Copilasi si bebelusi de martie-aprilie 2004(51)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

Simona, multumesc pentru idei. Una dintre fetite e mai mare, are aproape 3 ani, si ii place sa deseneze. Mi-ai dat o idee foarte buna, sa ii pun niste creioane colorate si o carticica de colorat in cadou.
Cu casa suntem tot in cautari. Dupa ce am vazut cred vreo 25 open houses in total am inceput sa-mi cam dau seama ce fel de casa caut pentru banii pe care o sa-i platim.
Acum, de saptamana asta, a inceput agentul imobiliar sa ma duca sa vad diverse case de vanzare cam pe criteriile pe care le vrem noi. Am vazut unele mai noi, altele mai vechi, dar nu "m-am indragostit" inca de niciuna.
Pana acum sa zic ca mi-ar fi placut mult vreo doua case din cele pe care le-am vazut dar amandoua aveau baile si bucatariile fara prea multa lumina naturala, adica fara ferestre sau cu ferestre foarte mici. Parca n-as vrea sa stau tot la lumina becului. Macar bucataria si una din bai sa fie luminoase.
Urmatoarea intalnire e luni, sa merg sa vad doua case noi, cu iesire la lac. Ma astept sa fie foarte frumoase, mai ales ca sunt noi.

Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipstyle spune:

Darius Gabriel
Lara Diane
George Cosmin
Tudor

DOMNUL DUMNEZEU SFANT, in Numele DOMNULUI SFANT IISUS, sa va dea multa sanatate, fericire, credinta, iubire, speranta si pace!
Am mai intrat si eu un pic sa va salut si sa va multumesc ca ma primiti chiar dupa o absenta asa lunga. Si sa va spun ca am pus in sfarsit cateva poze de la ziua Anelisei, in albumul "Am implinit un anisor" de aici: http://community.webshots.com/user/cipstyle.

Daniela, petrecere frumoasa si multi pupici Larei !

Ela, examenele de traducator au fost pe germana, engleza si franceza, in domeniul economic.

Simona si Laura, felicitari pt. maselutele piticilor!

Va pupic !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

Am intrat numai sa va salut si sa va pupacesc.
La multi ani tuturor celor care i-am pierdut.
Nedda sa-ti traiasca papusica, sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii.

Tudorel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Buna dimineata !

Cristina, am vrut sa vad pozele voastre, dar imi spune ca nu mai exista userul respectiv. Spor la invatat !
Simona, felicitari pentru maseluta si pentru dintisorul lui Lucas! Ma bucur ca Mia nu a reactinot urat la iesirea ei, Daria din pacate n-a prea dormit vreo luna !
Daniela petrecere frumoasa si spor la cautat case ! Suna super o casa cu iesire la lac !
Codruta si noi va pupacim!
Luminita ce mai faci ? Te-a acaparat serviciul de tot ?
Pucku si tu tot cu serviciul te lupti ?
Claudelu, scurt si la obiect Baby ?
Anca super ideile pentru cadou, aici din pacate nu se procedeaza asa, dar e bine de tinut minte pentru aniversarile urmatoare ! La noi nu e nici un magazin gen "One dollar store" dar cred ca am gasi lucruri dragute si ieftine.
Ela, nici noi nu avem un grup de mamici si ca sa nu ma plictisesc ( cand nu poate Marius sa mearga cu noi ) o iau pe mama. Iar ea e super fericita ! Cat despre carte nu-i nici o problema, daca apare ...apare, daca nu ne multumim cu ce ne-ai trimis tu !
Kata, tot la plimbare toata ziulica ?

Ok, sper ca n-am uitat pe nimeni, vorbim mai tarziu !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Salutare salutare!
Ce mai fac fetele mele dragi si bebelasii nostri??
Mi-era tare dor de voi, as fii intrat aseara dar au venit fostele mele colege de facultate si am stat la barfe Au plecat tarziu si n-am mai avut puterea sa stau la calculator

Ela, ai ridicat coletul?? Sa nu speri, dar l-am "bandajat" super bine sa nu cumva sa se desfaca

Nedda, sa-ti traiasca pitica! Ce frumos din partea voastra ca va petreceti de 2 ori...noi de cand a fost ziua lu Raul aproape in fiecare zi am avut oaspeti, deja ma termina, dar ce sa-i faci fiecare vine cand poate

Mickyyy, cum e Malina??? Dar burtica??

Veve, scoate capu dintre cutii

Laura, pe unde umbli??

Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Laura, am postat odata Sa inteleg ca am mare noroc de un grup mare de mamici bune de impins carucioru?? Noi chiar suntem multe, sa ne vezi cand mergem in parc, ce galacgioase suntem, fiecare sa-si laude odrasla

Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruprich spune:

La multi ani Ana!
La multi ani Jo-elle

Sa fiti fericite si tot ce e mai bun.

Ne vedem la duminica fetele!!!!

Mergi la inceput

ANA
JO ELLE

A nascut si prietena mea azi dimineata, un baietel de 3220g...sunt tare bucuroasa!

Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns firutza spune:

ANA,LA MULTI,MULTI ANI1Sa fii sanatoasa,frumoasa si desteapta!Te pupam dulce si iti dorim sa ai o zi pe cinste!Edi ,mami si tati lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

LA MULTI ANI ! LA MULTI ANI ! LA MULTI ANI !

ANA
JO-ELLE

Sa fiti sanatoase, destepte si iubite !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput