Copilasi si bebelusi de martie-aprilie 2004(51)
Raspunsuri - Pagina 2
Ela76 spune:
Tocmai am aterizat si noi de afara. De cand cu vremea asta, nici mie nu-mi vine sa mai stau in casa. Numai ca nu am un grup constant de mamici cu care sa ma intalnesc, doar ce se nimereste si uneori ma cam plictisesc, recunosc!
Laura - cartea aia nu o am, dar o vreau si eu. Daca cumva "pica", ti-o trimit.
Clau - am primit biletetul sa ma duc la posta. Diseara cred ca ridic pachetul, cel tarziu maine dimineata.
LA MULTI ANI, George Cosmin si Tudor!
LA MULTI ANI, LARA!
Sa cresteti mari si sanatosi, sa aveti parte numai de bine in viata!
Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre
SimoV spune:
Laura si Mia are o maseluta!! Aseara am observat, si e iesita bine (mama denaturata ce sunt nici nu mi-am dat seama, dar Mia niciodata nu a plans cand i-au iesit dintii.
Si Lucas mare are un dinte, deci el are acum 6, iar Mia are 8 dinti si o maseluta.
Micky - ce frumos v-ati distrat! Si ce frumos ai imbracat-o pe Malina! Frumusica foc!
Malina - f.f. frumoase poze! Danutz e un scump si jumatate!!
Kata draga, oare cum sa-ti descriu coifurile alea?... deci al Miei areun fel d epufulet roz lipit de jur imprejur si inca un fel de motz din pufulet in varf. Iar al lui Lucas are niste bilute ca niste canaci de caciula mici lipiti in jurul circumferintei, si inca unul lipit in varf. Si scrie pe fiecare "I'm one" parca. A, si bineinteles au cate un elastic prins pe margini, care il pui sub barbia copilului, sa le stea pe cap. Scrie-mi daca vrei poza mai detaliata, ca le fac o poza doar la coifuri si o pun pe site sa le vezi mai mari si mai de aproape.
Si la noi e vreme superba. Dupa-masa o sa ploua, dar o sa ies cu ei afara inainte. Si ieri si-au facut somnul de dupa-masa afara. Sper sa inceapa sa le placa in carucior mai mult, ca multa vreme nu le-a prea placut. La un moment dat ma batea gandul sa cumpar alt carut, poate nu le e comod asta (desi, la cat a costat si dupa cum arata, ma indoiesc ca nu e comod...)
Am f.f. multa treaba, de aceea nu am mai scris. Le urez tuturor sarbtoritilor pe care i-am ratat LA MULTI ANI, sa fie sanatosi in primul rand si sa va aduca numai bucurii!
Simona si gemenii Mia & Lucas (25 Martie 2004)
Rayuela spune:
LA MULTI ANI!!!
Darius Gabriel
Au implinit un anisor si puiutii scumpi:
George Cosmin
Lara Diane
Tudor
sa cresteti mari si voinici,sanatosi si curoajosi!!
Elena si pisicutza Amelie
alona spune:
La multi ani!
George
Lara
Tudor
Sa fiti cuminti si sanatosi si sa aveti o viata frumoasa.
Anca, mamica de Thea si Vlad
"Un cerc de prieteni nu se face cu compasul... "
Claudelu spune:
DARIUS GABRIEL
LARA DIANE
GEORGE COSMIN
TUDOR
Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004
Nedda spune:
Fete dragi, va multumim frumos de urari si va trimitem cate un pupic dulce-dulce de la noi. Sarbatorita mea iubita e in elementul ei azi. I-am decorat sufrageria cu baloane si s-a uitat la ele putin dupa care si-a reluat activitatile obisnuite. Mie mi-au iesit ochii din cap sufland in ele (iar sotul meu radea zicand "sa mai imping putin si nasc!":).
Musafiri o sa avem in weekend (si sambata si duminica) dar sarbatorim si azi cu tort si toate cele, asa cum se cade pentru un ursulet (polar) care se respecta.
Deseara vom merge intr-un magazin de jucarii si vom distra copilul pe-acolo si probabil ca vom pleca acasa cu sacosa plina.
Sambata avem petrecere cu cativa copilasi (si parintii lor) iar duminica avem petrecere cu cupluri fara copii.
Sper sa fie frumos si Lara mika sa nu oboseasca prea tare.
Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004
Nedda spune:
Am uitat sa va intreb: cand ati avut invitati alti copilasi la ziua puilor voi le-ati dat cat un cadou mic la fiecare? Aici asa e obiceiul, ca sarbatoritul sa dea si el un mic cadou invitatilor lui si eu nu prea stiu ce sa pun in pungute. Poate imi dati voi vreo idee, va rog!
alona spune:
Daniela, eu am pus cadouri in pungute numai la ziua lui Vlad, acu de ziua Theei am uitat pur si simplu.Nu am luat cadouri scumpe, ci chestii de la "One dollar store", ca doar e asa simbolic, nu?Vezi si tu ce gasesti p-acolo, daca vrei.Am luat masinute pentru baieti si papusi pentru fetite,sau un set de chestii de prins parul, prostiute ce mai.
Distractie placuta si azi si simbata si duminica.
Anca, mamica de Thea si Vlad
"Un cerc de prieteni nu se face cu compasul... "
Nedda spune:
Alona, multumesc mult! Sigur ca e ceva simbolic, dar e bine sa am idee. Mi-ai dat o idee extraordinara cu "chestiile de prins parul". Lara are numai fetite invitate (asa s-a nimerit) de diverse varste si chestiile astea le vor fi pe plac.
SimoV spune:
Daniela, poti pune si un set de carioci/Crayola daca sunt mai mari fetitele. Si ceva dulciuri (daca e potrivit pt. varsta lor). Petrecere frumoasa!! Imi inchipui cat esti de ocupata!
Cum mai stati cu selectia de case?
Pupici Larei
Simona si gemenii Mia & Lucas (25 Martie 2004)