-s pretentioase rau vezi tu, fac afaceri pe capu tau
Martie Aprilie 2004
Claudelu spune:
Laura, vezi ca exista concediu medical Noi asa faceam cand aveam ceva programat si nu ne dadeau liber d ela servici...smecheri nu??
Martie Aprilie 2004
LauraFlo spune:
Da, buna idee Clau, dar nu se preteaza la serviciul lui Marius si daca ne venea ideea mai devreme ( adica daca te intrebam mai devreme) poate exista o sansa, dar acum e prea tarziu.
Ela76 spune:
Frumoase poze, fetelor, mult mai reusite decat cele facute de dragul meu sot! Tare mi-ar placea sa ne revedem. N-ar fi mare lucru sa ne adunam intr-un parc cu toate, zic eu, daca tot am spart gheata.
Kata - vazut casuta de carton - pretul este bun, e frumos ca poate fi colorata; insa nu cred ca ar rezista atacurilor Cristinei, mai ales dintilor ei. Insa nici n-as da o caruta de bani pe una de plastic. Poate ma dau bine pe langa cei de la Odobesti si construim noi o casuta.
Laura - buna sugestie ti-a dat Clau - un medical si gata; e pacat sa nu profitati de ocazie.
Elena, Clau - deci ati rezistat eroic pana la 1 si jumatate?! Eu am cazut ca bolovanul, abia m-am tarat pana la pat
Ruprich, Oana, voiam sa va zic, daca vreti, sa puneti pozele si la albumul comun (eu de fapt acolo le-am pus), ca sa le vedem pe toate odata. Ce ziceti?
Abia astept sa ne dea si Mirinda pozele facute de ei. La fel si Roxana (incerc sa obtin linkul de la ea)
Micky - trimit pozele, dar sunt mari si merge incet.
Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre