Copilasi si bebelusi de martie-aprilie 2004(51)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Aoleu!
La multi ani!
ANA
JO-ELLE(interesant nume!)
TUDOR

Catalina, ROBERT si CATALIN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Kata, nici eu nu bag in seama gura lumii, dar vezi tu sa auzi ce 10 ani aceeasi intrebare si de fiecare data nu e suficient sa intrebe daca are copilasi si trebuie si explicat, e greu, cumplit de greu, mai ales ca e vorba de ceea ce toti ne dorim cu mult drag!
Ai dreptate, fac minuni, dar eu o admir pe dora mea pentru taria! Eu una nu cred ca as fii rezistat la regimul pe care il are ea acum...nu cred ca vreti sa stiti Dar in fine, totusi merita efortul, numai rezultatul sa fie cel dorit! Si sa te auda D-zeu, sa ai gura aurita, sa devin cat mai repede matusica! Nimic nu-mi mai doresc, numai sa o vad si pe sora mea multumita si implinita!
No gata, ca air cad in melancolie si mai am un pic si dau la rete

Si ce zici tu??Modelezi ?? Super! imi place de tine, ca te intereseaza mult aspectul tau! De-a dreptul te admir!

Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

Clau - desfacut cu greu pachetul - super faine, abia le-am recuperat din mainile Cristinei care voia sa si defaca ambalajele. Acum cutia e cocotata undeva sus, pe biblioteca
Azi tati e de serviciu pana dupa-amiaza, asa ca tot singura voi iesi prin parc... Bine ca e frumos afara!

Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

buna ziua mamici si bebici!!
In primul rind vreau sa urez sarbatoritilor:
Cu intirziere,dar stiu eu ca mamicile ma iarta

LA MULTI ANI!!

ANA
Jo-ELLE
TUDOR

Am ramas nitel in urma,asa ca o sa incerc sa recuperez un picut,dar nu garantez ca memoria mea e in stare prea buna:
In primul rind sa-mi pupacesc cuscra un pic,ca mi-e dor de ea.Clau,discutiile cu sora ta sint identice cu ce aude si biata sora mea,mai ,parca si ele ar fi surori,zau asa.Sor-mea saraca e deja la capatul nervilor,eu sint data exemplu a iaca ,am copii,stau in occident,cacaturi d'astea,gura lumii e mare si nu poate fi astupata,darpoate fi ignorata!
Katalina,bravo tie ca alaptezi,la fel si Irina , Daniela,Cristina(bine ai revenit!!),Diana,bravo fetelor,eu va invidiez,cum spunea si Simona,nu e nimic mai minunat decit sa ai copilul la sin!!!
Am vazut si pozele cu Danutz si Malina,niste scumpicei!!
Felicitari micutei Mia pentru maselutza!
Azi se intilnesc fetele din Bucuresti???Petrecere frumoasa si asteptam poze!!
Noi am fost aseara la ziua unui baietel de 9 ani,au fost toate natiile planetei pe acolo,iar Boubou,ca de obicei ,vedeta serii,toti s-au jucat cu ea,eu tot ma minunez cit tupea poate sa aiba copilul meu,ca eu eram tare timida cind eram mica!!Singurica s-a dus in camera de joaca unde erau copii(numa baieti,apoi au aparut si fetele) si tragea de toata lumea,la final au dansat si Boubou a ramas la un moment dat singura pe ring ,dansint pe 50 cents!!Circ in toata regula!!
Am pus si ceva poze
pupici

Elena si pisicutza Amelie

Mergi la inceput

Rayule, chiar acum 10 min am scris si eu un mesaj(care binenteles l-am pierdut:acces restrictionat) in care te dadeam disparuta....uite ca ai aparut Am vazut pozele cu Bubu...superba!Ma mandresc cu nora mea peste tot!
Auzi tu, Clau va visat azi noapte Ma si el arde de nerabdare sa bea o tuica buna cu Catalin
Voi ce faceti de ziua lu Bubu?? Ceva chefut??

Ela, no bine, mi-ai luat o piatra de pe inima...ma gandeam ca poate nu e tocmai ok cadouasu Eu iau cadou, dar intotdeauna dupa, imi fac probleme daca e ok sau nu

ANUNT: Dau imprumut una bucata flacau! Nu mai poci cu el!

Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Raspuns la ANUNT:vreau eu bucata de flacau,dau la schimb nora zgubilitica si neascultatoare!
Clau,pai noi va pomenim aproape zlnic.Cind i-am spus lui Cata de tuica si de cum ne asteptati,a zis ca el ramine la Arad,io n-am decit sa plec la bucuresti,dar el nu mai are rost sa se deplaseze mai departe de Arad!!
Cheful pentru Boubou il facem peste 2 saptamini din pacate ,atunci o sa fie familia reunita,pentru ca momentam Romeo e plecat cu trupain Danemarca si nu poate pina atunci!!Sint nebuni deja ,pregatiri masive,cica o sa fie un miel intreg sacrificat.Chiar de ziua ei vreau sa fac numa un tortuletz mic si sa chem vecinii,nu are rost sa fac tambalau mare din moment ce petrecerea vine oricum!

Elena si pisicutza Amelie

Mergi la inceput

Rayule si eu vreau la miel Pai e si normal sa faceti tam tam cat casa, ca doar o data in viata face Bubulina 1 anisor!
Nu stiu daca v-am spus dar eu de o saptamana l-am trecut pe Raul pe lapte de vaca...il bea cu placere si cel mai tare ma bucur ca nu am avut probleme!
Acum am culcat teroristu...mi-a tocat nervu azi...de dimineata intruna urla

PS: Gata, batem palma...dau baiatu meu pe fetita mea

Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Unde sunteti fete cucuiete?? M-ati lasat singura singurica??
No bine, eu imi pun un de lichior de cioco cu cirese

Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

No, ca nu a vrut nimeni sa vorbeasca cu mine...si tare m-am mai plictisit...Raul doarme de 4 ceasuri
Va pupez, poate intru mai pe seara!

Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alona spune:

La multi ani Tudor!
Sa cresti mare, cuminte si sanatos.

Clau, ai fugit de-acasa?
Fetelor, io am o mare dilema, vreau sa ma tund si nu stiu cum.Cineva mai demult parca postase un link cu freze ,il mai aveti? Nu mai stiu daca mamicile de la noi, daca nu atunci poate stiti ceva.

Anca, mamica de Thea si Vlad

"Un cerc de prieteni nu se face cu compasul... "

Mergi la inceput