Copilasi si bebelusi de martie-aprilie 2004(51)
Raspunsuri - Pagina 7
Claudelu spune:
Nally, petrecere frumoasa si voua!
Eu am inceput din prima, fara nici o combinatie...i-am bagat laptele in sticla si dai si bea L-a luat fara nici o problema
Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004
SimoV spune:
Anca, eu zic sa te duci si aici la coafor, sa iti taie macar un pic din varfuri (ca atunci nu exista riscul sa te ciufuleasca). Si pe urma arata totusi altfel parul. Sta altfel si are cat de cat o tinuta, fata de atunci cand nu e tuns de luni de zile (cunosc sindromul, si eu fac la fel, nu ma duc cu lunile la tuns). Si pe urma, daca vrei o freza mai faina, te tunzi in Romania, cum ziceau si fetele. Dar pe urma cine te mai tunde aici la fel? Eu am mai fost pe aici si la coafor mai scump un pic si acolo am mai nimerit cate o coafeza mai meseriasa (asta cand eram tunsa mai scurt). In Manhattan am fost si am fost destul de multumita.
Rayu, asa e cum zici, si aici, tot ce tine de infrumusetare e scumpicel...
Daniela, petrecere frumoasa!!! Vrem poze, te rugam frumos!!!!
Refertitor la LAPTELE de vaca - mie mi-a zis pediatra sa le dau in prima zi cam 100 ml neamestecat cu nimic si sa fie dinala normal (adica nu dinala degresat). A doua zi 200 ml si a treia zi 300 ml (nu intr-o tura neaparat) si sa fiu cu ochii pe ei, sa nu aiba vreo reactie. Si pe urma, din a 4-a zi pot sa le dau cat vor. Daca nu le place, a zis ca pot sa amestec treptat cu formula, pana se obisnuiesc cu gustul. Azi incepem cu laptele, sa vedem... Am cumparat organic (adica dinala de vaca netratata cu antibiotice si hranita cu mancare naturala - unde-s vremurile cand nu trebuiau parintii nostri sa isi puna problemele astea? )
Dupa-masa mergem la o petrecere - ziua unul copilas de 1 anisor . O sa facem poze si cand am timp (intr-o buna zi cu soare si cu doua dimineti... o sa le pun sa le vedeti)
Va pupam pe toti si pe toate si va dorim duminica placuta - cat a mai ramas din ea pe la voi, fetele din Europa , ca la noi abia a inceput, desi noua ni s-a dat trezirea de la 6 dimineata. Acum nazdravanii sunt cu tata lor si cu bunica, mama lor isi bea cafeaua si va scrie voua )
Simona si gemenii Mia & Lucas (25 Martie 2004)
Ela76 spune:
Dragii nostri,
Nu demult ne-am intors de la intalnirea cu mamici, tatici si copilasi. A fost super super, pacat ca nu am putut sta mai mult de vorba, va dati seama ca fiecare a alergat dupa puiul lui. Spre sfarsit, devenisera cam somnorosi, toti incepusera sa-si frece nasucul, ochisorii sau sa bage degetelul in gurita (aici a se citi Cristina). Asa ca a trebuit totusi sa ne despartim. (Eu as fi stat pana la noapte! Tare dor imi e de petreceri, se pare )
Am avut noroc de o zi extraordinar de calda si insorita, parca special pregatita pentru noi.
La inceput, am stat afara, copiii au "controlat" curticica, fii-mea a gustat din toate mingiutele de pe jos, preferandu-le, desigur, pe cele mai prafuite. Am testat si toboganul, unde trebuie sa declaram ca Ana Mirindei e experta - extraordinar de curajoasa, isi dadea singura drumul de sus!
Apoi am intrat inauntru (unde era si mai racoare). Va dati seama ca eram care incotro, dupa funduletul celor mici. In afara de jucarii multe si (unele cam) marunte, punctul de atractie a fost casuta din plastic cu usa si ferestre cu obloane. Rand pe rand au reusit sa admire toti 'privelistea' de la fereastra casei aceleia.
Am avut muzica, am avut si dansatori care si-au etalat talentele, prezentandu-ne scheme de dans absolut originale, inventie proprie . Am avut parte si de o poveste de dragoste la prima vedere care a culminat cu saruturi patimase intre Ana (Mirinda) si Robert (Ruprich). Andi (Roxana) ne-a fermecat cu zambetele lui dulci si ne-a aratat cat de macho e si cum poate impinge scaunele prin camera. Maria Dianei a fost putin suparata la inceput (oboseala ori deochi), a reusit sa doarma putin si si-a revenit; pentru mai multa siguranta, a preferat totusi sa nu se departeze prea mult de mami. In schimb a studiat tot cu ochisorii ei cei negri . Malina lui Micky se cunostea ca era pe teren familiar, ne-a aratat ce bine ii sta cu ochelarii aceia ca de scafandru, cum stie sa inchida ferestrele casutei, cum danseaza topaind, o scumpa. La Alexandra Oanei am admirat falcutele dragalase, mersul ei hotarat si cat de cocheta era. (si lipsa mofturilor la mancare, oful meu) Iar Oanei-mamica m-am oferit sa-i transfer absolut gratuit cate ceva din surplusul meu de tesut adipos.
Nici nu stiu ce sa va povestesc, mi-e greu sa si sistematizez in vreun fel "relatarea". Nu stiam cum sa ma uit la toti deodata, sa ii admir, gandindu-ma ce repede zboara timpul si cat au mai crescut! Asta cu un ochi, caci celalalt era alocat in mare parte Cristinei. Mentin afirmatia ca avem cei mai frumosi copii in grupul nostru!
A, cu cadourile s-a procedat in felul urmator: Cleo, gazda noastra, le-a numerotat si copiii au tras cate un biletel. Au fost cadouri foarte frumoase toate. Au fost si 2 pachete "acordate in absentia": pentru Clau si pentru Adina, de fapt pt copilasii lor.
Deci, Clau, urmeaza sa primesti cadoul prin posta, maine o sa ma ocup de el.
Pozele mele sunt destul de haotice, recunosc, din pacate memoria aparatului e destul de mica si nu au incaput decat 17 parca. O sa le adaug la albumul comun cat de curand.
Pana atunci, pupici de la Cristina, chiar daca acum inca mai doarme!
Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre
Ela76 spune:
Sper sa va povesteasca celelalte mamici mai multe
Albumele noastre
Mickyyy spune:
Ela, nu prea ne-ai mai lasat mare lucru de povestit ! Cred ca ar trebui sa organizam mai des asemenea iesiri!
Si Malina doarme (a picat rupta dinainte de-a ajunge acasa) si cred ca o sa mai treaca cel putin o ora pana se va trezi!
Petrecerea a fost faina, vremea frumoasa, copii niste scumpi, nu stiai la care sa te uiti mai intai! Domisoarele erau majoritare, dar la varsta lor n-au simtit prea tare lipsa cavalerilor, desi Andy si Robert au fost la inaltime!
Ups...s-a trezit Malina....si eu care speram sa mai doarma macar juma de ora. Gata...am fugit...povestiri de la petrecerre mai spre seara!
Mickyyy (31 saptamani) si Malina Ioana (31.03.2004)
Claudelu spune:
Ela, superb Mi-a placut are mult relatarea ta! Pozele unde sunt?? ca le caut si nu le gasesc
Haideti fetelor vrem mai multe povesti
Am o curiozitate, cine a tras cadoul de la mine??
SI acum:
HAI STEAUA!!!Acum e 1-0
Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004
Ela76 spune:
Clau - nu garantez pentru mine la ora asta, dar cred ca Robert (Ruprich) a tras cadoul de la tine. Ai tinut pumnii bine stransi, caci a castigat Steaua!
Poze aici
PS. Abia astept sa vad pozele facute de ceilalti!
Albumele noastre
SimoV spune:
Ce frumoase poze! Ce frumosi copilasi!!!! Se vede ca v-ati distrat fain! Bravo! Ma bucur pt. voi, ca v-ati adunat atatia. Acum, ca ati spart gheata, va fi mai usor sa va mai intalniti.
Simona si gemenii Mia & Lucas (25 Martie 2004)
codritu spune:
Am vazut pozele Ela, cele mai frumoase fetite(baieteii nu s-au fotografiat), dar nici cu mamicile nu ne e rusine. Cum reusiti fetelor sa aratati asa de bine ca eu mai am o gramada de kg in plus, ma si ingrozesc cand ma vad. Toata lumea a spus ca trebuie sa treaca un an ca sa ma ingrijorez si uite ca a trecut si eu tot cu ele pe mine sunt.
Si noi am fost azi in parc si ne-am dat in leagan, tare i-a mai placut. De maine iar incepe saptamana asa ca voi intra doar sa va citesc. Va pupam
Tudorel
LauraFlo spune:
Buna dimineata !
Ce vorbarete ati fost fetele ! Si petrecarete ! Am vazut tote pozele ( de doua ori chiar ) : super intalnire ( e prima data cand regret ca nu-s si eu bucuresteanca, macar adoptata ) iar Boubou ca de obicei e la inaltime !
Chiar imi pare rau ca nu am trimis si eu cadou ( lipsa de timp crunta ) asa as fi simtit ca am participat macar un picut ! Bravo Mickyyy ( si celelaltor fete ) ca v-ati ocupat de organizare !
Frumoase mamici avem, dar bebeii sunt si mai frumosi !
Si noi tot pe afara ne-am petrecut timpul , ne-am plimbat tot week endul, iar Dariei i-a placut la nebunie ! Am carat dupa noi tot felul de jucarii dar n-au avut nici o trecere in fata copaceilor infloriti si infrunziti si bineinteles in fata vitrinelor ! Traiasca servetelele umede ! ( am sters cu ele si vitrinele pe care Daria le-a "gustat " putin ) Am facut si poze, dar am uitat aparatul acasa, asa ca maine sper sa vi le arat !
Am visat o grazavie asa ca de pe la unu si jumatate pana pe la cinci am stat treaza ( m-am uitat la un film cu Meryl Streep si Robert Redford deci n-am pierdut timpul ) iar acum beau cafea ca sa pot face acestei zile frumoase de luni .
Deocamdata atat, o zi buna si o saptamana excelenta !
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004