Copilasi si bebelusi de martie-aprilie 2004(51)
Raspunsuri - Pagina 12
LauraFlo spune:
Am plecat acasa ! O zi buna !
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
katalina spune:
Ah, ai plecat...
Dorna rosu e cel mai gras, albastru e semidegresat, la Fulga au cu 0,1 grasime.Tocmai grasimea asta e necesara creierasului lor.
DANIELA, te-asteptam cu nerabdare!(sa ne arati pozicile cu Lara).
Catalina, ROBERT si CATALIN
"Citi bani dai pe tine, atit dau si ceilalti"
LaviB spune:
Servus fetele!
N-am mai intrat de multisor ca....a fost si vreme buna si musafiri cu (virgula), caru`, efectiv lipsa de timp. In plus nu stiu daca v-am mai spus insa a mea cocolina de ceva vreme mai mult de 20-30 minutzele nu-mi doarme pe zi, deci ....timp ioc de dc-uri.
Acu ma mir ca-mi doarme de aproape o ora. Probabil e efectul vaccinului (ne-a intepat de doua ori). Pai de o fi asa imi duc zilnic fata la vaccin ;-p
Am facut si controlul de un an: avem 9,300 kg si 76 cm, 3 dintisori si......s-a trezit fi-mea
revin poate deseara
paaaaaaaaaa
PS: cuscra sunt prin zona insa mai rar ca deh!
Lavinia-mama si micutza Hanna ( 16.04.2004 )
SimoV spune:
Fetelor, cand am scris acum cateva zile ca pediatra mi-a zis sa incep cu cate 100ml pe zi am gresit!! Mi-a zis sa incep cu 30ml (1oz) in prima zi, a doua zi 60ml, a treia zi 90 ml si pe urma cat vrea copilul. Mie asa mi-a recomandat sa fac cu orice aliment nou le introduc - la fructe/legume/carnuri noi cate o lingura dinaia mare (tablespoon) in prima zi, doua in a 2-a zi, etc. Ca sa nu le fie greu la stomac si ca sa te asiguri ca nu fac alergie la alimentul nou (si bineinteles numai cate un aliment nou o ata). Stiu ca puiutii nostri sunt mari acum, dar totusi aparatul lor digestiv inca nu e dezvoltat si eu o sa am grija cu alimentele noi, mai ales ca in familia sotului sunt cam predispusi la alergii...si sper sa nu semene in partea lor. Pana acum nu am avut probleme. Eu si cu citricele am inceput doar dupa ce au implinit 1 an, ca aici asa se recomanda.
Simona si gemenii Mia & Lucas (25 Martie 2004)
diana76 spune:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dmoisuc/album?.dir=ec80&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
sper sa le vedeti acum!! Claudelu, sa-mi zici daca nu se vad!
Elena, LA MULTI ANI pentru AMELIE! sa va aduca multe bucurii!
pupici,
Diana si Maria
diana76 spune:
legat de lapte, eu v-am mai spus ca ii dau Mariei lapte junior de la Nestle pentru copii intre 1 si 3 ani. I-am mai dat si lapte de vaca proaspat , fiert 10 minute, ii place orice lapte.
Nedda spune:
Kata, uite acusica pun cateva poze. Ieri n-am mai avut timp. Am fost tot intr-o fuga: am mers cu Lara la doctor (pentru controlul de la 1 an) apoi mi-am sarbatorit ziua de nastere... Eu as fi lasat-o sa treaca cum a venit dar n-a lsat-o sotul. Apoi am stat numai pe telefon si uite asa s-a dus ziua si am uitat de poze.
Diana, numai pe Clau o crezi daca iti spune ca nu se vad pozele? Serios acum, nici eu nu le vad. Nici in link-ul pe care l-ai dat a doua oara.
Laura, am vazut pozele Dariei. S-a suparat ca i-ai pus bandana sau ca ar fi vrut sa prinda aparatul de fotografiat? (Si pe Lara o am surprinsa in cateva poze plangand ca nu-i dau aparatul.)
Apropo de lapte, o avea el conservanti dar cred ca termenul mare de garantie se datoreaza si faptului ca e pasteurizat. Zic si eu! Eu cred ca daca as fi in Ro as prefera sa cumpar lapte de la alimentara (fie la cutie, fie la punga) decat sa il iau de la tzara. Daca cunosti sursa si ai incredere deplina, fie! Altfel, mi-ar fi frica sa incerc...
Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004
Nedda spune:
Gata! Acum puteti vedea cateva poze de la petrecere, cateva din California (fiindca tot am promis demult sa le pun!) si cateva cu Lara la 12 luni.
Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004
cipstyle spune:
La Multi Ani Amelie !!!
La Multi Ani Daniela !!!
Multa fericire, sanatate si numai bucurii sa va dea Bunul DUMNEZEU, in Numele DOMNULUI SFANT IISUS!
Felicitari fetelor din Bucuresti pentru petrecere, se pare ca a iesit super!
Diana, esti o fericita ca papusa ta se joaca singurica in patut si 2 ore!!! Lizuca mea sta 2-3 min. si plange si tipa, pana o dam jos de-acolo.
Lavi, ce vaccin ati facut? Si de ce a intepat-o pe Hanna mititica de 2 ori? Si ai idee pana la ce data il puteati face? Eu sunt foarte incurcata acum cu vaccinurile, le-am tot studiat si nu stiu ce sa fac. Nu stiu daca sa facem vaccinul contra oreionului, rubeolei si rujeolei aici sau in Germania. Ideea e ca in Romania se face unul acum (pediatra mi-a zis ca intre 13-15 luni, dar un alt pediatru mi-a zis ca pana la 13 luni), iar urmatoarea doza in clasa intai. Iar in Germania din cate stiu se face unul la un an si altul dupa o luna. Iar noi am vrea sa ne intoarcem definitiv in Romania, deci ar urma in continuare schema romaneasca. In plus, n-avem nici BCG-ul facut, iar pediatra m-a trimis la dispensarul TBC, ca sa i-l faca cu testare. Am fost azi acolo insa si aflu ca nu se mai face de 1 an, ci doar la maternitate. Insa la maternitate nu se fac testari. Aiurea in tramvai! Si fara asta nu mi-l face pe cel de oreion, rub., ruj.... Si nu stiu nici daca ajung in timp util sa-l facem in Germania, caci tot astept sa dau examenul care nu se mai anunta oficial o data....DOAMNE-ajuta! Lavi, voi optati pt. vreun vaccin optional (varsat de vant, etc.), caci eu nu stiu ce sa fac?!
In rest, invatat si agitatie cu ap., caci s-a eliberat si acum trebuie sa ne luptam sa-l aranjam...trebuie schimbat cam tot, de la cap la coada!
Lizuca e vesela si jucausa, SLAVA DOMNULUI, ii prieste curtea si statul pe afara. Azi voia sa-i dea la pisica sa muste turta dulce, si la caine sa miroasa o narcisa. Duminica am fost la Gradina Zoologica si a fost nespus de incantata. A mers foarte mult pe alei si a dormit apoi 14 ore, cu pauze mici de tzitzi prin somn. I-au placut mai ales gainusele de munte si iepurasii, ca erau mici ca ea, si s-a speriat foarte rau de caprele de Camerun, poate fiindca erau langa plasa de sarma si nu-si dadea seama ca nu pot veni la ea. Mai-mai sa se puna pe plans, pana am luat-o de acolo. Cand a ajuns la gaste a inceput "ga-ga", la urs se uita uimita si tot asa. Acolo a morfolit in gurita primul ei pufulete, ce mai, a fost incantata la maxim. Ne-a iesit un dintisor, acum avem 8! Si maselele parca inteapa, cred ca ii ies 3-4 o data.
Abia asteptam pe tati de Paste, DOAMNE-ajuta!
Laura, chiar ca e frumusica foc Daria, si vesela tare!
Nu stiu de ce n-au mers pozele noastre de pe Webshots, am verificat si nu par sa fie probleme.
Pupici multi si DOAMNE-ajuta!
Ela76 spune:
LA MULTI ANI, AMELIE!!!
Iti dorim tot binele din lume, alaturi de parintii tai!
Diana - nu se pot vedea pozele, sigur albumul e setat ca fiind "public"?
Clau - ti-am zis eu ca-s HB, de am si uitat cine a tras cadoul de la tine. Rusine mie, fetelor
Nedda - Lara e o scumpa! Vad ca si ea e bine "orientata" la obiectele de pe tava. La multi ani si tie, berbecutzo!
Kata - gata pregatirile pt ziua lui Roby? Cred ca numai bunatati vor fi pe acolo!
Laura - Daria se face tot mai dulce; ce mila mi-e de ea in poza in care plangea...
Lavi - asa putin doarme Hanna? Eu mai sunt azi in viata datorita faptului ca inca mai doarme de 2 ori pe zi
Referitor la lapte, eu ii dau in continuare Humana 3, de regula amestecat si cu o lingurita-doua de cereale, caci asta e mancarea de baza si sigura in cazul Cristinei. Ma tenta la un moment dat sa-i dau lapte de vaca, mai ales ca saptamanal noi luam 2 litri de la un cunoscut de incredere.
Gata, fug la nani, azi m-a cam sacait fii-mea asta.
Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre