Copilasi si bebelusi de martie-aprilie 2004(51)
Raspunsuri - Pagina 6
Rayuela spune:
Clau,ai plecat deja??
Alina ,eu te-as sfatui sa mai ai un pic de rabdare pina ajungi in Romania,nu stiu cum sint coafezele din Canada,dar aici sint incompetente rau,daca vreau o freza mai sofisticata ma costa de la 2000 de coroane in sus,asa ca mai bine astept sa merg in Romania,unde sint si pricepute,si nici nu te jupoaie de bani.Aici costa ffff mult orice tine de infrumusetare,manichiura,cosmetica,frezat,epilat,trebuie sa ai salariu barosan ca sa-ti permiti luxul asta..pe la voi nu e scump?
Eu vreau in Romania sa stau o zi intreaga numa la cosmetica si coafor,o merit cu virf si indesat,zic eu!
Elena si pisicutza Amelie
alona spune:
Rayu si aici e scump de mori.Si io m-am gindit sa o las pina ajung in Romania, dar iar face misto coafeza mea cind ajung acasa( am fost colege de liceu).Acu 3 ani cind am fost in Ro m-am dus sa ma tund si a ris de mine ca nu m-am tuns 1 an jumate, asa ca m-a tuns mai scurt, cica sa-mi ajunga pina ajung iar in Ro.M-am tuns odata si aici si nu mi-a placut, asa ca multzam de sfat, o sa ma tund acasa, desi o sa se sperie aia cind o sa vada claia mea . Am vazut pozele cu Boubou, e mortala.
Anca, mamica de Thea si Vlad
"Un cerc de prieteni nu se face cu compasul... "
Rayuela spune:
Alina,pai zau asa,sa dai de 3-4 ori mai mult acolo,nu merita!
Si eu arat ca dracu,bretonul mi-a fost ciutit de o timpita de coafeza,careia i-am zis de 7 ori ca nu vreau breton scurt si mi l-a facut de 3 cm,am asteptat 4 luni sa-mi creasca,acuma mi-e si frica sa mai merg la astea,mai bine ma abtin inca 3 luni.
Elena si pisicutza Amelie
alona spune:
Pai asa o sa fac si io, ca ma gindesc cite pot sa-mi fac pe la cosmetica si alte alea cu 50 $.Auzi, da numa noi bintuim forumu asta? Ma duc la o tigara, ca m-am suparat.
Anca, mamica de Thea si Vlad
"Un cerc de prieteni nu se face cu compasul... "
katalina spune:
Pina se trezeste Roby sa iesim afara, mai intru sa vad ce mai e pe-aici pe la noi.
Sociabila Amelie!!!Ce statea ea tantosa intre baieti!
Inca putina rabdare si ajungeti pe mina coafezelor adevarate made in Romania.
Plec, iesim in formatie de 4, doar e week-end,nu!!!
p.s. nebuna de mine,am adus acasa un pui de maidanez, i-am facut dus, cu sampon si toate alea, l-am uscat , si l-am dat copiilor sa se joace.Sunt innebuniti de bucurie si placere,saracu' e asa de blind, nu zice nimic cind Roby il trage de blanita sau ii mai trage cite una.Sunt incintati ,sa vad cit sunt eu de incintata cind voi gasi pe undeva o surpriza mirositoare!
Catalina, ROBERT si CATALIN
"Citi bani dai pe tine, atit dau si ceilalti"
Claudelu spune:
V-am zis ca plec si nu m-ati crezu...ce sa va fac, m-ati lasat cu ochii in soare
Cam asa a fost programul: trezit copil, schimbat, papat, imbrac copil, imbracat mama, plecat la plimbare in formatie completa, adica 3 elefanti la orizont , venit acasa, jucat oleaca mai mult, iar schimbat, iar papa si somn de voie
Azi am luat scutece de alea tip chilot, am luat doar 2 bucati ca vreau sa incerc inainte...arata super fain, sper sa fie si bune...si ce mi-a placut ca una doua i-am tras chiloteii, nu a mai fost nevoie sa fug dupa el Sunt Libero!
Rayule, dar ce ca-ti statea bine cu bretonu scurt!
Alina, mai ai rabdare sa vi la Romanica
Kata, frumos program aveti si voi Si faza cu maidanezu mi-a placut...dar ce-ti veni?? eu am oroare de caini...intr-o vara am fost muscata de 2 caini la interval de 1 luna si pe vremea aia (acum vreo 3-4 ani) am luat injectii in burta de aratam ca o gravida
Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004
Claudelu spune:
Pentru ca iar m-ati lasat singura, m-am suparat rau de tot
Va las si eu si va doresc o noapte cat mai placuta!
Fetelor, distractie placuta maine! Nu uitati vrem
Martie Aprilie 2004
codritu spune:
Buna fetele! Sunt si eu in trecere sa urez la multi ani tuturor sarbatoritilor pe care i-am sarit. Multumim mult de urari, parca acum dupa ce a facut un an nu mai fac asa mult caz ca a mai facut o luna in plus. Si noi suntem cu tzitzi noaptea, iar comentariile gen baiat mare agatat de tzitzi pana se insoara nici nu vreau sa le aud, asa ca nu ma intereseaza, pana mai am si pana mai papa el ii mai dau. Tudor tuseste de cateva saptamani si medicul mi-a zis ca e normal daca e in colectivitate, dar mie nu-mi place mai ales ca face si febra cam 38, acuma seara a avut chiar 39. In rest e activ, se plimba si se baga peste tot. Se plimba pe afara cu maica-mea, il scoate de 2 ori pe zi acum, o data cand il ia de la gradi si apoi dupa ce se scoala. Nu stiu daca numai mie mi se pare, dar zilele trec asa de repede e imediat seara si iar o iau de la cap si tot asa. Parca de cand m-am intors de la servici e mai in viteza.
Clau si eu vreau sa incep cu laptele de vaca ziua, tu l-ai fiert? L-ai amestecat cu ceai sau asa cum il cumperi?
Elena, cred ca Amelie e foarte fericita cand e in centrul atentiei, mai scoate-o la chefuri daca ii place, poate nu va plange cand va incepe gradinita.
Alona, si eu zic sa te tunzi acasa si eu asa am facut. M-am tuns si aici de 2 ori si e scump si am plecat si nemultumita. Si eu va trebui sa ma tund iar si nu stiu unde sa ma mai duc.
Kata, ce ai de gand sa faci cu maidanezul, il pastrezi? Tudor e topit dupa caini, daca vede pe strada incepe sa tipe de fericire.
Tudorel
Claudelu spune:
Codruta, ii dau mai bine zis lapte din alimentara, ca laptele de vaca e cam gras, zic eu si mai astept...il fierb si de fiecare data cand ii dau il incalzesc putin, nu fff mult
No bine ca ai mai postat si tu ca altfel aveam impresia ca sunt singura, de fapt ce impresie chiar am vorbit singura...pe fetele din Bucuresti le iert, ca se pregatesc de petrecere...mama ce n-as fi dat sa fiu si eu acolo Distractie placuta fetelor si asteptam povestile voastre!
Ai mei flacai sunt la plimbare...Doamne bine e sa mai poti sufla in pace
Martie Aprilie 2004
Nally spune:
Va mai aduceti aminte de noi?
Si noi ne pregatim pentru petrecere! Avem invitati inca 3 bebei si cu sarbatoritul 4! Plus parintii! Tortul il fac in casa si m-am hotarat la un diplomat cu fructe multe in el! Sebi se face pe zi ce trece tot mai ambitios si daca nu primeste ce doreste cand doreste e jaaaaleee mare! Voi aveti razbele din astea cu puii vostrii sau doar al meu e foarte razgaiat??? Ieri am fost la topogan si cand am obosit sa il tot urc si sa il las sa coboare l-am luat de acolo si mi-a facut un circ de se uita lumea la noi ca la spectacol!
Claudelu si cum i-ai dat laptele la inceput in combi cu cel formula sau direct? Am incercat si eu cu Sebi dar nici o sansa! Bine el nici cu formula nu se omoara! Tzitzi sa traiasca dupa gustul lui! numaica vreau sa il intarc si nu stiu cum sa procedez! Ca e teroare daca nu primeste cand ii e de mancat lapte!
Ma duc sa pregatesc papica pentru a putea iesi in parc cand se trezeste mandrul!
Nally si Sebastian (14.04.2004)
Poze nou-noutze cu Sebastian!!!
Poze...Poze...Poze
* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*