Copilasi si bebelusi de martie-aprilie 2004(51)
Raspunsuri - Pagina 4
katalina spune:
Bine v-am gasiiiit!!!
Azi, gata,facem o pauza pina dupa-amiaza,cind iesim iar la o plimbarica mica.Ne-am insanatosit(multumim frumos pentru gindurile bune, ne-au ajutat, dar eu am ramas cu o durere de sinusuri, tre' sa iau antibiotice, dar inca alaptez puiu'.Nu stiu cit o sa-l mai alaptez, noaptea doar o data se trezeste pentru asta, deci nu ma oboseste acest lucru.Io vreau sa-l alaptez cit mai mult(da' nu stiu ce-i cu lumea asta, mama, vecina,etc,etc,:"vai, ce rusine, baiat mare mai bea de la tzitzi..., ma enerveaza cumplit comentariile astea, le-am zis ca-i dau pin la 3 ani,na).
Urez si eu cu mare intirziere La multi ani sarbatoritilor pe care i-am ratat zilele astea.sa fie sanatosi si voiosi.
Nu mai stiu ce voiam sa zic...
Multumesc Simo pentru detalii, se vad f.bine in poza ,nu tre' sa le mai pozezi o data!
LA MULTI ANI LARA!!!! Petrecere frumoasa si simbata!
Gata, va pupik, azi fac singura curatenie, m-am saturat de straini in casa....deci sunt cu ochii pe voi!
Laura ,ce spuneai ,vrei sa-ti revitalizezi garderoba????Mie-mi place sobectu; asta!!!Desi de cind sunt cu Roby nu mai ies din blugi(am vreo citiva), da' tare mi-e dor sa ma-nbrac la patru ace cu deuxpieces si sa ma duc la birou,mmmmm,ce mi-e dor!!!!!
Catalina, ROBERT si CATALIN
LauraFlo spune:
Cata, spor la facut curatenie ! Iubito, tu ai un avantaj fantastic: fabricutele de la tine din oras: marfa super - preturi exceptionale !
Cat despre intinerirerea garderobei mele, stii tu cum e: fiecare isi doreste ce n-are. Eu vin zi de zi la patru ace la serviciu si mi-e dor de-o fusta scurta scurta si de un decolteu. Dar mi-am propus sa-mi indeplinesc aceste dorinte obraznice in concediu. Deja am pus ochii pe o pereche de papuci cu toc mare cu vreo zece bretelute de toate culorile. Mi-am promis ca mi-i voi cumpara ( cu toate ca-i voi purta doar la mare ) si le voi face poze ca sa vedeti ce "obraznica" voi deveni.
Iertati-ma, da' cica atunci cand femeile implinesc 30 ( asa ca mine ) ori imbatranesc brusc, ori intineresc ( cred ca v-am mai zis de o suta de ori asta ) , iar eu mi-am propus sa intineresc.
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
LauraFlo spune:
Nu voi veni in week end la munca, asa ca il voi felicita pe TUDOR astazi. LA MULTI ANI ! Sa cresti mare, sa fii sanatos si destept si sa-ti placa mai mult la gradinita !
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
SimoV spune:
Mia mai are o MASELUTA!!! Acum am observat!! Sunt iesite doar vreo 2 coltzuri, dar am simtit-o!! Scumpa mea fetitza dintzoasa!!!
Si mie imi trebuie blugi, ca n-am decat o pereche mai calumea, ceilalti sunt mai vechi si nu-i mai port decat asa cand ies pe-aici, prin cartier cu copiii. Dar n-am timp de cumparaturi...
Laura, abia astept sa vad pantofiorii aia haiosi!!! Weekend placut draga mea - in sfarsit scapi si tu de servici un weekend...era cazul...
La Multi Ani
Ana
Jo-Elle
Sa fiti sanatoase si fericite toata viata voastra!!!
Simona si gemenii Mia & Lucas (25 Martie 2004)
Nedda spune:
Fete dragi, multumim inca o data pentru urari! Sa ne traiasca puii frumosi!
Kata, stii tu vorba aia: lasa lumea sa vorbeasca! Mai suntem pe aici cu copiii atarnati de tzatze si daca tu vrei sa-l mai alaptezi pe Robi nu te opreste nimeni. Nu te enerva de ce zice lumea si lasa puiul sa suga daca asta vrei.
Laura, weekend frumos! Sa ne arati pantofii.
Simona, felicitari Miei pentru maselute!! Scumpa de ea, nici nu s-a plans ca-i ies! Si eu am norocul asta cu Lara, ca nici nu stiu cand ii ies dintzocii.
Clau, o sa-zi zic daca voi fi "la pamant" dupa weekendul acesta, cu atatia musafiri. Tu macar ai antrenament fiindca la voi vin multi musafiri mai des, ceea ce ar trebui sa facem si noi.
Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004
SimoV spune:
Exact asa cum zice Daniela, Kata!!! Da-i tu sa suga la Robert cat vrei si cat mai poti. Si eu daca as fi avut atata lapte, inca ii mai aveam atarnatzi... si cu mare satisfactie si bucurie! Deci bucura-te cat vrei si cat poti tu de "activitatea" asta - care mie mi se pare UNICA!
Simona si gemenii Mia & Lucas (25 Martie 2004)
Ela76 spune:
Hop si noi! Inca nu e trecut de 12 noaptea, asa ca uram
LA MULTI ANI pentru
ANA si JO ELLE
Sa cresteti mari si sa aveti o viata frumoasa!
Cristina - de ce nu pot sa vad pozele?
Claudia - ridicat pachet in conditii bune, nu umblu la el pana duminica
Kata - subscriu si eu la parerea ca nu conteaza ce zice lumea, cel mai grozav lucru e ca poti sa ii dai laptic adevarat (cum se zice, "de la mama lui" )
Simo - felicitari pt maseluta Miei ! Draga de ea, ce cumintica e, ca nu plange.
Azi am fost la gradina unui stra-unchi de-al meu (e fratele bunicului) si am stat mai bine de 3 ore la soare, asa ca ne-am cam bronzat amandoua pe obraji. Cristina a fost in extaz, a inspectat toate colturile, a stat pe paturica si s-a jucat, a mai gustat si din niste toporasi, ca prea erau frumosi si tentanti!
Ne-am intors pe la 6 acasa si de atunci doarme; s-a mai trezit doar cat sa pape un biberon cu lapte si s-a culcat la loc. Mi-e teama ca maine dimineata se va trezi odata cu gainile...
Pupici si weekend placut! Maine as vrea sa ajung pe la targul de turism, poate vad ceva tentant!
Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre
Claudelu spune:
Helou helou helou!
Ela ce bine ca a ajuns la timp! imi faceam probleme ca nu va ajunge...sper ca nu a mai trebuit sa dai vreun ban...sper sa fii complectat eu bine formularu ala Poti sa te atingi de el linistita, ba chiar te rog, ca sa-mi spui daca e ok sau nu cadoul, de fapt cadourile ca sunt 2 Poti face asta si pe PM
Si noi azi am fost de dimineata pana la biserica, apoi am venit acasa, am papat si iar am plecat la o plimbare de 3 ore...am revenit acasa, pentru ca intre timp m-a sunat sora mea ca e la noi si e singura Am stat si cu ea ceva timp dupa care am iesit din nou, pana aproape de 8...apoi baita, papa si somn
Raul si-a schimbat programul de , seara adoarme devreme iar dimineata la cel tarziu 8 e sus ...el care uneori dormea si pana la 11
Si noi suntem arsi de soare Suntem bronzati ca si tractoristii Pe mine chiar ma arde fata, nici daca mergeam la solar nu ma bronzam asa de rau
Simo, felicitari pentru maselute Ce fetita cuminte ai, sa nu zica ea nimic
Kata, lasa lumea sa vorbeasca, tu fa asa cum crezi si simti ca e mai bine pentru puiut!
Pe mine tare rau ma enerveaza lumea, ca-si baga nasu unde nu le fierbe oala...sora mea de mai bine de 10 se tot chinuie sa faca copilasi si nu au reusit...acum e in tratament...sper sa le ajute D-zeu sa-si implineasca dorinta!
Asaaaa...azi cand ne plimbam:eu, Raul si ea, cati cunoscuti ne ieseau in cale toti o intrebau ca ea de ce u face prunci, cand face, ca uite sor'ta are si tu nu, samd...saraca la un moment dat a zis ca nu mai vine cu noi la plimbare ca deja e satula de atatea intrebari si atatea comparatii intre...m-ai ca nu a inceput sa planga...imi venea sa-i pocnesc pe cate unu...eu nu inteleg intrebarile astea, pur si simplu nu pot intelege de ce noi oamenii ne interesam de viata altora mai mult decat de viata noastra??
Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004
katalina spune:
N'seara!
Clau, incep cu tine draga mea! Ii tin pumnii sorei tale, si sunt sigura ca-ntr-o zi ne vei da o veste buna(ca vei fi matusica!).Tratamentele din ziua de azi fac minuni.Doamne ajuta!
Si cu parerile si gura lumii, nu ma consum eu prea mult,da-i chiar culmea chestia asta(alaptatul),ma priveste doar pe mine, n-am nevoie de sfaturi si comentarii de la straini.Da' asa-i romanu',bagator de seama, si-l intereseaza mai mult ce-i in ograda altuia.Generatia asta "batrina" ma enerveaza mai tare!
AAA, felicitari si prietenei tale de departe, sa-i traiasca baietelul!
Fetelor,multumesc pentru incurajari!!!...(cind termin,ma duc la Bacau,la dr,Stan pentru o re-modelare)
Acu'plec la nani,
I-am luat lui Roby cadou'pt. ziua lui(comandat pe internet, un balansoar).Il "calareste "toata ziulica,e innebunit dupa el, l-am pozat,l-am orbit saracu').
hai ca va pup.
Uite Clau' a trimis cadou', eu nimik...rusine!
Catalina, ROBERT si CATALIN