Copilasi si bebelusi de martie-aprilie 2004(51)
Raspunsuri - Pagina 11
ruprich spune:
La multi ani Amelie!
Sa fii fericita sa ai noroc si sanatate multa.Sa-i bucuri pe parintii tai care te iubesc.
Claudelu spune:
Buna dimineata dragele mosului
E gata cafeaua?? a mea e gata de mult de cand si-a schimbat fiu meu programu de somn, imi beau cafeaua maxim la 9
Nu stiu daca v-am spus dar de vreo 2 saptamani Raul nu mai are decat un singur somn pe zi si ala kilometric, adica de la 2 ore jumate in sus Am schimbat si programul de plimbare, adica dimineata vreo 2 ore, apoi venim la apap si nani si dupa masa cand vine tati sau si fara el, mai mergem vreo 3 ore la plimbare Am observat ca de cand doarme la amiaza acasa, doarme si mai mult si mai bine
No va las ca ma grabesc sa iesim la plimbarea de dimineata si sa facem si niste cumparaturi..
Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004
Mickyyy spune:
La multi ani Amelie!!
Mickyyy (32 saptamani) si Malina Ioana (31.03.2004)
LauraFlo spune:
Cateva din pozele de saptamana trecuta cu DARIA
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
katalina spune:
LA MULTI ANI
azi cind implinesti primul anisor
PISICUTZA AMELIE(micutza Boubou),
Sa ai o copilarie fericita si o viata asemenea.Sa fii sanatoasa si iubita!
Elena si taticu', sa va traiasca pisicutza si sa va aduca muuulte bucurii.
Catalina, ROBERT si CATALIN
"Citi bani dai pe tine, atit dau si ceilalti"
LauraFlo spune:
Fetelor, doar atat ? Nici un cuvintel mai mult ?
La noi e innourat si bate vantul, e chiar frigut la voi se pare ca e vreme de plimbare de nu sunteti pe aici!
Am o uriasa dilema: ca lapte sa-i dau Dariei. As ramane cu Milumil dar cred ca cel de vaca ar fi o idee mai slab ( vechea mea problema cu greutatea ei ) , dar acesta e imbunatatit cu minerale calciu, etc pe cand cel de vaca nu. Dorna sau Fulga au termene de garantie foarte foarte mari deci au conservanti ( asa cred ) cel obisnuit de alimentara nu mi se pare destul de igienic ( e la punga ). Deci ca asa imi vine sa-mi fac.Voi de care lapte le dati bebelusilor ?
katalina spune:
Buna Laura.
Mai am o cutie Milumil3, dupa care m-am hotarit sa trec pe lapte de vaca de la tara, fiert 10 minute.Nu are conservanti ca Dorna sau Fulga.Parerea mea e ca e cel mai sanatos(sa nu fie foarte gras!!!).
...dar...asta daca il va accepta.daca nu incerc Dorna rosu!
SimoV spune:
Laura, ce scumpa e Daria!! Ce frumoase poze!! E tare, tare frumoasa si vesela! Papusa vie!
Auzi, tu o mai tii cu caciulita in cap in casa? Eu cred ca de cand aveau o luna nu le-am mai dat la ai mei caciulita in casa.
Cu laptele eu nu te pot ajuta...
Simona si gemenii Mia & Lucas (25 Martie 2004)
katalina spune:
...si tzitzi,bineinteles!
am vazut-o pe Daria si noi...Roby s-a urcat cu totul pe calculator cin a vazut-o, ...ce sa spun, Simona a spus totul, e o papusa vie!
cuscraaaaaaaaaa........unde esti si ce faci tu si HANNA???
LauraFlo spune:
Multumesc iubitelor ! E adevarat e un copil foarte vesel ! Dar daca nu-i faci pe plac ... Pe cuvant e ceva de groaza : a inceput sa planga ( cu lacrimi imense si multe ) din orice prostie, sau ...NE MUSCA . La muscat pe Marius duminica de i-a curs sange.
Habar n-am cum sa reactionez; de batut nu se pune problema, o cert, tip, numai vorbesc cu ea...se supara, plange, dar dupa ce ne impacam uita.
Cat despre caciula: eu nu prea o tin cu ea, dar dadaca cum o prinde cum o executa. Am scos-o mai mult pe afara si a prins un virusel si am zis sa fiu si eu precauta. Inca nu avem centrala proprie si sta cu caciula majoritatea zilei ( cat e cu dadaca ) si la culcare o ora doua ( transpira puternic cat isi bea laptele ) dar apoi are ea grija sa si-o scoata.
Lapte de vaca as avea si eu de unde sa iau, dar mi-e ca e prea gras. Dorna rosu e degresat ?