Alerta Menogon!!!
Raspunsuri - Pagina 2
Kariris spune:
Ba da, asa mi-a zis dar nu stie cand poate aduce...iar mie mi-e teama ca nu va mai aduce; nu stia nimic despre ce am scris eu mai sus. Asa ca o sa iau de la dna Szabo.
Teli spune:
Deja ma-ati pus pe ganduri,de ce oare nu se mai produce menogonul?
Oricum erau in spitalul Giulesti zvonuri ca ultimul lot de menogon adus nu ar fi fost de f buna calitate.Am intalnit acolo o doamna care a patit ca si mine , respectiv foliculii au crescut f greu.La prima mea stimulare nu am avut probleme , mi-au ajuns 45 fiole si foliculi au fost super mari dar la cea de-a doua au crescut greu si nu au ajuns la dimensiunile primilor cu toate ca am facut 60 de fiole.De calitatea ovulelor,ce sa mai vorbesc ,a fost mai rau ca prima oara?Sa fie din cauza menogonului sau asa raspunde organismul la a doua stimulare , stiu si eu?Poate ca eu caut acum cauze inexistente ale esecului meu!
laurabyby spune:
MA BUCUR CA NU ESTI SUPARATA,DAR CREDEMA CA SI EU SANT DISPERATA CA IN IUNIE INCEP DIN NOU TRATAMENTUL SI STAU CU GRIJA CA NU O SA GASESC CA LA MINE LA CLINICA E CAM SCUMP.DAR DACA NU GASESC IN COMERT IAU DE LA CLINICA.MULT SUCCES LA TOATE FETELE CARE FAC FIV

Kariris spune:
Laura, apuca-te si cauta de pe acum, pe bune, eu tot in iunie incep stimularea de aceea ma agit; ar mai fi o varianta sa o suni si tu pe dna Szabo in Ungaria si sa ti le aduca dansa la Arad. Daca vrei iti pot da nr. dansei de mobil si o suni maine pe mobilul romanesc ca va fi in tara maine. Da-mi un PM daca il vrei. Numai bine. Acuma depinde si de cate fiole ai nevoie. Dna Szabo mai are 35 la 8 euro bucata, mai gasesti 11 la farmacia pe care a mentionat-o Mickey (391.000 lei/buc) si cred ca mai au si fetele cateva bucati ramase de la ele.
Teli, eu nu stiu ce sa zic, dar inclin sa cred ca nu din cauza calitatii menogonului nu se mai fabrica, pentru ca nu e scos total de pe piata, ci doar nu mai gaseste menogon (fabricat in Germania) dar se gaseste Humegon (fabricat in Olanda, care e acelasi lucru ca si menogonul, doar ca mai scump) si Menopur (care e tot acelasi lucru, fabricat nu stiu exact in ce tara dar foarte scum si el peste 25 euro fiola si e exact acelasi lucru cu menogonul - menotropina-). Cele doua se gasesc in alte tari si probabil o sa apara si la noi. Deci s-ar putea sa fie doar o strategie de concurenta comerciala, acesta fiind mult mai ieftin sa nu il mai fabrice un timp, pentru ca apoi sa-l scoata sub alta denumire si mai scump. Asta insa e doar o supozitie de-a mea. Mult noroc pe viitor, Teli.
MURA spune:
Eu m-am interesat in Spania unde am o verisoara.
Acolo nu exista Menogon dar dupa continutul produsului mi-a spus ca farmacista i-a recomandat "MENOPUR " . Problema este ca este f.f.f. scump. Este 226euro o cutie cu 10 fiole.
Dar cred ca ar trebui totusi sa vorbim cu un doctor care sa ne spuna exact ce inlocuitor putem folosi.
Ei ar trebui sa stie cel mai bine.
Pup
Kariris spune:
Asa este Mura, am primit si eu acum o oferta pe mail de Menopur de la cineva din Cluj care stia ca nu mai exista menogon si avea Menopur din Franta. E exact acelasi lucru ca si Menogonul (menotropina) dar mult mai scump. La fel si Humegonul. Deci daca chiar nu se va mai gasi menogon, astea ar fi alternativele pentru cele care nu vor sa faca stimularea cu puregon. In Polonia menopurul este peste 25 de euro fiola.
laurabyby spune:
ok.lauri vreau nr.ca e pret bun fata de 15euro cum e la mine la clinica.dar nu stiu cum sa fac ea le aduce la arad??
TELI.tu la a cata incercare esti??
laurabyby spune:
FETELOR EU CAND AM FACUT IN SPANIA AM FACUT CU TOTUL ALT TRATAMENT DIFERIT DE AICI SI AM FACUT DOAR O SAPT.SANT NISTE INJECTII IN BURTA DAR NU DOR SI AM STIMULAT 23 OVOCITE.
GONAL F-75U
PROCRIN 0,2ml
HMG-10V
IAR NOI CU MENOGON AM STIMULAT 12OVOCITE POATE MAI PUTIN SI DIN CAUZA PROLACTINEI.
PUPICI
Teli spune:
Laura eu am incercat de 2 ori , de fiecare data cu menogon si fara rezultate spectaculoase , max 6 ovocite .Ma gandesc ca poate puregonul da rezultate mai bune si poate nu e necesara o doza asa mare, stiu si eu.