Copilasi si bebelusi de martie-aprilie 2004(51)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

Buna fetelor! Gata si petrecerea din pacate.A fost SUPER !!!!!Ela a povestit tare frumos ,intr-adevar se cam maraiau la sfarsit dar daca bebei la inceput erau putin timizi si-au dat repede drumul.Ce sa va spun ,erau superbi ,m-a topit Ana cu pupicurile ,Cristina cu rochita cocheta ,Maria cu ochisorii ei superbi,Robert care zambea tot timpul ,un dulce,Malina cum il iubea pe tati,Andrei care era un cumintel mai rar asa cuminte si dragalas un copilas.
Singurul regret care il am e ca nu am putut si noi mamicile sa vorbim mai mult ,era fiecare dupa copilul ei.
A fost o experienta tare utila mai ales pentru Alex care nu prea are parte de companie asa frumoasa .Tare mi-ar placea sa mai facem astfel de petreceri ,asta sa fie doar inceputul,mai ales ca am simtit ca am putea si noi mamicile sa devenim mai familiare unele cu alele.
Locatia a fost foarte bine aleasa de Mickyyy aveau si curte cu jucarii ,vremea era superba,contrar prognozelor,inauntru era frumos aranjat ,cu camera de joaca,camea de dormit, o gramada de jucarii,iar Cleo ,o draguta ,tanara si simpatica.
Clau eu am luat cadoul tau iar Alex pe drum era innebunita de chestiile alea care scoteau zgomote ,le-a zdranganit jumatate din drmul spre casa,iar dupa somnicul de voie ,era zob de oboseala,a inceput sa dansze pe muzica masinutei,saru' mana frumos pentru cadou

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Martie-Aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

Fetelor poftiti la alte poze de la petrecere:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/georgescuoana2004/album?.dir=/8f5f&.src=ph

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Martie-Aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruprich spune:

http://pg.photos.yahoo.com/ph/danaruprich/my_photos

poze de la intalnire

La multi ani Tudor!

La multi ani David!Sa cresteti mari, sanatosi si cu noroc mult.

Intalnirea a fost super.
Fetitele mai ales, care m-au lasat masca.Vorbesc, danseaza si merg parca de cand s-au nascut. Bravo fetele!!!
Nu stiu ce as mai putea sa adaug la spusele lui Ela76, doar ca fetita ei este o dansatoare innascuta.
Al meu pui m-a dezamagit, el care este innebunit dupa copii, de data asta a stat mai mult langa mine.Ma asteptam sa fuga numai dupa fuste si pantalonasi.Ma rog o alerga pe Ana ca sa o pupe...va dati seama ne-am invartit de-o nunta.Dar suntem putin dezamagiti, socrul mic ne-a spus ca Ana s-a mai pupat cu vreo 4 baietei (are si poze).Si cand ma gandesc ca Robert se dadea bine pe langa socru mic....Cine stie poate peste un an, Ana se decide.
Neaparat trebuie sa ne intalnim la 2 anisori.

Ieri a dormit Robert 1h, 1/2 dupa care era atat de obosit ca a mai stat o ora cu capul pe perna.Ceea ce nu s-a intamplat niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Super poze ! Ce bine ca v-ati distrat ! Suntem o mare familie, nu-i asa ?

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Buna dimineata la voi!

Oana, ma bucur enorm ca i-a plaut la ALex cadoul!

Laura, frumos program ati avut in week-end

Codruta nu plange mama, las ca ai timp sa slabesti! Acum ca ai inceput si serviciul sa vezi ca-ti va fi si mai usor!

Elena, te-ai trezit?? Mama ce am dormit ca un copil, dar tot cu gandu la voi

Aseara am stat la povesti cu Ela si Elena, Ela la un moment dat a disparut si am ramas cu Elena pana tarziu, aproximativ 1.30 iar acum sunt rupta de somn

Acum sa ma uit si la celelalte poze Revin mai tarziu cu comentariile

Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Neata fetele.

Am si eu o rugaminte, vreau si eu poze de la petrecere pe adriana.voicu@capital-leasing.ro .

Mickyyy (31 saptamani) si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruprich spune:

Multumiri lui Mickyyy si Oanei pentru organizarea petrecerii.

Multumim pentru cadou lui Adina (Olivia-Karla).Robert a fost foarte incantat de orga

Imi pare nespus de rau ca nu am putut discuta cu toate mamicile, aveam atatea de intrebat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

'neata!
Vazut toate pozele, si revazut!
Pe copii ii stiu fff.bine,sunt frumosi si au crescut mari, dar :MAMICILOR, sunteti frumoase si aratati toate foarte bine(fara exceptie), sa-i mai laud si pe tatici?(se sa mindreasca cu comorile lor!).Totul a fost frumos,se vede, dar numai atitia copii?

p.s.am dus catelul din acea seara,nu-l putem tine mai mult.Copiii s-au distrat frumos, si...le e dor de el(le-am facut poze, dupa motul lui Roby, le voi pune pe toate).

Catalina, ROBERT si CATALIN
"Citi bani dai pe tine, atit dau si ceilalti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

neatza!!
AM vazut pozele si sint topitaaaaaaaaa!!Nici nu stiu cu care bebe sa incep.Cristinica e o strengareatza,ma bucur sa-l vad pe Andi al Roxanei(mamaaa,ce mare si voinic s-a facut),Ana si Robert sint o pereche adorabila si mamicile ar face bine sa o puna de o cuscreala macar virtuala,Malina ,Alexandra si Maria niste domnisoare cochete,sa ne traiasca copii si sper sa ne intilnim ci cind vin eu in Romania.Si mamicile niste frumoase!!
Clau,atit am de zis,intelegi tu printre rinduri(brasoveanu meu inca doarme,lovit in aripa,cica v-a visat).Tare bine ne-am simtit si murim de ciuda ca nu am putut sa va vedem si noi.

Elena si pisicutza Amelie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Pentru mamicile din Romania(si nu numai): pentru ca virgula casutele din plastic pentru copii sunt F. scumpe, ce ziceti de o astfel de casuta pentru ei??? Oare arunc banii degeaba? Ma gindesc ca s-ar distra cu ea(mai ales Catalin)

www.comenzi.ro/product_info.php?cPath=140_152&products_id=890" target="_blank"> ASTA E[

Catalina, ROBERT si CATALIN
"Citi bani dai pe tine, atit dau si ceilalti"

Mergi la inceput