Copilasi si bebelusi de martie-aprilie 2004(51)
Raspunsuri - Pagina 13
cipstyle spune:
Vai, Daniela, e frumoasa foc Lara, eu n-am mai vazut-o demult. Si ce-a crescut! Domnisoara in toata regula, ce sa mai! Pupici multi la printesica !
Ela76 spune:
Cristina - acum ma uit la pozele voastre, ce mare a crescut Lizuca! fetita scumpa!
Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre
Nedda spune:
Cristina si Ela, multumesc pentru urari!!
Ela, chiar ca s-a orientat fiica-mea bine la obiectele de pe tava. Altceva nici n-a mai interesat-o dupa ce a ales astea 3 obiecte.
Cristina, Lara chiar e "mare"! In graficul de inaltime e pe undeva la 90%, cel putin asta mi-a zis doctorita ei. De grasa, nu e grasa deloc, o face mama manechin!
Cele mai recente masuratori, facute ieri, sunt: 78cm si 8,6kg.
Apropo, poate mai ziceti si voi cam cat mai masoara copilasii vostri, ca sa am si eu baza de comparatie.
Oricum, doctorita Larei e multumita de ea si de felul in care evolueaza.
Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004
Rayuela spune:
Dragele noastre,multumim din suflet pentru urari!!
Noi am facut o mini petrecere azi,marele chef va fi saptamina viitoare la unchiul lui Amelie,unde o sa facem tambalau mare.Acum am facut numa un tortulet mic,simbolic,am avut invitati un vecin cu baietelul,si am avut-o pe cuscra prezenta numa la telefon,dar totusi am simtit ca era cu noi la petrecere
Cipstyle,chiar ca nu am mai vazut-o pe Anelisa de multa vrema,s-a facut mare si scumpa!!
Am vazut si pozele cu Daria,ce dulceata e cum bea ea singurica din biberon,si pozele Danielei cu Lara,sint tooooopita dupa poza cu pitocoata in dulap!!!
aa,katalina,zici ca Robert a placut-o pe Daria??O sa fie bataie mare pe flacaul tau chipes!!
veverico,still love you,tu nu ne mai iubesti??
Am pus si citeva pozulici de la mica petrecere,Boubou a primit rochita de strengaritza,si inca una cu floricele,basca una cu pepeni,a vorbit la telefon toata ziua cu bunicii din Romania si a participat intens la cintatul de LA MULTI ANI,a suflat in luminare si a halit toate bomboanele de pe tort!!
Elena si pisicutza Amelie
SimoV spune:
Daniela, LA MULTI ANI cu intarziere (desi iti promisesem ca n-o sa uit... of..) Sa ai parte de multa fericire alaturi de familia ta! Am vazut pozele acum - Lara e o scumpa!! E tare, tare frumoasa!! NU degeaba ii spui tu "papusa Lara" - e intr-adevar papusa vie!! Si vesela si umblata prin lume Si ce zvelta e! Ma bucur ca nu numai Mia a mea are statura de fotomodel dar parca tot nu e ca Lara (Mia are 75 cm si 8.4 kg, se incadreaza in 75 % la inaltime si 10 % la greutate. ...). Si pediatra noastra e multumita. Singura problema e ca tot nu ii place lingurita. Dar ea creste constant, de cand a fost mica tot asa s-a mentinut cu greutatea, deci e pe curba si aste se zice ca e esential.
Ce tort frumos a avut Lara! Tu l-ai facut? F.f. frumos si cred ca si f. bun!
Rayu, am vazut pozele cu Amelie! O alta papusa, ce mai... Si cheflangie ... ca maica-sa bag de seama Asa trebuie.
Acum va las, ca e tarziu si eu mai am muuuulta treaba pana sa ma culc.... of...
Simona si gemenii Mia & Lucas (25 Martie 2004)
Nedda spune:
Simona, multumesc pentru urari!
Vad ca fetele noastre sunt la fel de "grase"! Deci n-are rost sa-ti faci nici tu probleme cu Mia. De mancatul cu lingurita nu stiu ce sa-ti zic. Eu cred ca am fost ca Mia, din cate zice mama mea. (Cica pana dupa 3 ani am tinut strans de biberon si nu prea acceptam alta mancare. Intr-o buna zi a profitat de faptul ca l-am uitat in masina si mi-a zis ca nu l-a mai gasit, ca s-a pierdut etc.)
Sa stii ca tortul Larei eu l-am facut. Eu nu prea fac dulciuri ca n-are cine sa le manance (mi-am pus sotul la dieta iar mie nu-mi prea plac) dar tortul acesta a fost chiar bun. Mi l-au laudat si musafirii iar placerea Anei (fetita mai mare care apare in poze) a fost sa-i manance urechile si ochii.
Si-a bagat si Lara mainile chiar in botul ursului si a gustat putina frisca dar nu s-a omorat cu mancatul. (Am observat ca prefera mancarurile sarate celor dulci.)
Elena, am vazut toate pozele micii tale frantuzoaice. Cel mai mult mi-a placut cea in care canta "la multi ani"!! Sa va traiasca si sa fie fericita!
Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004
LauraFlo spune:
Buna dimineata ! Fetelor voi iar nu dormiti ?
Am vazut pozele ...toate toate.
Daniela, Lara pare ca s-a distrat de minune. E sociabila, nu ? Daria cu copii nu are probleme, dar cu barbatii...plange si sta retrasa , dar pana la urma se imprieteneste cu ei . Tortul arata super ! Ai avut o idee foarte buna ! Ai ghicit, Daniela, Daria plangea pentru ca nu ajungea la aparatul foto. Viitorul Larei e clar : va deveni o doctorita de succes
Elena ca de obicei Amelie e vedeta ! Imi plac la nebunie rochitele, iar coditele pe care i le-ai facut sunt super. De abia astept sa-i creasca parul Dariei s-o ciufulesc si eu putin ! Ca sa numai spun ce mult mi-a placut bluzita ta . Ce bine ca nu-ti plac dulciurile ! Mie imi plac ( si se vede din pacate ) . A fost sefu plecat din tara , si ca de fiecare data ne aduce ciocolata si....eu am mancat-o pe toata !
Da, Ela, Daria e foarte expresiva, asa ma indupleca si pe mine cand sunt suparata pe ea ! Pune cate un botic ...numai bun de pupat, si uit ca a facut boroboate.
Cristina, vad ca deja ai dus-o la coafor pe fetita ta ! Imi place bretonelul ei !
Kata ai inceput pregatirile ? Sa-ti traiasca flacaul , sa fie fericit si norocos !
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
Nally spune:
La multi ani Robert Mihai!
Si pentru toti sarbatoritii pe care i-am sarit zilele acestea!
Rayuela am vazut printesa pupacioasa! Claudelu da ce nora ti-ai tras meeey!
Sebi a luat-o singurel din loc!! Aseara a jucat fotbal cu noi!Era innebunit de minge! Fotbalist il fac!Sper ca azi sa fie mai frumos afara sa putem iesi ca nu ii place deloc in casa!
Pupici ca nu ma mai lasa teroristul!!
Nally si Sebastian (14.04.2004)
Poze nou-noutze cu Sebastian!!!
Poze...Poze...Poze
* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*
georgescu oana spune:
Mai ce ati mai scris am pierdut sirul......
Si mai tineam sa-i spun lui Amelie si Larei La Multi Ani!Of nu am fost deloc pe faza ,va pup papusele frumoase,imi sunteti tare dragi chiar daca doar din poze
Rayuela supeba bluza.Cum ai invatat-o pe Amelie sa sufle in lumanari?
Daniella am vazut ca ati fost in La Jolla am auzit ca e superb,asa e?
Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Martie-Aprilie