Copilasi si bebelusi de martie-aprilie 2004(51)
Raspunsuri - Pagina 10
alona spune:
Salut fetele!
Ce fain v-ati distrat voi cu piticii, sint toti niste frumosi, si ce mamici,mama mama!Eu nu stiu ce sa va mai spun, decit ca Thea face tot felu de nazbitii, cum de altfel fac si ai vostri, asa ca nu le mai insir.Ieri am fost la "iarba verde"(vorba vine, ca numa verde nu era), a fost frumos si cald, ne-am bronzat amindoua, s-a plimbat in voia ei afara, a facut scandal de ce nu-i dau si ei ce mincam noi, asa ca am zis ca n-o fi foc daca ii dau o bucatica doua de carnita la gratar, dupa care a fost super multumita.
Codritu, lasa mai ca si eu sint tot asa cu slabitu, adica nu reusesc sa slabesc nik, nu stiu ce naiba, ca maninc doar odata pe zi si degeaba.
Gata, am o gramada de treburi azi, ma apuc de curatenie serioasa ca zici ca au trecut tatarii pe la noi, plin de jucarii peste tot.
Pupici la toate !
Anca, mamica de Thea si Vlad
"Un cerc de prieteni nu se face cu compasul... "
Nedda spune:
Fete dragi, am revenit. Doar sa va salut acum si sa va zic ca s-au terminat cu bine petrecerile la noi si mai tarziu o sa revin cu poze.
Am vazut pozele cu copiii si mamicile frumoase de la petrecerea din Bucuresti si ma bucur ca a fost reusita. Zic si eu ca Elena, si ca toate fetele din strainatate ca imi pare rau ca n-am fost si noi cu voi dar poate am si eu noroc sa va vad cand venim in tara.
Kata, am vazut ca ai intrebat de casuta aceea daca sa o cumperi. Eu i-am luat Larei un cort dintr-un material foarte usor (si care are scheletul din sarma si se strange) pe care poate sa-l mute de colo-colo dar care e suficient de mare sa incapa 3-4 copilasi in el. A fost distractia serii la petrecere. In general Lara se joaca cu el daca are companie. Cred ca la tine Cata poate sa fie "entertainer" pentru Robi si se vor distra foarte bine amandoi cu asa ceva.
Am fugit fiindca s-a trezit Lara. Va pup si "ne vedem" mai tarziu.
Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004
diana76 spune:
Dragelor, am ajuns si eu la Sinaia, sunt f. obosita si azi nu prea am avut o zi buna. Important e ca am reusit sa-i fac vaccinul de 12 luni Mariei si surprinzator, n-a avut nici o problema, doar ca la intepatura a plans din toti rarunchii, dar dupa 5 minute i-a trecut si apoi a dormit tot drumul pana la Sinaia. Nu a avut febra, nu a fost caraita, s-a jucat si a fost foarte vesela, contrar comportamentului de la petrecere, cand probabil ati aflat, Maria a dat niste concerte mama-mama. E adevarat ca e mamoasa, dar de regula e foarte sociabila si ii plac copiii foarte mult, dar se pare ca inafara de oboseala a fost si deocheata pentru ca asa mi-a zis si mama ca fata a fost deocheata…asa sunt copiii mici , se deoache repede. M-a cam suparat in ziua aia ca ma asteptam sa fie si ea ca ceilalti, dar ce sa-i faci, asa s-a nimerit. Eu m-am bucurat foarte mult de intalnirea noastra. M-a impresionat foarte mult Ana, curajoasa si jucausa, Miri, sa stii ca Maria a facut pasiune pentru sotul tau ca nu isi mai lua ochii de la el. Malina care s-a simtit in largul ei si ne-a facut o demostratie de dans, si Micky iti multumim pentru organizare, la fel si Oanei…..Alex, fetita Oanei, este o mica papusica plina de energie si ne-a impresionat cu turele pe care le-a facut: si in picioare si pe branci. Cristina, ce sa mai, e super-super, asa era de mica, iute, hotarata si jucausa. De cei doi baieti, numai cuvinte de lauda, scumpi foc, linistiti si frumusei foc! Robert m-a cucerit cu fatzuca lui dulce. Mi-as fi dorit ca Maria sa se fi simtit bine pana la capat, si sa se fi jucat cu copiii, dar ea are stilul ei, a fost mai pasionata de carti si puzzle , asa cum face si acasa, v-am mai povestit ca are o pasiune pentru carti si reviste……decat sa stea cu copiii si sa isi aleaga jucarii. Acasa se joaca si vorbeste cu jucariile in fel si chip si sta singurica in tarc cu ele si 2 ore. Sper ca data viitoare sa se poarte asa cum este ea de fel. E adevarat ca e mai dificila, mai ales ca nu doarme k-lumea noaptea si e prea mamoasa, insa ii place sa se joace si sa se simta bine in locuri noi. Ca sa nu mai zic, ca puturosul meu de copilas era singura fetita care nu mergea singura….Dar oricum nu mai are mult.
Mamicile toate sunt mai frumoase in realitate decat in poze, sa stiti!
Incerc si eu sa pun poze. Dana, Oana, Ela si Miri, va rog sa imi trimiteti si mie poze de la petrecere: in mod deosebit cele cu grupul si in cele in care e Maria in prim-plan.
Ela, sa stii ca vaccinul acela intre 12-15 luni este altul, acum la 12 luni se face altceva decat ceea ce stiai tu. Sa te uiti in carnetelul de vaccinari..
Multi pupici si asteptam o alta petrecere cu mai multi copilasi!
nu in ultimul rand: LA MULTI ANI sarbatoritilor ultimelor zile! sa fiti cuminti si sanatosi!
Diana si Maria
diana76 spune:
adresa mea este : dmoisuc@yahoo.com
(uitasem sa va dau adresa, cand v-am rugat sa-mi trimiteti poze)
iata pozele pe care le-am facut cu aparatul meu:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dmoisuc/album?.dir=ec80
sa imi spuneti daca le puteti vedea sau nu.
diana
Claudelu spune:
quote:
Originally posted by diana76
adresa mea este : dmoisuc@yahoo.com
(uitasem sa va dau adresa, cand v-am rugat sa-mi trimiteti poze)
iata pozele pe care le-am facut cu aparatul meu:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dmoisuc/album?.dir=ec80
sa imi spuneti daca le puteti vedea sau nu.
diana
Diana, repede repede pana nu incepe iar Raul Nu se vad pozele!!!
Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004
Claudelu spune:
MULTI ANI TRAIASCA
LA MULTI ANI
CINE SA TRAIASCA
CINE SA TRAIASCA
LA MULTI ANI
AMELIE
SA TRAIASCA
AMELIE
SA TRAIASCA
LA MULTI ANI!
Martie Aprilie 2004
Claudelu spune:
si acum poze de la Roxana!!!
PS: Rayule, tu ma ierti ca am dat copy paste la mesaj, nu?? dar sunt chioara de somn
Martie Aprilie 2004
alona spune:
La multi ani Amelie!
Sa cresti mare, cuminte, sanatoasa si sa ai o viata frumoasa, strengaritza mica!
Anca, mamica de Thea si Vlad
"Un cerc de prieteni nu se face cu compasul... "
SimoV spune:
La Multi Ani AMELIE!!
Sa fii sanatoasa, frumusica mica, sa iti dea Dumnezeu multa fericire si sa le aduci parintilor tai numai bucurii! Elena, voua sa va dea Dumnezeu multa sanatate sa o puteti creste pe Amelie si sa va bucurati de ea si sa jucati la nunta copiilor!
Simona si gemenii Mia & Lucas (25 Martie 2004)
LauraFlo spune:
LA MULTI ANI AMELIE ! Sa fii sanatoasa, sa ai mult noroc si fericire ! Viata sa-ti fie lina si plina de impliniri !
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004