Copilasi si bebelusi de martie-aprilie 2004(51)
Raspunsuri - Pagina 14
georgescu oana spune:
Roby sa cresti mare frumos sa devii cavaler si sa ne curtezi fetele!La Multi Ani!!!
Cristina chiar ai mes la coafor sau era o gluma?
Diana nu am putut sa vad pozele.Ziceai ca vinzi apartamentul?Poti sa ne spui cam cat ceri pe el ,asa informativ.
Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Martie-Aprilie
Ela76 spune:
LA MULTI ANI, ROBY!
Multi ani fericiti si insoriti impreuna cu fratiorul si parintii tai!
Catalina, sa va traiasca si sa va bucurati de el!
Elena - si eu am admirat rochitele si coditele lui Bubu mic, dar si toaletele tale Acum sunt in curs de "re-vizionare"
Nally - felicitari pentru Sebi! Deci fotbalist de succes vrei sa-l faci? Mergem sa-i facem galerie cand o fi mare
Eu-s cam obosita, azi-noapte nu stiu ce-o fi avut Cristina, s-a trezit pe la 12:30 si a adormit abia pe la 2:30. I-a fost foame, a mancat ceva lapte, dupa care avea chef de joaca si-l tragea de nas pe taica-sau. Fiindca sarea in picioare imediat ce voiam sa iesim din camera, ne-am carat asternuturile si am dormit la ea in camera. Pe la 5 iar a mai scartait nitel, dar a adormit la loc. La 7 s-a trezit de tot. Si mi-e un soooomn acum... Vad ca are nasul infundat, tot fornaie, dar nici nu ma lasa sa i-l curat, am parte de plansete disperate numai daca ma apropii de nasul ei.
Pupam pe toata lumea si va dorim o zi frumoasa!
Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre
LauraFlo spune:
Ela fiicele noastre au avut acelasi program azinoapte, iar eu sunt la fel de zombi ca si tine ! Si Daria are nasucul usor infundat ( ne-am plimbat ieri vreo doua ore prin Billa si cred ca de acolo i se trage ), si a transpirat azi noapte ( la cap ca de obicei ) de m-am speriat. Nu avea temperatura, dar ...maine am sa ma duc la pediatra sa va vedem ce se intampla !
Pupicei !
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
Rayuela spune:
LA MULTI ANI ROBERT!!!
Sa cresti mare si voinic,sa ai parte de multe impliniri in viata!!
katalina,sa va traiasca flacaul,va dorim petrecere frumoasa si cit mai multe aniversari impreuna cu noi!!
aa,ce oki de vulturoaice aveti,ma bucur ca v-au placut toaletele lui Boubou si ale mamicii!Nici nu ma gindeam ca o sa remarcati bluzita aia(Laura,e luata de la Top Shop,poate a aparut magazinul asta si in Romania.E ieftin si bun),hehehhe,mi-am luat-o de mult si nu prea am avut ocazia sa o port.Si daca tot m-ati laudat,sa ma umflu in pene si cu sandale noi,ca i-am luat Bubulinei vreo 3 perechi si am "scapat" si o pereche pentru mine ,numa sa nu ma spuneti lui Catalin,ca inca nu le-am "declarat"
Nally,ma bucur ca mai treci si pe la noi sa ne dai vesti despre Sebastian
Ela,sper c anu e nimic grav cu Cristinica,pupici de la noi!
Oana,nu am reusit sa o invatam sa sufle,am suflat eu pina la urma in luminare
Simona si Daniela,mai ,dar chiar ca fetitele voastre sint fotomodele,noi avem un fetitz mai grasunel,dar oricum e bine ,pe curba,si o sa se schimbe mult in urmatorii ani.Mai ales cind o sa inceapa sa fuga toata ziua!
Clauditzoooo,unde esti iubita??
Pupici
Elena si pisicutza Amelie
SimoV spune:
La Multi Ani Robert!!!
Sa cresti mare, puiutzule! Sa fii sanatos si sa ai parte numai d efericire! Catalina, sa va aduca numai bucurii!!!
Si Lucas are nasul infundat si ii curge si horcaie de pe piept. Nu ma mir, ca eu o trag de 2 saptamani cu o gripa si inca tot nu-s bine. Ba dimpotriva, am inceput de vreo 2 zile sa tusesc ca un magar... Scumpul meu baietzel e mai sensibil, el tot timpul a luat de la noi toti tot ce am avut. Mia n-are treaba.
Laura si Ela, sper ca fetele voastre se fac bine si ca nu e nimic serios. Tare mila mi-e de ei cand le curge nasul si nu te lasa sa l-il cureti si abia respira, saracii.
Rayu, frumoase sandale! Si toaletele fetei... ce sa mai spunem... O, nu inseamna absolut nimic greutatea copiilor de acum. Si nici inaltimea. Ei se schimba enorm, au perioade de crestere diferite.
Am fugit, ca ma grabesc la scoala. Si pe urma la dentist.
Simona si gemenii Mia & Lucas (25 Martie 2004)
georgescu oana spune:
Rayuela mortale si sandalele tale ,mi-a placut culoarea si asorte-ul.Sandalutele lui Amelie sunt din piele sau piele intoarsa?Noi avem bocancei din piele intoarsa si daca la inceput era innebuniti dupa ei acum e un chin.
Am pus pozele de la intalnire si in album pentru cine mai vrea sa le vada.
Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Martie-Aprilie
Claudelu spune:
ROBERT Sa cresti mare, cuminte si sanatos! Kata, sa va bucurati de el!
Fetelor, imi cer mii de scuze, n-am citit nimic, sunt in urma rau, dar am motivare...dupa ce am petrecut cu (,) cuscra si cuscru la vreun ceas, am zis ia s ama bag in pat...toate bune si frumoase, numai ca dupa 10 min a inceput Raul sa plangain hohote...no bun, l-am luat in brate, el se trezeste si imi zambeste...gata treaba, asa ca am stat de la 1 noaptea pana la 5 dimineata la povesti...credeti-ma ca in viata mea nu am adormit in fund, dar azi noapte DA E prima mea noapte alba intr-un an de zile, dar Doamne ce greu eeeeee
Am dormit doar 4 ore si sunt oarba de somn, abia mai vad tastatura
Oricum pozele cu nora si cuscra nu le-am ratat...Elenooo, ce mistoace is sandelele tale De nora mea nici nu mai zic nimic, sunt cea mai mandra soacra
Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004
Rayuela spune:
Clauditzooo,eu stiu de ce a plins Raul aseara!1Pentru ca nu a fost la ziua lu Amelie!
Oana,am vazut pozele sinteti niste frumoase,si tu si fetitzul tau!!
Sandalutele lui Amelie nu sint din piele,are o pereche roz din piele dar le folosesc mai rar in casa.Pentru tavaleala i-am luat doua perechi din imitatie de piele,ca aricum o sa le faca praf repede!
Simo,succes la dentist.Nu ti-e frica??Io mor de frica la dentist!
Elena si pisicutza Amelie
Mickyyy spune:
La multi ani Roby!! .
V-am citit pe diagonala...azi dimineata am fost cu galusca la vaccin, a fost nesperat de cuminte, a plans maxim 1 minut cat am tinut-o imobilizata ca sa ii faca injectia, dupa care am luat-o in brate si s-a linistit pe loc. N-am mai cantarit-o (o cantarisem cu 2 saptamani in urma cand am fost cu ea la control ca-mi facuse febra 39), insa are probabil putin peste 10kg (avea 10 acum 2 saptamani) si 78 cm inaltime. Lungana ca mine . Nu stiu cum stam fata de grafice, dar pediatra a fost multumita.
Gata...am fugit la munci, pupici si-o zi buna!
PS: am admirat o gramada de poze, Lara, Amelie, Daria plus pozele de la petrecere. Niste scumpi cu totii
Mickyyy (32 saptamani) si Malina Ioana (31.03.2004)
alona spune:
ROBERT
Sa ai o viata frumoasa si fericita alaturi de cei dragi.Kata, sa va traiasca si sa va bucurati de amindoi.
Rayu, faine rochitele lui Bubu, iar sandalele tale m-au terminat, pacat ca io nu ma inteleg bine cu tocurile.Apropo de sandale de bebe,aveti idee cam cit le creste piciorul in vreo 3-4 luni la copilasi? I-am luat lui Thea niste sandale care ii sint bune acum(adica sint un picut mari,cam jumate de cm) dar cum nu e vreme de sandale, stau degeaba in dulap si ma gindeam sa merg sa le schimb cu 1 numar mai mare.Ce ziceti, are sens sau o sa ii mai fie bune si la vara?
Clau, pupam pe Raul cel jucaus in miez de noapte.Si pe mine m-a zapacit Thea azi noapte, s-a trezit de 4 ori, nu stiu ce are.
Ela, cum e Cristina? sa treaca repede.
Fetele americance, vad ca pe voi v-a chemat la controlul de 1 an, pe noi nu, am un doctor idiot(sau mai bine zis secretara lui), cind am sunat sa fac programare pentru vaccinul de la 1 an,a zis ca numa pe 25 aprilie are loc si ca nu e nici un bai daca e mai tirziu de 1 an.Ok, am inteles, dar sa nu zica nik de controlul de rutina, ca nu a mai controlat-o de la 7 luni.Nu ar trebui sa-i faca si niste teste de singe?Spuneti-mi si mie ce v-a facut voua, sa ma iau de doctor cind ma duc, ca banuiesc ca e cam acelasi sistem ca la voi si aici.
Anca, mamica de Thea si Vlad
"Un cerc de prieteni nu se face cu compasul... "